ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Πρέμιερ διαπιστώσαμε ότι η Έβερτον από τότε που άλλαξε προπονητή αποδίδει καλύτερα. Σήμερα υποδέχεται τη μέτρια Μπράιτον η οποία όταν φεύγει από το γήπεδό της σπανίως αποσπά θετικά αποτελέσματα. Ο άσσος της Έβερτον κυκλοφορεί σε αρκετά καλές τιμές και θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή. (1.87 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Το διπλό της Άρσεναλ έχει πονταριστεί πολύ και επειδή το έψαξα, αυτό οφείλεται στις πολλές και σημαντικές απουσίες που μαζεύτηκαν εσχάτως στην Κρίσταλ Πάλας. Εύχομαι καλή επιτυχία στους «κανονιέρηδες» αλλά προσωπικά ούτε αυτή την αγωνιστική θα τους εμπιστευτώ. Μακάρι βέβαια να περάσει το διπλό προκειμένου να πληρωθεί και η πλειονότητα των παικτών… (1.85 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Λέστερ στο 1.60 δεν παίζω… Η ομάδα έχει και το μυαλό της στο κύπελλο, ενώ η Σαουθάμπτον είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Σας θυμίζω ότι οι δύο πιο πρόσφατες νίκες της ήταν κόντρα σε Τσέλσι και Τότεναμ. Δεν νομίζω λοιπόν ότι έχει να φοβηθεί κάτι από τη Λέστερ.

Εννοείται βέβαια πως ούτε και η Γουλβς είναι ομάδα του 1.40 με επτά νίκες σε 21 αγωνιστικές. Τις ίδιες ακριβώς έχει και η σημερινή της αντίπαλος η Νιουκαστλ. Το εντός έδρας ποσοστό της Γουλβς είναι στο 40% και επαναλαμβάνω ότι οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Το ίδιο θεωρώ ότι ισχύει και στην Τσάμπιονσιπ με τον αγώνα της Μπρέντφορντ με την ΚΠΡ, διότι πρόκειται για ένα λονδρέζικο ντέρμπι. Η Μπρέντφορντ παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή της και η ΚΠΡ έχει ήδη πέντε διπλά στο ενεργητικό της.

Έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν ότι διπλά του 1.50 δικαιούνται μόνο η… Μπαρτσελόνα, άντε και η Λίβερπουλ. Όχι πάντως η Γουέστ Μπρομ η οποία παραμένει χωρίς νίκη για τέσσερα σερί παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ…

Στη Λιγκ 1 η φορμαρισμένη Κόβεντρι που έριξε δύο τεσσάρες τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, υποδέχεται στην ισχυρότατη έδρα της τη συγκριτικά αδύναμη Μίλτον η οποία… εξαφανίζεται όταν… φεύγει από το σπίτι της (1-2-8). Θα προσθέσω συνδυαστικά και τον άσσο της Πόρτσμουθ η οποία ανεβαίνει αγωνιστικά. Παίζει με τη μετριότατη Γουίμπλεντον που δέχεται το γκολ εύκολα. Και αυτή είναι μια ομάδα που αποδυναμώνεται εκτός, αφού μετρά ήδη 9 ήττες σε 12 παιχνίδια.

Στη Λιγκ 2 η Πλίμουθ είναι ανώτερη της Καρλάιλ και μπορεί να φύγει με το διπλό μέσα από μια πολύ μέτρια έδρα. Η επίθεσή της είναι υποδειγματική, ενώ η άμυνα της Καρλάιλ είναι από τις χειρότερες της κατηγορίας.

Πολύ καλή έδρα όμως διαθέτει και η Έξετερ (7-4-1) η οποία σήμερα φιλοξενεί τη ντεφορμέ Κέμπριτζ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια και δύσκολα θα μπορέσουν να σταθούν όρθιοι μέσα σε μια τόσο δύσκολη έδρα.

Βάσει λογικής και φόρμας προκύπτει και το διπλό της Κόλτσεστερ, η οποία παραμένει αήττητη για 11 συνεχόμενα παιχνίδια. Η Μόρκαμ αντιθέτως, μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 25 αγωνιστικές, διατηρώντας τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Το διπλό πληρώνει 1.80 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Πάλι βάσει φόρμας εξετάζουμε και το διπλό της Πορτ Βέιλ. Η Στίβενεϊτζ βλέπετε, έχει να κερδίσει από τις 26 Οκτωβρίου (1-0 την ουραγό Μόρκαμ). Από τότε ακολούθησαν εννέα άκαρπες αγωνιστικές. Η Πορτ Βέιλ πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία και δεν πιστεύω ότι θα φοβηθεί την προτελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα η οποία έχει μόλις δύο νίκες σε 25 αγωνιστικές.

Από την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας θα κρατήσω το διπλό της… απίστευτης Νταντί Γιουν.  Η Νταντί που φέτος κάνει… πάρτι, συμπλήρωσε 10 νίκες και μια ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 22-3! Φιλοξενείται από την Πάρτικ Θιστλ που έχει υποστεί τις περισσότερες (6) εντός έδρας ήττες στην κατηγορία. Το διπλό το βρίσκουμε στο 2.01 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Από τη Λιγκ 1 θα κρατήσω το διπλό της Ρέιθ Ρόβερς που ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Φιλοξενείται από τη Φόρφαρ η οποία έχει υποστεί τις περισσότερες (6) εντός έδρας ήττες στην κατηγορία.

Στο Νταμπάρτον – Κλάιντ είναι πιθανό το Χ2 διότι η Νταμπάρτον το τελευταίο διάστημα έχει ξεμείνει με 14 παίκτες στο ρόστερ της. Η Κλαιντ βέβαια δεν τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος, αλλά απόψε έχει την ευκαιρία να φύγει μετά από καιρό με ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα.

Στη Λιγκ 2 το φορμαρισμένο Εδιμβούργο που έφτασε τις πέντε σερί νίκες, λογικά θα επικρατήσει στην ισχυρότατη έδρα του (8-1-0) της συγκριτικά αδύναμης Κουίνς Παρκ η οποία μετρά έξι ήττες σε εννέα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της.

Πολύ καλή έδρα όμως διαθέτει και η Κάουντενμπιθ με οκτώ νίκες σε 10 αναμετρήσεις. Σήμερα υποδέχεται την Άλμπιον Ρόβερς η οποία έχει όλες και όλες πέντε νίκες από την αρχή της σεζόν. Ο άσσος κυκλοφορεί σε αρκετά καλές τιμές. (2.00 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στην Ουαλία η φόρμα είναι ξεκάθαρα υπέρ της Μπάλα Τάουν στο ματς με την Κάρντιφ Γιουν. Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν πέντε νίκες, σκοράροντας συνολικά 14 φορές. Οι γηπεδούχοι από την άλλη μεριά το ίδιο διάστημα υπέστησαν τέσσερις ήττες. Επιπροσθέτως να σημειώσουμε ότι η Κάρντιφ είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τα λιγότερα (7) εντός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα. Η δε Μπάλα Τάουν έχει την καλύτερη άμυνα στην Ουαλία. (2.00 η απόδοση του διπλού στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Φεύγουμε από τη Βρετανία για να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα λιγοστά πρωταθλήματα που διεξάγονται.

Ξεκινώντας από τα δικά μας η Ξάνθη μας έχει πληρώσει… άπειρες φορές με τα 0-0 των ημιχρόνων της. Σας υπενθυμίζω ότι από την αρχή της σεζόν έχει βάλει μόνο δύο γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Το ένα με πέναλτι και το άλλο με αυτογκόλ…

Καθαρά βάσει φόρμας θεωρώ ότι είναι πιθανό το 2 DNB στο Λάρισα – Άρης. Η ψυχολογία των φιλοξενούμενων είναι στα… ουράνια μετά από την τεσσάρα επί του ΠΑΟΚ. Ούτως ή άλλως ο Άρης τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος αφού έχει υποστεί μόνο τέσσερις ήττες σε 17 αγωνιστικές. Η δε Λάρισα δεν είναι το ίδιο αποδοτική τελευταία όσο στην αρχή της σεζόν.

Ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος έχουν παράδοση στις ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια και δεν αποκλείεται αυτό να συνεχιστεί και απόψε αφού καμία από τις δύο δεν πείθει ότι μπορεί να φτάσει τη νίκη.

Στην Ιταλία ποντάρεται η Λάτσιο η οποία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Εγώ όμως δεν θα ακολουθήσω για δύο λόγους: Πρώτον η Νάπολι παραμένει μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα και δεύτερον η παράδοση είναι καταλυτική υπέρ των φιλοξενούμενων οι οποίοι συμπλήρωσαν 6 (!) σερί διπλά μέσα στη Ρώμη. Προτιμώ τον συνδυασμό του over με το goal – goal στο Ίντερ – Αταλάντα. Η Αταλάντα έχει 15 στα 18 over και την – με διαφορά – παραγωγικότερη επίθεση στο Καμπιονάτο. Από κοντά όμως έρχεται και η Ίντερ η οποία έχει πετύχει 39 γκολ από την αρχή της σεζόν. Αναμένεται λοιπόν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και επιθετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ ισχυρούς αντιπάλους.

Στον 3ο όμιλο της Γ κατηγορίας η Ρετζίνα κάνει κάθε εβδομάδα… πάρτι έχοντας ως καλεσμένες όλες τις υπόλοιπες ομάδες… Ο πρώτος γύρος έληξε χωρίς ήττα για την ομάδα που προπορεύεται. Πιο συγκεκριμένα σε σύνολο 19 αγωνιστικών μετρά 15 νίκες και 4 ισοπαλίες με συντελεστή τερμάτων 42-10! Απόψε φιλοξενείται από τη 15η Καβέσε που είναι η ομάδα με τα λιγότερα (15) γκολ στο πρωτάθλημα. Νομίζω λοιπόν ότι η Ρετζίνα δικαιούται όντως τον τίτλο του φαβορί στην μεταξύ τους αναμέτρηση. (1.70 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στην Πορτογαλία δεν ξέρω αν τελικά θα διεξαχθεί το Σετούμπαλ – Σπόρτινγκ διότι υπήρξαν πολλοί παίκτες των γηπεδούχων που είχαν προσληφθεί από ίωση. Αν όμως τελικά γίνει το ματς, τότε σίγουρα τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα της Λισαβόνας και λόγω της… ίωσης αλλά και λόγω της παράδοσης αφού μετρά 11 νίκες και τρεις ισοπαλίες στα 14 πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας.

Χθες ξεκίνησε και το Μεξικάνικο πρωτάθλημα. Ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά αν κρίνω από τις μεταγραφές και τα ρόστερ των ομάδων όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί, τότε διατηρούν σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη η Γουαδαλαχάρα με την Τίγκρες που υποδέχονται την Χουάρες και την Ατλέτικο Σαν Λουίς αντίστοιχα. Οι δύο αυτοί άσσοι πληρώνουν 2.50 ως δυάδα στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ