ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ…

Καλημέρα. Ως… συνήθως ξεκινάμε με εθνικές. Η Ιρλανδία φέρνει μόνο under ενώ έρχεται και από πέντε σερί 0-0 ημιχρόνων! Σήμερα παίζει στο Ελσίνκι με τη Φινλανδία που έρχεται από τρία συνεχόμενα under και 0-0 στο ημίχρονο. Εκεί θα… κινηθώ για μία ακόμη φορά.

Η Αγγλία και η Δανία αντιθέτως, συνηθίζουν τα over για τον απλούστατο λόγο ότι… σκοράρουν. Επειδή ήμουν ανάμεσα στον άσσο και το over, τελικά θα κρατήσω τα πολλά γκολ διότι ειδικά οι Άγγλοι είναι πολύ αποδοτικοί μπροστά. (2.00 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”])

Εμείς λογικά θα επιβληθούμε του Κοσόβου, όπως το πράξαμε άλλωστε και στον πρώτο γύρο. Η φόρμα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη καθώς αν κοιτάξουμε τα έξι τελευταία παιχνίδια των δύο αντιπάλων, η Ελλάδα έχει 5 νίκες και μία ισοπαλία και το Κόσοβο πέντε ήττες και μια ισοπαλία…

Το Βέλγιο για μια ακόμη φορά θα συνδυαστεί με το over του. Είναι σαφώς ανώτερο της Ισλανδίας και έχει και την παράδοση με το μέρος του καθώς σε σύνολο 12 αναμετρήσεων μετρά ισάριθμες νίκες με τέρματα 42-7! Μέσο όρο δηλαδή πετυχαίνουν 3,5 γκολ ανά αναμέτρηση!

Η Σλοβενία λογικά δεν θα κινδυνεύσει από την ανύπαρκτη Μολδαβία η οποία έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη εδώ και μήνες. Εδώ όμως σκέφτομαι να συνδυάσω το διπλό με το under καθώς οι Σλοβένοι δεν σκοράρουν τόσο εύκολα…

Η Νορβηγία η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, λογικά θα επιβληθεί της Βορείου Ιρλανδίας που αυτή τη στιγμή σκέφτεται τον τελικό των Play off του Euro κόντρα στη Σλοβακία. Αυτός ο άσσος είναι από αυτούς που γνωρίζουν τη μεγαλύτερη πτώση σήμερα.

Η Βοσνία αποκλείστηκε στα ημιτελικά των Play off του Euro στα πέναλτι από τη Βόρειο Ιρλανδία και μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς υπέβαλε την παραίτησή του. Τελικά τον έπεισαν να παραμείνει μέχρι να τελειώσει το Nations League αλλά όπως και να έχει η ομάδα δεν είναι σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Να λοιπόν η ευκαιρία για την Πολωνία να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς και να εξακολουθήσει να ελπίζει για την πρωτιά στον όμιλο…

Αυτά αναφορικά με τα ματς των εθνικών ομάδων. Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πλούσιο πρόγραμμα της ημέρας, ξεκινώντας από τη Β Νορβηγίας όπου η αναμέτρηση της Γιερβ με την Ούλενσακερ οδηγείται με μαθηματική και… στατιστική ακρίβεια στον συνδυασμό του over με το g-g. Θυμίζω ότι η Γιερβ έχει 13 στα 18 over και η Ούλενσακερ 15 στα 19 με 7 στα 8 μακριά από την έδρα της. Παρακάτω ακολουθούν μερικά σκορ από τα πρόσφατα παιχνίδια των δύο αυτών ομάδων στο πρωτάθλημα: Γιερβ (4-2, 3-2, 1-5, 2-5), Ουλενσάκερ (0-7, 1-4, 3-2, 6-1).

Στο Περού αντιθέτως, η Σέζαρ Βαγιέχο δεν γνωρίζει τι πάει να πει… over. Έχει 8 στα 8 under εντός και απόψε υποδέχεται την Αγιακούτσο που το τελευταίο διάστημα φέρνει και αυτή πολλά under.

Στη Βραζιλία η παράδοση δείχνει άσσο στον αγώνα της Γκρέμιο με τη Μποταφόγκο, αλλά επειδή η απόδοση είναι χαμηλή, θα αφήσουμε το ματς για το live. Προσωπικά θα προτιμήσω να ποντάρω στον άσσο της πρωτοπόρου Ατλέτικο Μινέιρο η οποία έχει το απόλυτο των επιτυχιών στην έδρα της με 7 στα 7. Δεν υποτιμώ τη Φλουμινένσε που είναι φορμαρισμένη, αλλά επειδή έτυχε να παρακολουθήσω πρόσφατα δύο παιχνίδια της Ατλέτικο Μινέιρο κόντρα σε Γκοΐας και Βάσκο, οφείλω να ομολογήσω ότι με εντυπωσίασε η επιθετική λειτουργία αυτής της ομάδας.

Στη δεύτερη θέση σκαρφάλωσε η Ιντερνασιονάλ η οποία στηρίζεται στην πολύ καλή άμυνα που είναι η καλύτερη της κατηγορίας. Απόψε φιλοξενείται από τη μέτρια και ντεφορμέ Σπορτ Ρεσίφε και θα μπορούσαμε να παίξουμε και το 2 DNB…

Στη Β Βραζιλίας τα στατιστικά της Σαπεκοένσε είναι από εντυπωσιακά έως και πρωτόγνωρα. Η ομάδα μετρά 12 στα 13 under και συμπλήρωσε 8 συνεχόμενα 0-0 ημιχρόνων! Το εντυπωσιακότερο όλων όμως, έχει να κάνει με το γεγονός ότι μετά από 13 αγωνιστικές δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο! Η στατιστική λοιπόν είναι… αμείλικτη στην προκειμένη περίπτωση, οπότε δεν μπορώ να μην ποντάρω στο under και το X του ημιχρόνου.

Στις ΗΠΑ η φόρμα των αντιπάλων δείχνει άσσους στις αναμετρήσεις Τορόντο – Νιου Γιορκ και Ιντερ Μαϊάμι – Ατλάντα. Από πλευράς φιλοξενουμένων αρχικά κρατάω το Κολόμπους που έχει τρεις ήττες σε 16 αγωνιστικές. Φιλοξενείται από το ντεφορμέ Σινσινάτι, το οποίο έρχεται από 4 σερί ήττες με τέρματα 0-10!

Ο φαβοριτισμός του Σολτ Λέικ δεν έχει καμία απολύτως λογική, διότι αφενός η ομάδα αυτή μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 17 αγωνιστικές και αφετέρου το Πόρτλαντ συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες με τέρματα 17-4! Αν προσθέσουμε και την καλή παράδοση των φιλοξενούμενων, θα ποντάρουμε είτε στο διπλό, είτε στο 2 DNB που πληρώνει εξίσου καλά…

Αν πάλι κυνηγάτε ακόμα… υψηλότερες αποδόσεις, τότε ρίξτε μια ματιά στον αγώνα Λος Άντζελες – Σαν Χοσέ. Το Λος Άντζελες δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά τελευταία, αφού έρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες, έχοντας δεχθεί συνολικά 15 γκολ! Το Σαν Χοσέ μετρά 3 νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια του και δεν έχει κάτι να φοβηθεί στην αποψινή αναμέτρηση.

Τέλος το Μόντρεαλ συμπλήρωσε εννέα διαδοχικά over. Σήμερα υποδέχεται τη Νιου Ίνγκαλντ με την οποία έχει παράδοση στα over και τα g-g και για μια ακόμη φορά θα ακολουθήσω τον ίδιο συνδυασμό.

Στην Κολομβία η Πατριότας παραμένει η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που μετά από 13 αγωνιστικές δεν έχει πετύχει ούτε μία νίκη. Σήμερα φιλοξενεί την ντεπορτίβο Πάστο η οποία δεν έχει χάσει ακόμα μακριά από το γήπεδό της. Το διπλό πληρώνει καλά (2.60 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]), ενώ εξίσου πιθανό είναι και το under μιας και η Πατριώτας έχει 6 στα 6 εντός και η Πάστο 5 στα 6 εκτός.

Στη Χιλή  η Λα Σερένα παραμένει η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας αφού έχει σημειώσει μόλις μια νίκη σε 14 αγωνιστικές. Η Παλεστίνο που διατηρεί ελπίδες για είσοδο στην επτάδα, οφείλει να κυνηγήσει το διπλό σε αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει (2.15 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]).

Η Κόλο Κόλο διανύει μια κάκιστη σεζόν έχοντας πετύχει μόλις δύο νίκες σε 13 αγωνιστικές. Η Ουνιόν Εσπανιόλα αντιθέτως τα πηγαίνει περίφημα και είναι και φορμαρισμένη καθώς έρχεται από πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια. Έχει ήδη τέσσερα διπλά σε έξι ματς και θεωρώ ότι αδικείται από τις αποδόσεις. Επειδή πάντως πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορούμε να πάμε στο 2 DNB.

Κλείνουμε με Ιαπωνία όπου για μια ακόμη φορά θα στηριχτούμε στη φόρμα κάποιων ομάδων. Η Κασίμα η οποία μετρά 6 διπλά σε 12 παιχνίδια, διατηρεί το προβάδισμα απέναντι στην ντεφορμέ Τόσου.

Το Τόκυο υποδέχεται τη ντεφορμέ Σιμίζου που έχει υποστεί 16 ήττες σε 22 αγωνιστικές, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Η Σόναν παραμένει ουραγός έχοντας συμπληρώσει πέντε σερί ήττες με τέρματα 1-8. Σήμερα φιλοξενείται από την Τσερέζο Οσάκα που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Σεντάι η οποία μετρά μόνο μία νίκη στα 18 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει κερδίσει ακόμα στην έδρα της (0-3-6). Δεν γίνεται λοιπόν μια τέτοια ομάδα να προσφέρεται σε τιμές φαβορί απέναντι στη Γιοκοχάμα που σκοράρει εύκολα. Το διπλό προσφέρεται στο 2.80 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Τέλος, πριν αποφασίσετε να ποντάρετε στο φαβορί που λέγεται Κασίβα, οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει υποστεί ήδη πέντε ήττες στην έδρα της. Φιλοξενεί την Ουράβα που μετρά 7 διπλά σε 10 αγωνιστικές.

Φίλες και φίλοι, όπως ήδη θα διαπιστώσατε, σήμερα είχαμε πολύ υλικό στην διάθεσή μας και εγώ από τη μεριά μου προσπάθησα να σας αναλύσω τα παιχνίδια όσο το δυνατό καλύτερα. Το δικό μου… καθήκον σταματά κάπου εδώ και πλέον θα αφήσουμε τις ομάδες να «μιλήσουν» και να μας δικαιώσουν εντός αγωνιστικού χώρου.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] :ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΟΒΟ (1.69 – 3.92 – 6.48)

Ζήσε τον αγώνα παίζοντας με 0% Γκανιότα, κορυφαίες αποδόσεις, αμέτρητες αγορές, πλήθος ειδικών στοιχημάτων και άλλες εκπλήξεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ