ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τη Ρωσία, βάσει των φετινών μεταγραφών και των ρόστερ των ομάδων όπως έχουν αυτά διαμορφωθεί, θεωρώ ότι η Ντιναμό Μόσχας έχει το προβάδισμα απέναντι στη Ρουμπίν Καζάν η οποία αποδυναμώθηκε. (1.85 ο άσσος στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Ενισχυμένη παρουσιάζεται στην Ελβετία η Ζυρίχη που στην πρεμιέρα υποδέχεται την Λουγκάνο. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι παρά το ότι η Ζυρίχη πέρσι τερμάτισε 7η ήταν η ομάδα που είχε δεχθεί τα λιγότερα εντός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα! Λιγότερα ακόμα και από την πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις από την οποία τερμάτισε 47 βαθμούς πίσω!

Στη Δανία τόσο η Έσμπιεργκ όσο και η Μίντιλαντ υπερέχουν αγωνιστικά και ποιοτικά της Χόμπρο και της Νόρτζελαντ αντίστοιχα. Για ακόμα υψηλότερη απόδοση μπορούμε να δούμε τον άσσο της Σίλκεμποργκ καθώς η ομάδα φέτος ενισχύθηκε, σε αντίθεση με τη Χόρσενς που αποδυναμώθηκε.

Στη Σουηδία δεν βλέπω εκπλήξεις σήμερα. Η Γκέτεμποργκ υποδέχεται την ΑΦΚ που είναι η ομάδα με τις χειρότερες (0-1-6) εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα.

Τον εύλογο άσσο της πρωτοπόρου Μάλμε θα τον συνδυάσω με το no goal διότι οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Η Σίριους διαθέτει μια από τις χειρότερες εκτός έδρας επιθέσεις με έξι γκολ στο ενεργητικό της.

Στη Β Σουηδίας στο Μιάλμπι – Χάλμσταντ επιλέγω το Χ του ημιχρόνου, διότι στα έξι τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, η μεν Χάλμσταντ δεν δέχθηκε κανένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο ενώ η εστία της Μιάλμπι παραβιάστηκε μόνο σε ένα ματς.

Οι μπουκ μας… ζητούν να εμπιστευτούμε τα χρήματά μας στην απόδοση του 1.60 στην μοναδική ομάδα (Έστερ) που δεν έχει ακόμα σημειώσει νίκη στην έδρα της μετά από 8 αγωνιστικές. Σε μια ομάδα που μετρά μόλις μία νίκη από την αρχή της σεζόν και που έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Υπάρχει περίπτωση να το κάνουμε; Σαφώς και όχι! Η Τρέλεμποργκ (φωτό) εξάλλου τις τελευταίες δύο χρονιές που επισκέφτηκε την έδρα της Έστερ, μέτρησε ισάριθμες νίκες. Το διπλό το βρίσκουμε στο 5.00 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]!

Στη Νορβηγία τον άσσο της πρωτοπόρου Μόλντε που είναι σχεδόν αλάνθαστη στην έδρα της (6-1-0) θα τον συνδυάσω με το over καθώς έχει και την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία. Υποδέχεται τη Σάρπσμποργκ που τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές κόντρα σε μέτριους αντιπάλους που κινδυνεύουν με υποβιβασμό, δέχθηκε συνολικά οκτώ γκολ!

Στη Β Νορβηγίας η Ράουφος που βρίσκεται σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση, υποδέχεται τη μέτρια και ντεφορμέ Γιερβ. Προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Σταρτ υποδέχεται την μέτρια και ντεφορμέ Χαμ Καμ που έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Σημειώστε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση, καθώς έχουν σημειώσει μόλις δύο τέρματα!

Ο άσσος της Σόγκνταλ θα συνδυαστεί με το over για δύο λόγους… Πρώτον διότι είναι η ομάδα με την καλύτερη εντός έδρας επίθεση και δεύτερον διότι η Τρομσντάλεν είναι ο σύλλογος που διαθέτει με… σχεδόν διπλάσια διαφορά από τον δεύτερο (46 έναντι 24) τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Παραμένει ουραγός χωρίς τρίποντο και μακριά από την έδρα της μετρά έξι στις έξι ήττες όπου όλα τα ματς έληξαν στο over! Όσον αφορά στην παράδοση είναι μικρή αλλά ενδεικτική καθώς η Σόγκνταλ έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 20-2! (Δείτε προϊστορίες)

Στην Ισλανδία την Ακουρέρι την έχει πάρει η αγωνιστική κατηφόρα, καθώς η ομάδα έρχεται από τέσσερις σερί ήττες, έχοντας δεχθεί 12 γκολ! Όχι δηλαδή ότι και παλαιότερα τα πήγαινε καλύτερα, αφού συνολικά μετρά οκτώ ήττες σε 12 αγωνιστικές. Αποψινός της αντίπαλος, η ανώτερη Ακράνες η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε έξι παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Στη Βραζιλία πέφτει σχεδόν παντού η απόδοση του άσσου της Ατλέτικο Μινέιρο. Πιθανολογώ ότι αυτό οφείλεται κυρίως στις αρκετές απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο προπονητής της Φορταλέζα.

Η Μποταφόγκο σπάει όλα τα… ρεκόρ, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική έφτασε τα 8 συνεχόμενα 0-0 ημιχρόνου! Σήμερα παίζει με τη Σάντος που από την αρχή της σεζόν και μετά από 10 αγωνιστικές η εστία της παραβιάστηκε μόνο σε ένα ματς κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου. Οι αριθμοί λοιπόν με οδηγούν στο να ρισκάρω στο Χ και πιο συγκεκριμένα στο 0-0 του πρώτου 45λέπτου. (2.25 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στο Αβάι – Γκοΐας τέλος, ομολογώ ότι δεν κατανοώ τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων που παραμένουν οι μοναδικοί χωρίς νίκη μετά από 10 αγωνιστικές. Η Γκοΐας μετρά ήδη πέντε νίκες σε εννέα παιχνίδια και δεν νομίζω ότι έχει να φοβηθεί κάτι από την αντίπαλό της…

Στην Κολομβία η Ατλέτικο Νασιονάλ αν σταθεί στοιχειωδώς τυχερή θα πάρει τη νίκη απέναντι στην υποδεέστερη Μπουκαραμάνγκα.

Από εκεί και πέρα έχω δύο πολύ ενδιαφέρουσες πρόσφατες προϊστορίες να σας πω… Η Αλιάνσα Πετρολέρα μετρά πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 8-1 κόντρα στην Αγκουίλας.

Η Λος Μιγιονάριος με την Όνσε Κάλντας βρέθηκαν στην ίδια κατηγορία το 2014. Από τότε έως και φέτος αναμετρήθηκαν έξι φορές και τα πέντε από αυτά τα ματς έληξαν ισόπαλα…

Στο Μεξικό η ενισχυμένη Τολούκα που πέρσι είχε μια από τις ισχυρότερες έδρες στο πρωτάθλημα, υποδέχεται την Κερετάρο που ήταν η ομάδα με τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις. Επειδή δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερο συγκριτικά με πέρσι, Θα ποντάρω στον άσσο…

Στην Κίνα τέλος, η φόρμα δείχνει το διπλό της Γκουοάν καθώς η ομάδα μετρά 16 νίκες σε 18 αγωνιστικές. Φιλοξενείται από την Τζιανγκσού που παραμένει χωρίς νίκη για πέντε σερί παιχνίδια. (1.87 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Αυτά λοιπόν προς το παρόν και για οτιδήποτε άλλο προκύψει θα τα πούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ