ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τα δικά μας, σήμερα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να μας… συγκινήσει προκειμένου να βάλουμε το χέρι στην τσέπη. Προσωπικά φοβάμαι ιδιαίτερα το διπλό του ΠΑΟΚ διότι τα αλλεπάλληλα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν φέρει κούραση στην ομάδα.

Η Τρίπολη αποτελεί δύσκολο… προορισμό για την ΑΕΚ και τείνω περισσότερο προς το Χ παρά προς το διπλό.

Ο Παναθηναϊκός διατηρεί εξαιρετική παράδοση με τον Παναιτωλικό, αλλά η ομάδα παραμένει δυσκοίλια επιθετικά. Για μένα είναι προτιμότερο το under αφού οι «πράσινοι» μετρούν 8 στα 9 φέτος. Τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις έχουν και οι φιλοξενούμενοι με 5 στα 5 under μακριά από την έδρα τους. Αυτό το ματς δηλαδή είναι ταμάμ για under και Χ ημιχρόνου. (1.70 το under στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”])

Όπως σας έλεγα και χθες γενικότερα θα πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί και προσεκτικοί με τις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Είδαμε άλλωστε τι μακελειό έγινε χθες… Η Γιουνάιτεντ για παράδειγμα την Τετάρτη παίζει με την Παρί για το Champions League. Θα την εμπιστευτώ στο 1.80 απέναντι στη φορμαρισμένη Σαουθάμπτον που διατηρεί ένα αήττητο σερί 7 παιχνιδιών; Ούτε κατά διάνοια…

Μιας και είμαστε στην Αγγλία να πω ότι για το κύπελλο η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη στις αναμετρήσεις Μπαρνέτ – Μίλτον και Στίβενειτζ – Χαλ. Οι δύο φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτεροι και αν όντως θέλουν να συνεχίσουν στον θεσμό θα το κάνουν…

Στην Γερμανία αρχικά επιλέγω τον συνδυασμό του over με το g-g στο Μάιντζ – Χοφενχάιμ καθώς και οι δύο αυτές ομάδες παίζουν φουλ επιθετικά.

Η φόρμα της Λεβερκούζεν δεν μπορεί να αγνοηθεί καθώς η ομάδα του Πέτερ Μπος έρχεται από πέντε σερί νίκες. Ακόμα δεν έχει υποστεί ήττα στο πρωτάθλημα και σήμερα υποδέχεται την ντεφορμέ Χέρτα των τεσσάρων ηττών σε έξι παιχνίδια.

Στη Γ Γερμανίας η Ντιναμό Δρέσδης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι σε θέση να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και από το σημερινό ματς με τη Ντούισμπουργκ που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην έδρα της.

Την προηγούμενη εβδομάδα παρακολούθησα όλο το ματς της Φιορεντίνα με τη Μπενεβέντο λόγω επαγγελματικής… διαστροφής. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή η Φιορεντίνα είναι μια από τις χειρότερες ομάδες που έχω δει φέτος. Δεν ξέρω αν… έπεσα στην περίπτωση, αλλά μου προξένησε αισθητή εντύπωση το γεγονός ότι απέναντι σε μια τόσο μέτρια και ντεφορμέ ομάδα δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ούτε μια ευκαιρία της προκοπής. Αν παίξουν το ίδιο και κόντρα στη Μίλαν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην χάσουν παρά το ότι οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στις τάξεις τους τον τεράστιο Ιμπραΐμοβιτς.

Στο Λάτσιο – Ουντινέζε φοβάμαι την έκπληξη για δύο λόγους. Πρώτον για τους γηπεδούχους ακολουθεί το ματς με τη Ντόρτμουντ στο Champions League. Δεύτερον οι Ρωμαίοι θα έχουν πολλές απουσίες λόγω κορωνοϊού…

Στη Β Ισπανίας η Εσπανιόλ λογικά θα επιβληθεί της αρνητικής φέτος Σαραγόσα η οποία δεν δείχνει ικανή να ορθοποδήσει. Επειδή όμως ο άσσος συνοδεύεται από χαμηλή απόδοση, σκεφτόμουν τον συνδυασμό με το under.

Στη Γαλλία αν το εξετάσουμε καθαρά βάσει φόρμας τότε υπάρχουν αρκετές ομάδες που διατηρούν προβάδισμα για τη νίκη. Η Λυών για παράδειγμα έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 11 αγωνιστικές, και η Ρεμς μετρά μόλις δύο νίκες φέτος.

Η Μονακό συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2 σε 3-2 με την πρωταθλήτρια Παρί! Υποδέχεται τη Νιμ που έρχεται από 4 ήττες σε 5 παιχνίδια.

Η Σεντ Ετιέν έρχεται από 7 συνεχόμενες ήττες! Υποδέχεται τη Λιλ που έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 11 ματς.

Η Μονπελιέ συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες και μακριά από την έδρα της έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε πέντε παιχνίδια. Φιλοξενείται από τη Λοριάν η οποία έρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία με τέρματα 0-7…

Εξακολουθούμε να… κυνηγάμε τις φορμαρισμένες ομάδες και στην Ολλανδία όπου η Άλκμααρ διατηρεί το αήττητο από την αρχή της σεζόν. Σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Χέρακλες που στις τελευταίες τέσσερις ήττες της δέχθηκε συνολικά 12 γκολ. Εδώ να σημειώσουμε επίσης ότι η Άλκμααρ διατηρεί πολύ καλή πρόσφατη παράδοση εκεί μέσα.

Η Φίτεσε είναι εξαιρετική και μέσα στην έδρα της έχει το απόλυτο των επιτυχιών. Σήμερα φιλοξενεί την ουραγό Φορτούνα που τις τελευταίες έξι αγωνιστικές δέχεται συνεχώς από δύο έως και πέντε τέρματα! Πως γίνεται μετά να μην συνδυάσεις τον άσσο με το over;

Στη Β Ολλανδίας η Ντε Γκράαφστσαπ που αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, μακριά από την έδρα της έχει 4 διπλά σε 6 παιχνίδια. Σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια ΦΚ Αϊντχόφεν η οποία διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Το διπλό πληρώνει 1.83 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] που είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν.

Στο Βέλγιο όποιος θέλει να χορτάσει από πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, δεν έχει παρά να παρακολουθήσει ένα οποιοδήποτε ματς της Μπέερσοτ, η οποία έφτασε τα 12 over σε 13 αγωνιστικές. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (φωτο ο εξαιρετικός επιθετικός τους ο αυστριακός Ραφαέλ Χολζχάουσερ), αλλά ταυτόχρονα και τη χειρότερη άμυνα! Παρακάτω αναφέρω μερικά από τα πρόσφατα αποτελέσματά της: 4-2, 6-3, 2-3, 1-5, 5-5. Σήμερα φιλοξενείται από τη Μαλίν η οποία έρχεται από 5 διαδοχικά over και g-g μαζί. Όλοι οι αριθμοί λοιπόν με οδηγούν στον συνδυασμό του over με το g-g.

Στην Πορτογαλία δεν κατανοώ τον φαβοριτισμό της Πορτιμονένσε η οποία έρχεται από πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια. Η Νασιονάλ Μαδέιρα φέτος έχασε μόνο από την ισχυρή Μπράγκα και μάλιστα με δυσκολία. Το 2 DNB το βρίσκουμε στο 2.40 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Τουρκία διεξάγεται το κλασικό ντέρμπι της Πόλης ανάμεσα στη Φενέρ και τη Μπεσίκτας και θα ποντάρω στην παράδοση που θέλει τους γηπεδούχους να μην χάνουν για 16 συναπτά χρόνια. Ούτως ή άλλως αν φέτος συγκρίνουμε τα ρόστερ τους, νομίζω ότι αυτό της Φενέρ υπερέχει εμφανώς.

Το απουσιολόγιο της Κασίμπασα έχει γεμίσει με παίκτες από κορωνοϊό, με τραυματίες και τιμωρημένους. Θα εμπιστευτεί κανείς στο 1.70 μια τέτοια ομάδα; Δεν νομίζω…

Στην Πολωνία η πρωτοπόρος Λέγκια αναμένεται να επικρατήσει της Πιάστ η οποία είναι μια πολύ μέτρια ομάδα. Στα υπόψη είναι και το over καθώς ο σύλλογος από τη Βαρσοβία συμπλήρωσε 5 στα 5 over εντός έδρας.

Στο κλασικό ντέρμπι της Βιέννης δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ και το 1.60 του άσσου της Ραπίντ επιστρέφεται με τον ίδιο… αποστολέα στους μπουκ. Θυμίζω εξάλλου ότι η Ραπίντ είχε και ευρωπαϊκό ματς μέσα στην εβδομάδα. Θα μου πείτε ότι τα τελευταία χρόνια υπερέχει της Αούστρια και αυτό είναι κάτι που οφείλω να το δεχτώ. Ας δούμε όμως τα μεταξύ τους αποτελέσματα αυτή την τελευταία τετραετία όπου η Ραπίντ είναι καλύτερη… Υποδέχθηκε 6 φορές την… κατώτερη Αούστρια και άσσο δεν βρίσκουμε ούτε για δείγμα.

Στη Σουηδία απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε και οι στόχοι των ομάδων είναι πιο ξεκάθαροι από ποτέ. Η ιστορική Γκέτεμποργκ θα ψάξει για διπλό μέσα στην έδρα της αδιάφορης και ντεφορμέ Έστερσουντ προκειμένου να σωθεί και μαθηματικά από τώρα.

Η Έλφσμποργκ θα αναζητήσει και αυτή διπλό στην έδρα της αδιάφορης και… ακόμα πιο ντεφορμέ Σίριους προκειμένου να τερματίσει και μαθηματικά δεύτερη. Εδώ το διπλό το βρίσκουμε στο πολύ καλό 1.85 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Η Χάκεν που διεκδικεί την τρίτη θέση θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την αδιάφορη Έρεμπρο και πιστεύω ότι θα το πράξει.

Στη Β Σουηδίας η Εσκιλστούνα είναι αναγκασμένη να ψάξει για τη νίκη προκειμένου να βγει από τη γραμμή των μπαράζ σωτηρίας. Σήμερα φιλοξενείται από την αδιάφορη Μπράγκε η οποία έρχεται από 5 ήττες σε 6 αγωνιστικές και το διπλό γνωρίζει πτώση. (2.20 είναι η μεγαλύτερη τιμή που κυκλοφορεί στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”])

Στη Νορβηγία η αήττητη στην έδρα της Βαλερέγκα, η οποία διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη, υποδέχεται τη βαθμολογικά αδιάφορη Σάρπσμποργκ που έρχεται από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στην επικράτηση.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]

Το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] προσφέρει μηδενική γκανιότα για τον νικητή για όλους τους σημερινούς αγώνες της Ελληνικής Σουπερ Λιγκ και της Αγγλικής Πρέμιερ.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ