ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η νίκη μας επί της Ουγγαρίας, μας έβαλε και πάλι σε τροχιά πρώτης θέσης. Αν όμως σήμερα ηττηθούμε από τους Φινλανδούς, τότε ουσιαστικά θα χάσουμε τις ελπίδες μας. Η εθνική μας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα τραυματισμών βασικών ποδοσφαιριστών. Οι αντίπαλοί μας αντιθέτως, δεν έχουν τέτοιου είδους θέματα και έτσι αναμένεται ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο για εμάς. Τον φαβοριτισμό μας δεν τον δέχομαι και αν έπρεπε να ποντάρω κάπου θα επέλεγα το Χ του ημιχρόνου διότι θεωρώ πως καμία από τις δύο ομάδες δεν θα επιδιώξει να επιτεθεί από νωρίς. (1.83 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που προσφέρει σε μηδενική γκανιότα το παιχνίδι).

Η Λευκορωσία υποδέχεται στο Μινσκ την Μολδαβία η οποία έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Πρόκειται δηλαδή για μια τελείως αντιπαραγωγική ομάδα που δεν δημιουργεί φάσεις. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και μπορούν να φτάσουν στη νίκη, αλλά πιστεύω πως αν αυτό συμβεί θα είναι με οριακό τρόπο. Για αρχή λοιπόν επιλέγω το under και το no – goal και έπειτα βλέπουμε…

Το ντέρμπι της βραδιάς διεξάγεται στη Σεβίλλη όπου η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε υποδέχεται την Αγγλία του Γκάρεθ Σάουθγκειτ. Ο προπονητής των Άγγλων κάλεσε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές προκειμένου να εξετάσει αν και κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν την εθνική ομάδα. Οι Ισπανοί ξεκίνησαν εντυπωσιακά καθώς στην πρεμιέρα κέρδισαν εκτός έδρας την Αγγλία με 2-1 και την δεύτερη αγωνιστική συνέτριψαν τους Κροάτες με 6-0. Για μια ακόμη φορά θεωρώ ότι έχουν ένα σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Η Βοσνία έχει καλό ρόστερ και λογικά θα επικρατήσει της μέτριας βόρειας Ιρλανδίας. Υπάρχουν επιστροφές βασικών παικτών όπως είναι ο Βράνιες και ο Μπέγκοβιτς, ενώ από τη μέση και μπροστά ξεχωρίζουν ο Πιάνιτς της Γιουβέντους και ο Τζέκο της Ρόμα. Ήμουν στο… ψάξιμο για συνδυασμό, αλλά τελικά θα κρατήσω… σκέτο τον άσσο.

Στο Εσθονία – Ουγγαρία και στο Ισλανδία – Ελβετία τέλος, επιλέγω το under και το over αντίστοιχα. Οι Εσθονοί δεν σκοράρουν, ενώ επιθετικό πρόβλημα έχει και η ομάδα της Ουγγαρίας. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούν το προβάδισμα, αλλά ακόμα και να κερδίσουν δεν νομίζω ότι μπορούν να σημειώσουν πάνω από ένα με δύο γκολ.

Ισλανδία και Ελβετία αντιθέτως είναι δύο ομάδες που συνήθως παίζουν επιθετικά. Οι Ισλανδοί ξεκίνησαν πολύ άσχημα καθώς έχουν ήδη δεχθεί 9 γκολ στα πρώτα δύο παιχνίδια τους. Για μια ακόμη φορά δεν πρόκειται να κλειστούν και έτσι αναμένεται ένα ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο μπορεί να σημειωθούν αρκετά τέρματα.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ