ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ… UNDER

Καλημέρα. Μια ακόμα μέρα με πολλά παιχνίδια εθνικών ομάδων (Nations League) και μια ακόμα μέρα όπου το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι δραστικά περιορισμένο… Η Κροατία με τον Λούκα Μόντριτζ να επιστρέφει, είναι το φαβορί απέναντι στους μέτριους Σουηδούς, οπότε εγώ θα ξεκινήσω με αυτόν τον άσσο.

Η Βόρεια Μακεδονία ως… γνήσια ομάδα της πρώην γιουγκοσλαβικής σχολής, είναι ταλαντούχα και σκληροτράχηλη και μπορεί να πάρει το διπλό μέσα στο Τάλιν από την ανύπαρκτη Εσθονία.

Η Ιταλία όπως έχει δηλώσει ο προπονητής της ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν πρόκειται να αδιαφορήσει για κανένα παιχνίδι, οπότε αν όντως συμβεί αυτό, μπορεί και αυτή να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε από το Γκντανσκ με την Πολωνία η οποία αντιμετωπίζει και προβλήματα απουσιών.

Τέλος, όσον αφορά στη δική μας εθνική ομάδα, με τον Ολλανδό τα πηγαίνουμε καλύτερα και θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουμε της αρνητικής Μολδαβίας. Επειδή όμως η απόδοση είναι πολύ χαμηλή, το σημείο αναγκαστικά θα συνδυαστεί με το under μιας και αφενός εμείς συνήθως δεν σκοράρουμε πολλές φορές και αφετέρου η Μολδαβία είναι μια ομάδα που πετυχαίνει δύσκολα το τέρμα. (2.37 ο συνδυασμός στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας που όπως προαναφέραμε δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην Γ Γερμανίας η Ίνγκολσταντ που αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο, είναι σε θέση να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Κολωνία και την έδρα της Βικτόρια. Το σετ των αποδόσεων μας χαρίζει την πολυτέλεια να ποντάρουμε και στο 2 DNB…

Στη Β Ισπανίας η Πονφεραντίνα έχει ξεμείνει από αμυντικούς λόγω των κλήσεων στην εθνική u21. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Καρταγένα και τουλάχιστο να μην χάσει εκεί μέσα.

Η Οβιέδο και η Σπόρτινγκ Χιχόν που κοντράρονται σήμερα δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ κατά τη διάρκεια πρώτων ημιχρόνων. Επίσης και οι δύο αυτές ομάδες έχουν τέσσερα στα τέσσερα under μέχρι στιγμής. Η στατιστική λοιπόν με οδηγεί στα λίγα γκολ και στο Χ του πρώτου 45λέπτου…

Στη Β Νορβηγίας θα συνδυάσω τις νίκες δύο φαβορί με τα πολλά γκολ. Αναφέρομαι στη Λίλεστρομ και τη Ρανχάιμ που διεκδικούν άνοδο. Η εξαιρετικά φορμαρισμένη Λίλεστρομ που παραμένει αήττητη για 11 σερί αγωνιστικές, υποδέχεται τη νεοφώτιστη Γιογκάρντεν που από ότι δείχνουν τα πράγματα, μάλλον θα επιστρέψει στη Γ κατηγορία. Σημειώστε ότι η Γιογκάρντεν με 32 γκολ παθητικό σε 10 ματς, είναι η κάτοχος της χειρότερης εκτός έδρας άμυνας στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα όμως που έχει δεχθεί τα περισσότερα εντός έδρας γκολ (23) είναι η Ουλενσάκερ που μόνο τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η εστία της παραβιάστηκε 13 φορές! Υποδέχεται τη φορμαρισμένη Ρανχάιμ η οποία διατηρεί την παραγωγικότερη επίθεση με 50 γκολ στο ενεργητικό της.

Τέλος, ο φαβοριτισμός της Χαμ Καμ δεν έχει λογική και ο άσσος της δεν έχει αξία, καθώς εδώ μιλάμε για μια ομάδα που είναι η μοναδική η οποία δεν έχει κερδίσει ακόμα στην έδρα της από την αρχή της σεζόν! (0-3-6). Υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη Σάντνες που διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή της στα play off ανόδου. Προσοχή λοιπόν…

Καμία αξία όμως δεν έχει και ο άσσος της Νόρμπι που προβάλλεται ως φαβορί στο πρωτάθλημα της Β Σουηδίας. Θυμίζω ότι έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες και ότι σήμερα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Έστερ που παραμένει σε τροχιά ανόδου. Η δε παράδοση από το 2015 που οι δύο ομάδες παίζουν στην ίδια κατηγορία, δείχνει τέσσερα διπλά σε πέντε αναμετρήσεις. Το διπλό σήμερα πληρώνει 3.15 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στη Βραζιλία δεν εντόπισα κάτι ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι η Μποταφόγκο συμπλήρωσε έξι Χ σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από την έδρα της! Σήμερα φιλοξενείται από τη Σπορτ Ρεσίφε και τα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια εκεί, έληξαν ισόπαλα με το ίδιο σκορ (1-1).

Στις ΗΠΑ η φόρμα κάποιων ομάδων «μιλάει». Το Τορόντο για παράδειγμα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σήμερα φιλοξενείται από το Σινσινάτι το οποίο έρχεται από τρεις σερί ήττες με τέρματα 0-9. Θυμίζω ότι πέρσι η ομάδα από τον Καναδά είχε κερδίσει με σκορ 1-5 εκεί μέσα!

Η Ουάσινγκτον έχει… ξεχάσει τι πάει να πει νίκη και δικαίως είναι η ομάδα που έχει συλλέξει τους λιγότερους (11) βαθμούς σε ανατολή και δύση. Σήμερα φιλοξενείται από το Σικάγο και ο άσσος έχει παιχτεί.

Το Πόρτλαντ των τεσσάρων συνεχόμενων νικών με γκολ 14-4, αναμένεται να διατηρήσει την εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντι στο υποδεέστερο Σαν Χοσέ. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 7 στα 7 με αντίπαλο το Σαν Χοσέ και σήμερα πάνε για την 8η νίκη τους.

Τέλος, θεωρώ ότι αξίζει ένα μικρό ρίσκο το πολύ μεγάλο σε απόδοση under (2.90 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]) της αναμέτρησης Λος Άντζελες – Σιάτλ. Το ξέρω βέβαια ότι οι δύο αυτές ομάδες φέρνουν πολλά over (εξ’ ου και οι αποδόσεις) αλλά σήμερα είναι αναγκασμένες να αγωνιστούν λόγω των κλήσεων στις εθνικές τους ομάδες χωρίς τους δύο πρώτους τους σκόρερ που έχουν σημειώσει πολλά τέρματα. Αναφέρομαι στον Ρόσι για τους γηπεδούχους και τον Ρουιντιάθ για τους φιλοξενούμενους…

Στην Κολομβία τέλος, βλέπω Αμέρικα Ντε Κάλι από γηπεδούχους και Ντεπόρτες Τολίμα από φιλοξενούμενους. Η Αμέρικα υποδέχεται την Πατριότας που είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Εδώ πάντως βλέπουμε και το under καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν 10 στα 11 φέτος.

Η Τολίμα φιγουράρει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παραμένοντας αήττητη μετά από 12 αγωνιστικές. Έχει την καλύτερη άμυνα και απόψε φιλοξενείται από την Κούκουτα η οποία δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη φέτος στην έδρα της.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]: ΕΛΛΑΔΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ (21.45μμ)

Η [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] προσφέρει πάνω από 500 στοιχήματα για τον σημερινό αγώνα της εθνικής μας και σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ