ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΝΑΙ… ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΧΙ

Καλημέρα. Τελικά ο χειρότερος Άγιαξ της τελευταίας πενταετίας αποδείχθηκε ανώτερος και σοβαρότερος του υποτιθέμενου καλύτερου ΠΑΟ της τελευταίας πενταετίας. Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν τελείως ασύνδετοι, άχρωμοι και άγευστοι, δίχως καμία συνοχή και ουδεμία οργάνωση. Το ότι υπάρχει θέμα προπονητή είναι εμφανές και εντοπισμένο από πέρσι. Ο Στραματσόνι βλέπετε, είναι πολύ καλός ως μάνατζερ, αλλά ως τεχνικός είναι κάτω του μετρίου…

Τα μοναδικά άλλοθι που έχει ο Παναθηναϊκός είναι η απουσία του Ιμπάρμπο καθώς και η ασθένεια του Λεντέσμα ο οποίος ήταν εμφανώς καταπονημένος. Αν προσθέσουμε και την υπερβολική αυστηρότητα του διαιτητή της αναμέτρησης, μπορεί να σχηματιστεί ένα καλό άλλοθι για την αθηναϊκή ομάδα. Και πάλι όμως, δεν γίνεται να προηγείσαι μέσα στην κατάμεστη έδρα σου και στο τέλος να λες και… μερσί που δεν έφυγες με καμιά τεσσάρα στην πλάτη.

Για τα παιχνίδια των άλλων δύο ελληνικών ομάδων δεν μπορώ να εκφέρω άποψη διότι τα παρακολούθησα ελάχιστα. Τα αποτελέσματα όμως ήταν καλά και αυτό από μόνο του αποτελεί μια πολύ καλή αρχική εξέλιξη.

Το τριήμερο που μας πέρασε λοιπόν, είχαμε φουλ πρόγραμμα και γι΄αυτό το λόγο δεν χρειάζεται να ξεκινήσουμε και τόσο δυνατά με το νέο κουπόνι. Ούτως ή άλλως η Παρασκευή δεν αποτελεί καλή μέρα για στοίχημα, διότι τα περισσότερα πρωταθλήματα που διεξάγονται αυτή τη μέρα είναι επικίνδυνα και αναξιόπιστα. Με τη Β Γαλλίας για παράδειγμα, οφείλω να παραδεχθώ – και δεν ντρέπομαι για αυτό – ότι προσωπικά δεν μπορώ να βγάλω με τίποτα άκρη. Έχω σηκώσει τα… χέρια ψηλά και φωνάζω… παραδίνομαι στις μικρές γαλλίδες.

Είναι συνειδητή η απόφασή μου να απέχω για λίγο διάστημα από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, διότι δεν θεωρώ ότι έχω τίποτα το ιδιαίτερο να προσφέρω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου από τη Β Γαλλίας. Διαπίστωσα πάντως ότι ποντάρεται το Στρασβούργο και αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Πρώτον πρόκειται για τη μία από τις τρεις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος και δεύτερον, η γηπεδούχος Ορλεάν εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών σε όλες τις γραμμές.

Προσωπικά θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι η Λανς είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ στο πρωτάθλημα καθώς συμπλήρωσε 4 στα 6. Σήμερα φιλοξενείται από την Κλερμόν με την οποία έχει δύο σερί ισοπαλίες εκεί μέσα. Να επισημάνουμε επίσης ότι η Λανς έχει 5 στα 6 under και 3 στα 3 μακριά από την έδρα της.

Στη Β Ιταλίας η ουραγός Βιτσέντζα είναι η μοναδική που δεν έχει πετύχει ακόμα ούτε ένα τέρμα. Σήμερα φιλοξενείται από τη Σαλερνιτάνα η οποία έχει 3 στα 3 under. Στα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκε μόλις ένα τέρμα.

Στην Β Γερμανίας αντιθέτως, η Ουνιόν Βερολίνου είναι η μοναδική ομάδα που μέχρι στιγμής φέρνει μόνο over. Εξαιρετική μπροστά, αλλά ευάλωτη πίσω. Αυτός είναι και ο λόγος που αν έπαιζα κάτι στο ντέρμπι με την Μόναχο, θα πήγαινα στα πολλά γκολ.

Στην Ισπανία η Μπέτις έχει δύο κολλητά γειτονικά ντέρμπι, καθώς σήμερα υποδέχεται τη Γρανάδα και την επόμενη αγωνιστική παίζει με τη Σεβίλλη. Η ομάδα προέρχεται από τεράστιο διπλό επί της Βαλένθια, τη στιγμή που η Γρανάδα κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να γνωρίσει την ήττα μέσα στο σπίτι της από την Εϊμπάρ, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για πάνω από μία ώρα. Το γκολ της ήττας μάλιστα, σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Είχε προηγηθεί η πεντάρα από τη Λας Πάλμας και πλέον είναι εμφανές ότι η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τα πατήματά της.

Όσοι ασχολούνται με Β Ολλανδίας και Β Αυστρίας, θα πρέπει εκ των πραγμάτων και εκ των… αποτελεσμάτων να στρέφουν την προσοχή τους στα over. Η Λίντσερ με την Αούστρια Λουστενάου που κοντράρονται σήμερα, έχουν τις παραγωγικότερες επιθέσεις και 5 στα 6 over στα μεταξύ τους παιχνίδια από τότε που ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία.

Η Φλοριντσντόρφερ είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στην κατηγορία με 4 στα 4 στην έδρα της. Σήμερα υποδέχεται την Βάκερ η οποία το τελευταίο διάστημα πετυχαίνει και δέχεται εξίσου εύκολα το τέρμα.

Για τις ομάδες της Β Ολλανδίας, δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Αρκεί να ρίξετε μόνοι σας μια ματιά στα αποτελέσματα που φέρνουν… Η ουραγός Ακιλίζ 29 για παράδειγμα, έχει 6 στα 6 over και γκολ γκολ μαζί! Σήμερα υποδέχεται την Τέλσταρ που στα τρία τελευταία παιχνίδια της σημείωσε συνολικά 8 γκολ.

Η Αλμίρε Σίτι τον τελευταίο καιρό ή που θα βάζει ή που θα δέχεται τεσσάρες. Σήμερα υποδέχεται την Ντεν Μπος που έχει 5 στα 6 over και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Ένα από τα φαβορί για την άνοδο πάντως, είναι η Φένλο η οποία διατηρεί καλή παράδοση στην έδρα της Χέλμοντ (3 διπλά στα 4 πιο πρόσφατα). Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο νίκες σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια έως τώρα.

Στη Ρωσία η Σπαρτάκ Μόσχας προπορεύεται αήττητη έχοντας ως μεγάλο όπλο την εξαιρετική της άμυνα, αφού έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ και αυτό από τη Ρουμπιν Καζάν. Ο συντελεστής τερμάτων της είναι στο 11-1 και συμπλήρωσε 5 under σε 6 παιχνίδια. Σήμερα φιλοξενείται από την προτελευταία Όρενμπουργκ που έχει 6 στα 6 under με συντελεστή 1-3! Διατηρεί δηλαδή τη χειρότερη επίθεση, αλλά και την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Βάσει των παραπάνω, δεν μπορώ να μην οδηγηθώ είτε στο 0-1, είτε στο 0-2…

Στο Βέλγιο θα αναμετρηθούν η Σαρλερουά με τη Μαλίν και το 1.75 του άσσου δεν μου κάνει για δύο λόγους. Πρώτον, η Μαλίν έχει χάσει μόνο από την Κλαμπ Μπριζ φέτος και δεύτερον, βρήκε νέο προπονητή, καθώς αντάλλαξε τεχνικούς με τη Σταντάρ Λιέγης (δείτε Αλλαγές προπονητών). Επίφοβο παιχνίδι που αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν…

Στην Ιρλανδία τέλος, το Κορκ Σίτι – Σάμροκ είναι ντέρμπι και κακώς κατά τη γνώμη μου έχουν δώσει τόσο μικρή απόδοση στον άσσο (1.50). δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Σάμροκ έχει 7 διπλά σε 12 παιχνίδια και ότι έχει υποστεί μόνο τέσσερις ήττες στις 12 τελευταίες επισκέψεις της εκεί μέσα. Μεταξύ αυτών των δύο αντιπάλων, υπάρχει μια μακρά παράδοση στα Χ. θα προτιμούσα να ποντάρω στο διπλό της Ντερι, η οποία έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα εδώ και πολύ καιρό. Μακριά από το γήπεδό της έχει χάσει μόνο δύο ματς σε 13 παιχνίδια και σήμερα παίζει εκτός έδρας με την προτελευταία Γουέξφορντ η οποία έχει 9 ήττες σε 13 ματς στο γήπεδό της.

Υ.Γ. Με ασιατικά πρωταθλήματα συνηθίζω να ασχολούμαι κυρίως μόνο στο live, αλλά οφείλω να ενημερώσω ότι η κινέζικη Κουανγκτσόου, η οποία παίζει σήμερα το μεσημέρι, έχει περισσότερο το μυαλό της στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου, ο οποίος διεξάγεται μεσοβδόμαδα. Η γηπεδούχος Τσανγκτσουν η οποία παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, ίσως εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και πάρει κανένα πόντο που τόσο πολύ τον έχει ανάγκη.

Καλή τύχη.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ