ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ!

Καλημέρα. Ελλείψει άλλων αναμετρήσεων, είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε για μία ακόμη φορά με κάποια λιγοστά βραδινά παιχνίδια.

Στη Κολομβία η ουραγός Λεονές υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Από την άλλη μεριά όμως θα ήθελα να μάθω πόσοι είναι αυτοί που θα εμπιστευτούν τα χρήματά τους σε μια ομάδα που δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει μέσα στην έδρα της! Αναφέρομαι στην Λος Μιγιονάριος που μετά από επτά εντός έδρας παιχνίδια δεν έχει πετύχει ούτε μία νίκη! Ο άσσος προσφέρεται στο 1.40 και θεωρώ ότι δεν αξίζει ούτε καν να το συζητήσουμε. Και να σας πω και κάτι; Τώρα που η Λεονές υποβιβάστηκε, μπορεί στα πέντε παιχνίδια που απομένουν έως το φινάλε, οι παίκτες της να παίξουν χωρίς άγχος και να τα πάνε καλύτερα.

Το Ντεπορτίβο Κάλι – Αμέρικα Ντε Κάλι αποτελεί τοπικό ντέρμπι και σε τέτοιου είδους παιχνίδια συνήθως δεν ποντάρω. Τείνω όμως προς το under και το Χ του ημιχρόνου για αρκετούς λόγους.

Καταρχάς, είθισται στα μεγάλα τοπικά ντέρμπι οι ομάδες να είναι προσεκτικές στις κινήσεις τους. Έπειτα, η Ντεπορτίβο είναι η ομάδα που μετρά τα περισσότερα (11) under στο πρωτάθλημα. Η δε Αμέρικα διατηρεί μια από τις χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Η άμυνά της όμως είναι σχετικά καλή. Η δε παράδοση των τελευταίων ετών, δείχνει συνεχώς under και no – goal με εξαίρεση το 2015. Αν εν τω μεταξύ κοιτάξουμε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων, θα διαπιστώσουμε ότι η Αμέρικα δεν έχει σκοράρει σε ημίχρονο στα τέσσερα πιο πρόσφατα, ενώ η Ντεπορτίβο έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε πέντε αγωνιστικές…

Κάτι παρόμοιο βλέπω και για τον αγώνα της Ριονέγκρο Αγκίλας με την Ατλέτικο Νασιονάλ. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έχουν το όνομα, αλλά φέτος δεν έχουν και τη χάρη, καθώς έχουν περιοριστεί στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Διατηρούν βέβαια ισχυρότατη παράδοση κόντρα στη Ριονέγκρο, αλλά στην κατάσταση που βρίσκονται δεν θα τους εμπιστευτώ. Οι γηπεδούχοι έχουν ισχυρή έδρα αφού έχουν υποστεί μόνο μία ήττα, ενώ διατηρούν και την τρίτη καλύτερη άμυνα. Γι΄αυτό άλλωστε συμπλήρωσαν 11 under σε 14 αγωνιστικές. Η δε Ατλέτικο Νασιονάλ, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα σε εκτός έδρας παιχνίδια, συμπλήρωσε πέντε under σε έξι αγώνες μακριά από την έδρα της.

Στις ΗΠΑ τέλος, το Σολτ Λέικ (φωτο) παλεύει να παραμείνει στα play off. Το τελευταίο διάστημα κάνει κοιλιά, αλλά πιστεύω ότι απόψε θα επιστρέψει στις νίκες καθώς υποδέχεται την ουσιαστικά αδιάφορη Νιου Ίνγκλαντ που εκτός έδρας έχει μόλις δύο νίκες σε 16 αγωνιστικές. Το Σολτ Λέικ αντιθέτως, έχει υποστεί μόνο δύο ήττες σε 16 παιχνίδια μέσα στο γήπεδό του, ενώ διατηρεί και την δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση στη Δύση. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους οπότε ο άσσος ενισχύεται περισσότερο.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ