ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Θα ξεκινήσουμε με ένα στατιστικό στοιχείο από τη Γερμανία που θέλει τα 10 από τα 11 τελευταία παιχνίδια μεταξύ της Βόλφσμπουργκ και της Χόφενχαϊμ να έχουν τελειώσει στο over! Τα εννέα από αυτά και στο goal – goal. Επειδή είμαι των… παραδόσεων, για μια ακόμη φορά θα ακολουθήσω τη στατιστική.

Στη Β Γαλλίας η πρωτοπόρος Λοριάν υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ροντέζ που δεν έχει σημειώσει νίκη μακριά από την έδρα της. Βέβαια έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής αλλά πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα «μιλήσει» η εμπειρία των γηπεδούχων. Να προσθέσουμε ότι η Λοριάν δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Η Ροντέζ το ίδιο διάστημα έχει δεχθεί μόνο δύο τέρματα. Ως εναλλακτική επιλογή δηλαδή υπάρχει το Χ του ημιχρόνου, ή αν θέλουμε να πάμε για τα.. πολλά και το Χ ημίχρονο – άσσο τελικό. (4.50 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στη Β Ολλανδίας η Γιονγκ Αϊντχόφεν υποδέχεται την Καμπούρ. Ας δούμε λοιπόν τι έκαναν οι δύο αυτές ομάδες τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές…  Τέσσερις ήττες η Αϊντχόφεν, τέσσερις νίκες η Καμπούρ. Εν τω μεταξύ από το 2016 που η Καμπούρ υποβιβάστηκε, δεν έχει χάσει εκεί μέσα. Πιο συγκεκριμένα μετρά δύο νίκες και μια ισοπαλία. Θεωρώ λοιπόν ότι μια εύλογη και σχετικά ασφαλής επιλογή θα ήταν το διπλό draw no bet που πληρώνει 1.70 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Τουρκία το Μπεσίκτας – Μπασακσεχίρ αποτελεί ντέρμπι, αλλά επειδή οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, σκέφτομαι να ρισκάρω στον άσσο. Η ήττα της Μπεσίκτας την προηγούμενη αγωνιστική ουσιαστικά είναι ως μη γενόμενη καθώς η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες από το πρώτο πεντάλεπτο! Ο άσσος κυκλοφορεί σε αρκετά υψηλές τιμές. (2.25 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Τσεχία η Γιάμπλονετς (φωτό) έχει «χτίσει» μια εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Σίγκμα Όλομουτς. Για την ακρίβεια συμπλήρωσε 10 νίκες και μια ισοπαλία στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια! Φέτος μέσα στο γήπεδό της είναι αλάνθαστη (5-0-0) και έτσι πιστεύω ότι για μια ακόμη χρονιά θα διατηρηθεί αυτή η πολύ καλή παράδοση των γηπεδούχων.

Στη Νορβηγία η πρωτοπόρος Μόλντε που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση σκοράροντας ακατάπαυστα, είναι το φαβορί απέναντι στην μέτρια Στάμπαεκ που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν σκοράρει και στις 21 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί εως τώρα, λογικά θα τα καταφέρουν να βρουν και πάλι τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Το διπλό το βρίσκουμε στο… δίκαιο 1.88 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”].

Καλή τύχη και τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ