ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΕΣ…

Καλημέρα. Σήμερα θα αφήσουμε να… μιλήσουν οι αριθμοί και η φόρμα σε κάποια παιχνίδια συγκεκριμένων πρωταθλημάτων. Θα ξεκινήσουμε με το πρωτάθλημα της Β Δανίας όπου η Χέλσινγκορ έρχεται από πέντε σερί νίκες με τέρματα 8-1. Φιλοξενείται από την ουραγό Σκίβε που μετρά τις περισσότερες (14) ήττες στην κατηγορία. Πρόκειται μάλιστα για την ομάδα που δεν έχει πετύχει ακόμα ούτε μία νίκη στην έδρα της (0-3-7). Το διπλό το προσφέρει  στο 1.95 η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] που είναι και η υψηλότερη τιμή της αγοράς.

Η Βίμποργκ (φωτο) κάνει πρωταθλητισμό και απόψε υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της τη μέτρια φέτος Χόμπρο, η οποία βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες 10 αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει μόλις μία νίκη.

Η πρωτοπόρος Βίμποργκ παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα μετά από 21 αγωνιστικές. Έρχεται μάλιστα από 6 συνεχόμενες νίκες με τέρματα 12-0! Φιλοξενείται από την προτελευταία Κόλντινγκ η οποία έχει να κερδίσει από τις 27 Νοεμβρίου.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας είναι η Σίλκεμποργκ η οποία έρχεται από επτά σερί νίκες με τέρματα 18-1! Διαθέτει με διαφορά την παραγωγικότερη επίθεση και σήμερα φιλοξενεί τη ντεφορμέ Άμαγκερ. Εδώ ο άσσος θα συνδυαστεί με τα πολλά γκολ και το over…

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας. Στον δεύτερο γύρο η Τέλσταρ μεταμορφώθηκε προς το χειρότερο καθώς τις τελευταίες 8 αγωνιστικές έχει πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες. Πρόκειται για μια ομάδα που ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους, εν αντιθέσει με τη Ρόντα που επιθυμεί να διεκδικήσει άνοδο μέσω των play off. Η Ρόντα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς μετρά 6 νίκες σε 8 παιχνίδια. Διαθέτει μάλιστα και μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι σκοράρει αδιαλείπτως εδώ και έντεκα αγωνιστικές. Το διπλό πληρώνει 2.00 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Η Ντε Γκράαφστσαπ είναι «τρένο» καθώς έρχεται από εννέα νίκες και μια ισοπαλία! Αποτελεί εύλογο φαβορί λοιπόν απέναντι στην ασταθή και αναξιόπιστη Εξέλσιορ που μετρά 14 ήττες σε 28 αγωνιστικές.

Στην Β Πολωνίας τώρα, η Λέσνα διεκδικεί τον τίτλο και σήμερα υποδέχεται στην αήττητη έδρα της (η οποία είναι η μοναδική στην κατηγορία) την ντεφορμέ Κορόνα η οποία έρχεται από τέσσερις ήττες σε έξι παιχνίδια. Η πρόσφατη παράδοση είναι ευνοϊκή για τους γηπεδούχους και πιστεύω ότι μπορεί να διατηρηθεί. Εδώ ο άσσος βρίσκεται σε καλή απόδοση και πιο συγκεκριμένα 2.30 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Τέλος, όσοι αρέσκονται στις χαμηλές αποδόσεις, θα μπορούσαν να συνδυάσουν δύο άσσους που οδηγούν σχεδόν στον διπλασιασμό. Αναφέρομαι σε αυτόν της Γαλατά και της Όσιγεκ. Η Γαλατά που διεκδικεί τον τίτλο φιλοξενεί τη Ρίζεσπορ η οποία πριν από την προηγούμενη νίκη της με 1-0 επί της Χατάισπορ, είναι ένα σερί οκτώ αγωνιστικών χωρίς τρίποντο.

Η Όσιγεκ που διεκδικεί και αυτή τον τίτλο μαζί με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών απέναντι στη Λοκομοτίβ, η οποία μετρά τέσσερις νίκες σε 25 αγωνιστικές. Σημειώστε ότι η Όσιγεκ είναι η ομάδα με την καλύτερη έδρα στην κατηγορία.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]: Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο

Δείτε τους bestsellers αγώνες μας σε μια ματιά! Γρήγορα και με άμεση ανανέωση.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ