ΚΟΝΚΟΡΝΤ Η… ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ!

Καλημέρα. Έχουμε μπει σε περίοδο που διεξάγονται αρκετοί αγώνες μπαράζ σε όλη την Ευρώπη. Στη Γερμανία για παράδειγμα, απόψε πραγματοποιείται ο αγώνας – ρεβάνς ανάμεσα στην Άουε και την Καρλσρούη. Ο πρώτος αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0 και οι δύο ομάδες παλεύουν για μια θέση στη Β κατηγορία. Για μια ακόμη φορά πιστεύω ότι θα είναι προσεκτικές και θα δώσουν έμφαση στην άμυνα. Σας θυμίζω ότι η Καρλσρούη τερμάτισε στην Γ Γερμανίας διατηρώντας την καλύτερη άμυνα. Η επίθεσή της όμως ήταν μια από τις χειρότερες στο πρωτάθλημα! Η δε Άουε είχε τη χειρότερη επίθεση στη Β κατηγορία. Το μόνο λοιπόν που μπορούμε να κρατήσουμε από εδώ είναι είτε το Χ του ημιχρόνου, είτε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λεπτου. Προσωπικά κρατάω τη δεύτερη επιλογή.

Τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου κρατάω και στο μπαράζ της Δανίας ανάμεσα στη Σοντερίσκε και την Άαρχους. Αν πάρουμε τα τελευταία πέντε ματς των γηπεδούχων θα δούμε ότι συνολικά έχουν πετύχει και δεχθεί 12 γκολ. Μόλις τα δύο από αυτά σημειώθηκαν σε δεύτερο ημίχρονο. Επειδή και η εστία της Άαρχους συνήθως παραβιάζεται μετά από την ανάπαυλα, περιμένω ότι τα πιο πολλά γκολ θα μπουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στη Γαλλία διεξάγεται το μπαράζ ανάμεσα στη Γκρενόμπλ και τη Μπουργκ για μια θέση στη β κατηγορία. Θα ακολουθήσει ρεβάνς σε λίγες μέρες. Η Γκρενόμπλ έχασε την απευθείας άνοδο την τελευταία αγωνιστική μέσα στο σπίτι της όπου ηττήθηκε από την Σανουά με 2-3. Αυτή η εξέλιξη δεν… άρεσε καθόλου στους οπαδούς της που μερίδα από αυτούς εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας στο… κυνήγι τους ποδοσφαιριστές. Το άμεσο επακόλουθο ήταν η τιμωρία της ομάδας και έτσι το αποψινό ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, μετά από όλα αυτά δεν έχει λογική ο φαβοριτισμός της Γκρενόμπλ. Οι παίκτες είναι χάλια ψυχολογικά, το γήπεδο θα είναι άδειο, ενώ γενικότερα η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει πολλές επιτυχίες στην έδρα της. Για την ακρίβεια τελείωσε τη σεζόν πετυχαίνοντας μόλις πέντε νίκες σε 16 παιχνίδια.

Στη Β Νορβηγίας τα δύο μεγάλα φαβορί για την άνοδο που προπορεύονται κιόλας, απόψε παίζουν μεταξύ τους. Αναφέρομαι στις Βίκινγκ και την Αάλεσουντ που ξεκίνησαν εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα. Παρατήρησα ότι έξω από το πρωί υπάρχει πτωτική πορεία του άσσου. Αυτό είναι κάτι που θα το ελέγξουμε ξανά στο LIVE. Προς το παρόν θα κρατήσω το over, καθώς οι δύο αυτές ομάδες διαθέτουν μακράν τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην κατηγορία.

Στη Β Σουηδίας η δυνατή και φορμαρισμένη Έστερ που έχει φιλοδοξίες ανόδου, υποδέχεται την ντεφορμέ Γκάις που έρχεται από τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Αν και ακόμα είναι σχετικά νωρίς, η φόρμα με οδηγεί στον άσσο.

Στη Ρουμανία τέλος, απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε των play out και η ουραγός Γιουβέντους Βουκουρεστίου έχει ήδη υποβιβαστεί. Σήμερα υποδέχεται την Κονκόρντια (φωτο) που παλεύει για τη σωτηρία της. Η απόδοση του διπλού έχει πάρει την… κατρακύλα και από το 2.10 που άνοιξε, αυτή τη στιγμή έχει υποχωρήσει στο 1.50.

Φίλες και φίλοι κάτι άλλο δεν υπάρχει επί του παρόντος. Στη συνέχεια θα τα πούμε μαζί με τον Αλέξανδρο μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ