ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΝ… ΔΕΥΤΕΡΑ

Καλημέρα. Η σημερινή Κυριακή μοιάζει με… Δευτέρα στοιχηματικά, καθώς διεξάγονται περίπου όσα ματς είχαμε τις Δευτέρες του χειμώνα. Το έργο μας παραμένει εξαιρετικά δύσκολο και οι επιλογές μας – εννοείται – πως θα είναι ελάχιστες.

Μια από αυτές είναι στην Ιταλία, ο άσσος της Βενέτσια στον επαναληπτικό τελικό των μπαράζ παραμονής κόντρα στη Σαλερνιτάνα. Στο πρώτο παιχνίδι έχασε με 2-1 αλλά η αλήθεια είναι ότι στάθηκε άτυχη καθώς θα μπορούσε να είχε πάρει τουλάχιστον το Χ. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι στα μπαράζ δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αυτό σημαίνει πως είτε η Βενέτσια κέρδισε με 1-0, είτε με… 5-4, θα ακολουθήσει παράταση και στη συνέχεια πέναλτι. Προσωπικά βρίσκω εξόχως πιθανό το ενδεχόμενο της παράτασης, αλλά επειδή δεν θέλω να το ρισκάρω περισσότερο, θα περιοριστώ στον άσσο του 2.20 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”].

Στη Β Σουηδίας η Ντάλκουρτ (φωτό) είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που μέσα στην έδρα της μετρά μόνο Over (5 στα 5). Σήμερα υποδέχεται τη Χάλμσταντ και από τη στιγμή που το over πληρώνει καλά θα το προτιμήσω… (Υψηλό το 1.95 της [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Αν έπρεπε να ποντάρω σε κάποιο φιλικό παιχνίδι θα επέλεγα τον άσσο των ΗΠΑ που δεν έχουν χάσει ποτέ από τη Βενεζουέλα. Ο αγώνας διεξάγεται στο Σινσινάτι και λόγω της πολιτικής κόντρας που έχουν σε επίπεδο προέδρων, πιστεύω ότι οι παίκτες του Γκρεγκ Μπερχάλτερ θα θελήσουν να κάνουν ένα μικρό… δώρο στον Τραμπ.

Στη Βραζιλία τέλος, το Φλουμινένσε – Φλαμένγκο ή αλλιώς «Φλου – Φλα»  ήταν και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα τοπικά ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής. Το ξέρω ότι η Φλαμένγκο είναι ανώτερη φέτος, αλλά – πιστέψτε με – σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν χωρούν αποδόσεις της τάξεως του 1.60 σε διπλό.

Στην αναμέτρηση της Αλαγκοάνο με τη Μποταφόγκο τέλος, επιλέγω το under καθώς και το Χ (0-0) του ημιχρόνου. (2.30 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]). Τι δείχνουν οι αριθμοί; Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει ακόμα μετά από επτά αγωνιστικές κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου! Οι δε φιλοξενούμενοι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές όλα τους τα ματς λήγουν 0-0 στο ημίχρονο…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ