ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ… “ΔΕΥΤΕΡΑ”

Καλημέρα. Απόψε ολοκληρώνεται και η φάση των ομίλων του Europa League και οφείλουμε να δούμε τι έχουμε ανά όμιλο.

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στην αναμέτρηση της Φέγενορντ με τη Φενέρ θα παιχτεί η πρόκριση, καθώς στο άλλο ματς, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση η Γιουνάιτεντ να χάσει στην Οδησσό από την ουραγό Ζόρια που δεν έχει νίκη στο ενεργητικό της. Ο Μουρίνιο άλλωστε, θα παρατάξει βασικούς. Η Φέγενορντ προκρίνεται με νίκη με δύο γκολ διαφορά. Η Φενέρ λοιπόν, βολεύεται ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά. Το στοίχημα που επιλέγω σε αυτό το ματς είναι το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί δηλαδή που η Φέγενορντ… θέλει δεν θέλει θα πρέπει να βγει μπροστά και να παίξει τα ρέστα της. (2.10 στην SPORTINGBET.GR)

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τα πάντα έχουν κριθεί, καθώς ο Ολυμπιακός και ο ΑΠΟΕΛ πέρασαν στην επόμενη φάση. Στο μεταξύ τους παιχνίδι θα κριθεί η πρωτιά. Επειδή τόσο η μία όσο και η άλλη ομάδα φημίζονται για την εξαιρετική τους άμυνα, αποφάσισα να ρισκάρω στο Χ του ημιχρόνου. (Στην αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε και ο Τσόρι). (me μηδενική γκανιότα το παιχνίδια στον STOIXIMAN.GR,  3.50 – 3.35 – 2.38)

Το άλλο παιχνίδι (Γιουνγκ Μπόις – Αστάνα) είναι αδιάφορο και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε…

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Και εδώ τα πάντα έχουν κριθεί, καθώς η Άντερλεχτ με τη Σεντ Ετιέν προκρίθηκαν στους «32». Σήμερα παίζουν μεταξύ τους και οι Γάλλοι θέλουν μόνο νίκη για να τερματίσουν πρώτοι. Δεν νομίζω όμως ότι θα ασχοληθούν και τόσο με το σημερινό παιχνίδι καθώς αυτό που προέχει είναι το πρωτάθλημα, όπου η Σεντ Ετιέν έχει μείνει πολύ πίσω. Ούτε και οι βέλγοι όμως, δείχνουν να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον αποψινό αγώνα και θα παραταχθούν με κάποιες αλλαγές.

Το Μάιντζ – Γκαμπάλα είναι αδιάφορο και οι παίκτες θα παίξουν ελεύθερο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Συνήθως τέτοια ματς κρύβουν πολλά γκολ…

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Οι Άλκμααρ (5), Ντάνταλκ (4), Μακάμπι (4), διεκδικούν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση. Η Άλκμααρ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ζενίτ που έχει πέντε στα πέντε έως τώρα. Αποκλειστικά και μόνο βάσει κινήτρου, ίσως αξίζει ένα μικρό ρίσκο στον άσσο των Ολλανδών.

Στο άλλο παιχνίδι βρίσκω λανθασμένο το σετ των αποδόσεων. Μπορεί η Ντάνταλκ να έχει αρκετό καιρό να αγωνιστεί, καθώς το ιρλανδικό πρωτάθλημα τελείωσε πριν από ένα μήνα περίπου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες δεν προπονούνταν σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Πάσο λοιπόν…

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Αούστρια παίζει στην γειτονική Τσεχία κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση. (2.51 στην GOALBET). Στην ουσία για να περάσουν οι βιεννέζοι στην επόμενη φάση, θα πρέπει να πάρουν το διπλό και την ίδια ώρα η Άστρα να μην κερδίζει τη Ρόμα. Οι Ιταλοί βέβαια, που έχουν ήδη καπαρώσει την πρώτη θέση, θα κατέβουν να αγωνιστούν με πολλούς αναπληρωματικούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα έχουν το ντέρμπι με τη Μίλαν. Αρχικά σκέφτομαι να ρισκάρω στο διπλό της Αούστρια και από εκεί και πέρα ίσως πάρω ένα ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο με την Άστρα στο livebet. Αυτά τα δύο παιχνίδια πιστεύω δηλαδή, ότι είναι προτιμότερα για live…

ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Γκενκ και η Μπιλμπάο έχουν ήδη προκριθεί και δεν χρειάζεται να μπούμε στην διαδικασία πονταρίσματος. Επειδή η Ραπίντ πάντως, συνηθίζει να παίζει αρκετά επιθετικό ποδόσφαιρο, σκέφτομαι μόνο το over στην αποψινή αναμέτρηση με τους Βάσκους. (1.80 στην VISTABET.GR)

Με το Σασσουόλο – Γκενκ δεν θα ασχοληθώ γιατί και οι δύο ομάδες θα κατεβάσουν εναλλακτικές ενδεκάδες…

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αν είχε παραμείνει ο Στραματσόνι, θα έπαιρνα το δυάρι της Θέλτα και θα έφευγα τρέχοντας. Τώρα που ήρθε ο Ουζουνίδης όμως θα κάτσω στα… αυγά μου παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟ είναι διάφορος βαθμολογικά. Ο Ουζουνίδης όμως θέλει τη νίκη για τρεις λόγους. Πρώτον για να ανέβει η ψυχολογία των παικτών, δεύτερον για να ανέβει στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» η αξία του ίδιου και τρίτον για να μπουν στο ταμείο τα λεφτά της νίκης. Επειδή έτυχε να παρακολουθήσω το παιχνίδι της Θέλτα με τη Μπέτις, μπορώ να σας διαβεβαιώσω επισήμως ότι η Θέλτα είχε τεράστια κενά στα δεξιά της άμυνάς της. Ελπίζω να τα εντόπισε ο Ουζουνίδης και να… δουλέψει από εκεί. Επειδή ο Λέτο είναι «μπουκαδόρος», δεν θα απέκλεια να… χωθεί στα δεξιά της άμυνας της Θέλτα και να σημειώσει κάποιο τέρμα. Το goal – goal επίσης, αποτελεί μία μάλλον λογική επιλογή επί του προκειμένου… Να σημειώσουμε ότι ο Μάρκους Μπεργκ έμεινε εκτός αποστολής, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, στην κατάσταση που βρίσκεται ο σουηδός…

Στο άλλο ματς η Σταντάρ Λιέγης θέλει νίκη κόντρα στον Άγιαξ και μπορεί να τα καταφέρει διότι οι Ολλανδοί θα κατέβουν με πολλές αλλαγές. Ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Τβέντε για το πρωτάθλημα και δεν υπάρχει λόγος να τα δώσουν όλα στο αποψινό αδιάφορο ματς. Οι Βέλγοι λοιπόν μπορούν να κερδίσουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι η απόδοση του άσσου είναι μη δελεαστική στην προκειμένη περίπτωση.

ΟΓΔΟΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η πρώτη θέση είναι της Σαχτάρ η οποία έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η δεύτερη θέση θα «παιχτεί» ανάμεσα στη Μπράγκα και τη Γάνδη που έχουν από πέντε και έξι βαθμούς αντίστοιχα. Η Μπράγκα υποδέχεται τη Σαχτάρ η οποία έχει στο μυαλό της το μεγάλο ντέρμπι με τη Ντιναμό Κιέβου που ακολουθεί. Δεν είμαι όμως ιδιαίτερα… θερμός με τον άσσο, διότι ο Φονσέκα συμπεριέλαβε πολλούς βασικούς στην αποστολή…

Η Γάνδη έχει φαινομενικά πιο εύκολο έργο καθώς φιλοξενείται από την ουραγό Κόνιασπορ η οποία έχει αρκετά κενά στην άμυνά της. Οι Βέλγοι έχουν ποιοτικό ρόστερ και εδώ που έφτασαν τα πράγματα θα τα δώσουν όλα για τη νίκη που ίσως τους χαρίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.  Ο Κοτσαμάν θα κάνει… ελεγχόμενο ροτέισον. (2.00 το διπλό στην INTERWETTEN.GR)

ΕΝΑΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ τα πάντα έχουν κριθεί, καθώς η Σάλκε προκρίθηκε ως πρώτη και η Κράσνονταρ ως δεύτερη. Τα δύο αποψινά παιχνίδια είναι αδιάφορα βαθμολογικά και δεν πρόκειται να εμπλακώ. Αν έπρεπε όμως οπωσδήποτε να επιλέξω κάτι, θα προτιμούσα το over στο Σάλτσμπουργκ – Σάλκε διότι πρόκειται για δύο ομάδες που αρέσκονται στο να παίζουν επιθετικά. Οι γερμανοί πάντως, θα κατεβάσουν μία ενδεκάδα που θα αποτελείται κυρίως από αναπληρωματικούς παίκτες.

Η Νις θέλει προσοχή διότι ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη Παρί για το γαλλικό πρωτάθλημα. Επιστρέφει ο Μπαλοτέλι πάντως και επειδή ο ιταλός είναι μονίμως… ορεξάτος, δεν αποκλείεται να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα…  

ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Για τον συγκεκριμένο όμιλο τα γράφω και στην KINGBET της Τρίτης «Η τύχη του ΠΑΟΚ, δυστυχώς, δεν εξαρτάται μόνο από τα πόδια των δικών του παικτών, καθώς ακόμα και να κερδίσει την Λίμπερετς, αν την ίδια ώρα η Καραμπάγκ νικά την Φιορεντίνα, τότε ο «δικέφαλος» θα αποκλειστεί. Αυτό θα συμβεί διότι θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στους δέκα πόντους. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πρώτοι θα τερματίσουν οι αζέροι, διότι στην ειδική βαθμολογία θα έχουν συγκεντρώσει εννέα βαθμούς, έναντι τεσσάρων του ΠΑΟΚ και της Φιορεντίνα. Το αμέσως επόμενο κριτήριο που λαμβάνεται υπόψη, είναι η διαφορά τερμάτων, όπου η ελληνική ομάδα υστερεί. Οι ιταλοί βλέπετε, έχουν ως «προίκα» το 5-1 επί της Καραμπάγκ. Με λίγα λόγια, στην ουσία χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που θα φέρουν οι αζέροι στο παιχνίδι τους με την Φιορεντίνα…

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα… Η Σλόβαν Λίμπερετς δεν είναι… τελείως αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς αν νικήσει μέσα στην Τούμπα και η Καραμπάγκ ηττηθεί από την Φιορεντίνα, τότε θα είναι αυτή, που θα περάσει ως δεύτερη στην επόμενη φάση! Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα υπάρξει ακόμα μία τριπλή ισοβαθμία στους επτά πόντους, μεταξύ της Σλόβαν, του ΠΑΟΚ και της Καραμπάγκ και οι Τσέχοι θα υπερέχουν!

Για να είμαι βέβαια ειλικρινής, ούτως ή άλλως δεν υπήρχε ενδεχόμενο να ποντάρω σε τόσο χαμηλές τιμές στον άσο της ελληνικής ομάδας. Όπως έχουμε ξαναπεί άλλωστε… άπειρες φορές, ο ΠΑΟΚ αποτελεί διαχρονικά μία τελείως αψυχολόγητη και απρόβλεπτη ομάδα, που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο… Θα προτιμήσω να ρισκάρω στον υψηλό σε απόδοση άσο της Καραμπάγκ, διότι όπως αναφέραμε και νωρίτερα, η Φιορεντίνα έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση. Οι αζέροι λοιπόν έχουν το κίνητρο και βρίσκω αρκετά πιθανή την επικράτηση τους με ένα χαμηλής έκτασης σκορ της τάξεως του 1-0 πχ.» (8.00 απόδοση στον STOIXIMAN.GR)

ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Σπάρτα είναι σίγουρα πρώτη και η Ίντερ (πού κατάντησε…) σίγουρα τελευταία. Το μεταξύ τους παιχνίδι είναι αδιάφορο και δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς. Ούτως ή άλλως, τόσο οι ιταλοί, όσο και οι Τσέχοι θα παίξουν με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους.

Στο άλλο ματς κρίνεται η δεύτερη θέση. Η Σαουθάμπτον προκρίνεται είτε με νίκη, είτε με ισοπαλία 0-0, διότι θα έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Χάποελ. Δεν νομίζω ότι οι Άγγλοι θα το ρισκάρουν κυνηγώντας το 0-0. Θα παίξουν για τη νίκη και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. Η απόδοση όμως δεν είναι η ενδεδειγμένη για ποντάρισμα.

ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ γίνεται ένας μικρός χαμός καθώς όλοι μπορούν να προκριθούν και όλοι μπορούν να αποκλειστούν. Πρόκειται για τον μοναδικό όμιλο όπου καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη. Ένα μικρό προβάδισμα έχει η Οσμάνλισπορ, καθώς είναι η μοναδική που προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία χωρίς να την ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των υπολοίπων. Η ευχάριστη έκπληξη των δύο τελευταίων ετών στην Τουρκία, υποδέχεται τη Ζυρίχη που φέτος αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία στην Ελβετία. Από τη νέα σεζόν όμως, θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, καθώς κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα.  Οι τούρκοι έχουν το προβάδισμα, αλλά θα διαφωνήσω έντονα με την απόδοση του άσσου η οποία δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό.

Τα ίδια και… χειρότερα ισχύουν και για τον άσσο της Βιγιαρεάλ ο οποίος προσφέρεται στο 1.25. Οι Ισπανοί προκρίνονται ακόμα και με ισοπαλία αν στο άλλο παιχνίδι δεν πάρει διπλό η Ζυρίχη μέσα στην Τουρκία. Η Στεάουα δεν είναι καμία… ομαδούλα της πλάκας και δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα. Θα παλέψει σκληρά για την πρόκριση και τουλάχιστο ένα ημίχρονο μπορεί να αντέξει…

Καλή τύχη και η συνέχεια στο  live bet στο twitter, όπου εχθές βγήκαν πολλά και καλοπληρωμένα στοιχήματα. (fontastsounis)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ