ΛΙΓΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΜΠΑ…

Καλημέρα. Το σημείο που πέφτει περισσότερο από τα τέσσερα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα που διεξάγονται σήμερα είναι ο άσσος του Παναιτωλικού. Δεν ξέρω αν οι μπουκ ξέρουν κάτι που δεν… ξέρω, αλλά πιθανολογώ ότι αυτό οφείλεται στην αγωνιστική ανάταση των γηπεδούχων. Οι Βοιωτοί έχουν τέσσερα Χ σε έξι παιχνίδια και για μια ακόμη φορά θα παίξουν το γνωστό αμυντικό παιχνίδι τους. Ο Παναιτωλικός όμως, είναι ανώτερος και μπορεί να φτάσει στη νίκη όπως το έπραξε τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι.

Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα τη Λαμία; Και αν ναι, πόσο εύκολα ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό το 1.10 του άσσου; Οι νεοφώτιστοι προέρχονται από σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου που του έσπασαν το αήττητο και γενικώς έχουν δείξει αρκετά καλά δείγματα γραφής έως τώρα. Σας θυμίζω ότι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ έχασε με 1-0 και ότι τα δύο τέρματα σημειώθηκαν με πέναλτι… Ο ΠΑΟΚ στα πέντε από τα έξι παιχνίδια του, σημείωσε από μηδέν έως ένα γκολ. Φέτος έχει πρόβλημα στην επίτευξη του τέρματος και θεωρώ ότι προτιμότερη λύση είναι το καλοπληρωμένο under αφού η Λαμία έχει μια πολύ καλή αμυντική τακτική. Από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν την βοήθεια των οπαδών τους, τα πράγματα δυσχεραίνουν περισσότερο για αυτούς… (Στο… υπερβολικό 2.40 το under στον STOIXIMAN.GR)

Τόσο ο Απόλλωνας όσο και η Κέρκυρα, δεν έχουν καταφέρει να σημειώσουν πάνω από ένα τέρμα σε κανένα από τα παιχνίδια των πρώτων αγωνιστικών! Έχουν και οι δύο από πέντε στα έξι under και νομίζω ότι κάπου εκεί θα πάει η… δουλειά και απόψε. Under δηλαδή και Χ ημίχρονο.

Μια από τα ίδια βλέπω και στο ντέρμπι ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ. Οι Θρακιώτες συμπλήρωσαν έξι under σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ η ΑΕΚ έχει τρία στα τρία under μακριά από την πρωτεύουσα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια τους καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να σημειώσει τέρμα στο πρώτο 45λεπτο.

Στην Τσάμπιονσιπ το Ντέρμπι – Νότιγχαμ αποτελεί τοπικό ντέρμπι των Μίντλαντς και συνήθως σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί της τάξεως του 1.65. Στο φινάλε μέχρι στιγμής η Νότιγχαμ έχει πέντε νίκες στο ενεργητικό της και η Ντέρμπι μόλις τρεις. Εύθραυστος ο άσσος εδώ λοιπόν…

Στην Ιταλία ποντάρεται και πέφτει ο άσσος της Μπολόνια. Στα ίδια επίπεδα  κυμαίνεται και η απόδοση του άσσου της Φιορεντίνα η οποία έχει «χτίσει» μια παράδοση εξαιρετικών αποτελεσμάτων απέναντι στην Ουντινέζε, καθώς συμπλήρωσε 10 συνεχόμενες νίκες. Όλα τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής είναι αμφίρροπα ντέρμπι και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με αυτά…

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε θετικά με τον Καγιέχα στον πάγκο της, καθώς συνέτριψε την Εϊμπάρ με 3-0, με χατ τρικ του Σεντρίκ Μπακαμπού. Επειδή πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει καλό ρόστερ, πιστεύω ότι στην πορεία θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Απέναντι στην μέτρια Χιρόνα μπορεί να προσθέσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Στην Β Ισπανίας την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αλλαγή προπονητή στην Αλμπαθέτε. Ο Μαρτίν ξεκίνησε με το δεξί, καθώς η ομάδα του κέρδισε την νεοφώτιστη Χόγια Λόρκα με 2-1. Στο επόμενο ματς έχασε δύσκολα με 1-0 από τη πρωτοπόρο Οσασούνα αλλά αυτή η ήττα ήταν… εντός προγράμματος. Σήμερα υποδέχεται την ουραγό Σεβίλλη Β που παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία η οποία δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη. Ο άσσος είναι εφικτός και πληρώνει 2.10 στην SPORTINGBET.GR

Στην Αυστρία διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στη Στουρμ και την Αούστρια και οι μπουκ αδικούν τους φορμαρισμένους βιεννέζους με τις αποδόσεις τους. Η Αούστρια βλέπετε, διατηρεί ένα αήττητο οκτώ αγωνιστικών, ενώ έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες στις 10 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο Γκρατς. Τον άσσο τον φοβάμαι και θα προτιμούσα να επιλέξω το over…

Στη Γαλλία η Μαρσέιγ πήρε και πάλι τα πάνω της, με τις τρεις συνεχόμενες νίκες της στο πρωτάθλημα. Η τελευταία ήταν και η… καλύτερη καθώς συνέτριψε εκτός έδρας τη Νις στο ντέρμπι του νότου. Απόψε φιλοξενείται από το προτελευταίο Στρασβούργο το οποίο έχει να κερδίσει από τις αρχές Αυγούστου. Το timing είναι σαφέστατα υπέρ των Μασσαλών στη προκειμένη περίπτωση…

Στην Ολλανδία υπάρχουν τρεις φιλοξενούμενες ομάδες οι οποίες βάσει λογικής, φόρμας και προϊστορίας έχουν προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους. Αναφέρομαι στις Φίτεσε, Τβέντε, και Αϊντχόφεν. Η Φίτεσε έχει χάσει μόνο μία φορά στις 11 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Χέρακλες! Μακριά από το γήπεδό της έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα. (2.05 το διπλό στην VISTABET.GR)

Η Τβέντε σπάει όλα τα ρεκόρ καθώς έχει 17 χρόνια να χάσει στην έδρα της Βίλεμ! Σε αυτό το διάστημα ήρθαν 11 διπλά και έξι Χ. Άσσος ούτε για δείγμα! Φέτος βέβαια καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι στα… καλά της, αλλά τα αμυντικά προβλήματα που έχει η Βίλεμ φαντάζουν δυσεπίλυτα…

Όσο για την Αϊντχόφεν αυτή έχει να χάσει από την Φένλο από το 1976! Από τότε και ανεξαρτήτως έδρας, η Αϊντχόφεν μετρά 22 νίκες και πέντε ισοπαλίες σε 27 παιχνίδια!

Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα στην Ελβετία η Γκρασχοπερς η οποία παραμένει αήττητη για έξι αγωνιστικές. Υποδέχεται την μετριότατη Λουκέρνη που το ίδιο διάστημα δεν πέτυχε νίκη. Και εδώ υπάρχει μια θετική παράδοση καθώς οι «ακρίδες» έχουν υποστεί μόνο μία ήττα στα 10 τελευταία παιχνίδια τους. (1.90 ο άσσος στην INTERWETTEN.GR)

Η Ζυρίχη έχει μόλις μία ήττα στις 10 πρώτες αγωνιστικές και αυτή με 1-0 από την πρωταθλήτρια Βασιλεία… Διατηρεί μακράν την καλύτερη άμυνα (5 γκολ παθητικό) και απόψε φιλοξενείται από την Τουν που έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από τη Λωζάννη. Θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από μια μέτρια έδρα.

Στη Ρωσία η Λοκομοτίβ η οποία δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από τη Μόσχα, παραμένει στη δεύτερη θέση πίσω από τη Ζενίτ πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Σήμερα φιλοξενείται από την αδύναμη Ούφα που διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι έφυγε με το διπλό στις αποσκευές της και θεωρώ ότι το ίδιο μπορεί να πράξει και φέτος…

Στην Πολωνία η Λέγκια γνώρισε βαριά ήττα (3-0) στο ντέρμπι με τη Λεχ Πόζναν και αυτό το αποτέλεσμα… αγρίεψε τους ένθερμους οπαδούς της οι οποίοι επιτέθηκαν και χτύπησαν τους ποδοσφαιριστές! Όπως καταλαβαίνετε, μετά από αυτό, αν απόψε υπάρξει και νέα γκέλα στο εντός έδρας ματς με την Λέχια Γκντανσκ, τότε θα πρέπει οι παίκτες της Λέγκια να ψάξουν όχι για άλλη ομάδα, αλλά για άλλη χώρα…

Στη Δανία η άμυνα της Χέλσινγκορ έχει καταντήσει ανέκδοτο… Οι τριάρες, οι τεσσάρες και οι πεντάρες πάνε σύννεφο και στο σημερινό ματς με την Άαλμποργκ προβλέπεται ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα. Ο συνδυασμός του άσσου με το over πληρώνει 2.40 στον STOIXIMAN.GR.

Στην Σουηδία απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και η πολύ φορμαρισμένη Τζουργκάρντεν φιλοξενείται από την πιο ντεφορμέ ομάδα σε ολόκληρη την Σκανδιναβία! Αυτή είναι η Σίριους η οποία συμπλήρωσε επτά συνεχόμενες ήττες με συντελεστή τερμάτων 6-22. Θα αποτελέσει έκπληξη αν οι φιλοξενούμενοι γκελάρουν απέναντι σε αυτήν την ομάδα.

Στη Νορβηγία η Βίκινγκ μετά και από το 0-1 από την Στρόμσγκοντσετ ουσιαστικά παρέδωσε τα όπλα καθώς στις έξι αγωνιστικές που απομένουν δεν γίνεται να καλύψει 11 βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι παίκτες της το έχουν πάρει απόφαση και αυτό είναι κάτι που διευκολύνει την Κρίστιανσουντ που ψάχνει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία…

Το Μόλντε – Μπραν αποτελεί ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο όμως η Μόλντε βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και θα της δώσει προβάδισμα. Αρωγός των γηπεδούχων εκτός από την πείρα είναι και η παράδοση που τους θέλει να μετρούν οκτώ νίκες και μια ισοπαλία, στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Στη Βραζιλία το Φλουμινένσε – Αβάι είναι από τα λεγόμενα και ως «εξάποντα» καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στη γραμμή του υποβιβασμού. Λόγω βάρους φανέλας και προϊστορίας θα δώσω προβάδισμα στην Φλουμινένσε. Να σημειώσουμε ότι από το 2009 που η Αβάι ανεβοκατεβαίνει από την πρώτη στην δεύτερη κατηγορία, δεν έχει κερδίσει ποτέ εκτός έδρας την «Φλου».

Στη Χιλή η Κόλο Κόλο βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αντιμετωπίζει τη μέτρια Σαντιάγο που μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει κερδίσει μόνο την Σαν Λουίς. Και εδώ έχουμε μια πολύ καλή παράδοση αφού η Κόλο Κόλο συμπλήρωσε έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στα οκτώ πιο πρόσφατα…

Το Κονσεπσιόν – Ουατσιπάτο αποτελεί τοπικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Αναμένεται ένα αμφίρροπο παιχνίδι και δεν πρόκειται να ποντάρω στον σχετικά χαμηλό σε απόδοση άσσο μιας ομάδας που δεν έχει ακόμα κερδίσει μέσα στο γήπεδό της. Η Ουατσιπάτο είναι αρκετά επικίνδυνη και έχει υποστεί μόνο δύο ήττες στις 10 πιο πρόσφατες επισκέψεις της εκεί.

Στην Αργεντινή η Τσακαρίτα παραμένει μια από τις ελάχιστες ομάδες που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη και μάλλον θα χρειαστεί να περιμένει και άλλο, καθώς απόψε θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη δυνατή και υπολογίσιμη Ιντεπεντιέντε. Εκτός από το διπλό πάντως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και το under μιας και οι δύο μαζί έχουν συνολικά 9 under σε 10 παιχνίδια!

Στην Ουρουγουάη η Ντανούμπιο κυνηγά έξοδο στο Σουνταμερικάνα και σήμερα φιλοξενείται από την ουραγό Γιουβεντούδ που  παλεύει για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι έχουν πέντε ήττες και μία ισοπαλία σε έξι παιχνίδια και το ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν μόνο από την δεύτερη Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ εκτός έδρας με 1-0. Να σημειώσουμε ότι η Ντανούμπιο έχει οκτώ νίκες και μία ισοπαλία στις εννέα τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Γιουβεντούδ!

Η μεγάλη Νασιονάλ έχει μείνει αρκετά πίσω και οι γκέλες από εδώ και στο εξής απαγορεύονται δια… ροπάλου. Κόντρα στην συγκριτικά αδύναμη Ελ Τάνκε, λογικά θα πάρει τη νίκη.

Στις ΗΠΑ τέλος, διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική. Το Σολτ Λέικ παλεύει για είσοδο στην εξάδα, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να ψάξει για τρίποντο στην έδρα του Κολοράντο το οποίο είναι τελείως αδιάφορο βαθμολογικά. Επειδή το τελευταίο διάστημα οι φιλοξενούμενοι έχουν βελτιωθεί πολύ αγωνιστικά, πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα μπορούν να τα καταφέρουν. Το μεγάλο ατού του Σολτ Λέικ είναι η επίθεση που είναι η τρίτη παραγωγικότερη από τις 22 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Το Πόρτλαντ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην Ουάσινγκτον που είναι τελευταία στον όμιλο της Ανατολής. Οι γηπεδούχοι διεκδικούν την δεύτερη θέση της Δύσης και απέχουν μόλις ένα βαθμό από το Κάνσας. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται το πρωτοπόρο Βανκούβερ και θα πρέπει οπωσδήποτε απόψε να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Καλή τύχη…   

SPORTINGBET.GR: Ιντερ – Μίλαν με πριμ 5%*

Τώρα το παιχνίδι… αποκτά άλλο επίπεδο στην SPORTINGBET.GR με πριμ 5%* στη Serie A και μια προσφορά ημέρας έκπληξη!

To μεγάλο ντέρμπι της Serie A έρχεται και το Μιλάνο χωρίζεται στα… δύο! Ιντερ – Μίλαν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 120+ ειδικά στοιχήματα! Οι μεγαλύτερες αγώνες «παίζουν» σε live streaming*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ