ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ…

Καλημέρα. Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές η Άρσεναλ (φωτο) έχει ένα σχετικά βατό πρόγραμμα κόντρα σε μέτριους αντιπάλους που παλεύουν για τη σωτηρία τους. Αναφέρομαι σε συλλόγους όπως είναι π.χ η Νόργουιτς, η Σουθάμπτον και η Κρ. Πάλας. Από όλες δέχθηκε γκολ και καμία δεν κατάφερε να κερδίσει! Η λονδρέζικη ομάδα έχει φτάσει πλέον στο… απροχώρητο και απόψε που υποδέχεται τη Μπράιτον οφείλει με κάθε τρόπο να επιστρέψει πλέον στις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία (1-1-5) και επειδή όλα τα ματς της Άρσεναλ έχουν πολλά εκατέρωθεν γκολ, θα συνδυάσω τον άσσο των κανονιέρηδων με το over.

Το άλλο βρετανικό ματς της βραδιάς είναι αμφίρροπο και προσωπικά θεωρώ ότι οι μπουκ αδικούν με τις αποδόσεις τους τη φιλοξενούμενη Νιουκάστλ η οποία την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ισοπαλία (2-2) στο φινάλε από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Σέφιλντ βέβαια πραγματοποιεί καλή πορεία, αλλά από την άλλη μεριά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα 7 από τα 14 ματς που έχει δώσει έως τώρα έχουν λήξει ισόπαλα. Προσωπικά δεν ποντάρω στο 1.80 του άσσου και δεν αποκλείω να πάει για την 4η σερί ισοπαλία της στο πρωτάθλημα η γηπεδούχος Σέφιλντ.

Στην Ρουμανία εννοείται πως δεν θα κοντράρω στο 1.80 την ιδιαιτέρως φορμαρισμένη Άστρα η οποία συμπλήρωσε 6 σερί νίκες. Η Βιιτορούλ βέβαια έχει πολύ καλή έδρα, αλλά μια ομάδα που κερδίζει συνεχώς εδώ και ενάμισι μήνα δεν την πάω κόντρα σε τέτοιες αποδόσεις. Αν θέλετε πάντως μπορούμε άνετα να συζητήσουμε το over καθώς η γηπεδούχος Βιιτορούλ έφτασε τα 9 στα 9 over στην έδρα της!

Στη Βραζιλία η Κρουζέιρο που παλεύει για τη σωτηρία της θα ψάξει για βαθμό στην έδρα της ανώτερης μεν, αδιάφορης δε Γκρέμιο. Πέρσι και πρόπερσι βρήκε βαθμούς εκεί μέσα και τώρα που τους έχει απολύτως ανάγκη μπορεί να τους… ξαναβρεί. Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ακόμα ένα ματς που είναι επίφοβο για έκπληξη.

Με κύπελλα τέλος ως γνωστό δεν ασχολούμαι, αλλά οφείλω να ενημερώσω ότι υποχωρεί η απόδοση του άσσου της Κρακόβια. Υποδέχεται στη φάση των «16» του κυπέλλου Πολωνίας σε μονό ματς την υποδεέστερη Ράκοβ, η οποία αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από την έδρα της.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] στο οποίο χθες είχαμε 90% ποσοστό επιτυχίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ