ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…

Καλημέρα. Δυστυχώς, η εμφάνιση (παικτών και προπονητή) της εθνικής μας ομάδας στον αγώνα με τους ιταλούς στο ΟΑΚΑ αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και υποστήκαμε μία ορθή και δίκαιη ήττα. Απόψε καλούμαστε να επιστρέψουμε με κάθε τρόπο στις νίκες, αφού αν δεν νικήσουμε ούτε την Αρμενία μέσα στο σπίτι μας, καλύτερα να το κλείσουμε το… μαγαζάκι. Ας βάλουν έξω από την ΕΠΟ μία ταμπέλα στην οποία να αναγράφεται «Κλειστόν, λόγω διακοπών».

Αυτή τη φορά, δεν θα μπω καν, στη διαδικασία να το διαπραγματευτώ. Ή φέρτε μας τη νίκη προκειμένου να εξακολουθήσουμε να ελπίζουμε, ή πηγαίνετε σπίτια σας. Αρκετά ως εδώ! Στοιχηματικά εκτός του άσσου, η λογική δείχνει και το under. Νομίζω ότι ένα σκορ της τάξεως του 2-0 υπέρ μας, θα αποτελούσε μία λογική και προσιτή επιλογή. (το [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”] προσφέρει αυτό το σκορ της εθνικής μας σε ενισχυμένη απόδοση)

Στην KING BET που κυκλοφορεί σήμερα, αναλύω τους λόγους που δεν παίζω στο στοίχημα τα ματς των εθνικών ομάδων. Αύριο θα ανεβάσω το σχετικό απόσπασμα και εδώ… Χωρίς καμία πρόθεση και διάθεση να προβώ σε περαιτέρω αναλύσεις οι οποίες δεν θα είχαν και κανένα ουσιαστικό νόημα άλλωστε, από τα υπόλοιπα αποψινά ματς, θα επέλεγα ελάχιστα σημεία.

Καταρχάς, τις είδατε τις αποδόσεις; Στα έξι από τα 13 παιχνίδια, οι αποδόσεις των πρώτων σημείων, δεν ξεπερνούν το 1.20! Αυτομάτως δηλαδή, έχουμε ήδη απορρίψει σχεδόν τα μισά παιχνίδια από τον στοιχηματικό μας ορίζοντα, αφού αυτές οι τιμές δεν προσφέρονται ούτε καν, για τοκογλυφία!

Στα τρία από τα υπόλοιπα επτά, οι τιμές των φαβορί είναι μεταξύ του 1.40 και του 1.55. Αναφέρομαι στη δική μας εθνική που αντιμετωπίζει την Αρμενία, την Αλβανία η οποία υποδέχεται τη Μολδαβία και την Ιταλία που φιλοξενεί τη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Με λίγα λόγια δηλαδή, τα εννέα από τα 13 σημερινά παιχνίδια, μόνο εάν παιχτούν συνδυαστικά με κάποια άλλα στοιχήματα, θα αρχίσουν να αποκτούν κάποιο στοιχειώδες στοιχηματικό ενδιαφέρον. Προσωπικά εκτός από τον άσσο με το under της Εθνική μας, στον οποίο αναφερθήκαμε πριν, βλέπω και άσο με 2-3 γκολ τους ιταλούς, γιατί τους βλέπω να κερδίζουν ή με 2-0, ή με 2-1. Τη δε Αλβανία, αρνούμαι να την ποντάρω στο 1.40. Από 1.70 και πάνω…

Το Βέλγιο – Σκωτία το βλέπω άσσο με over, λόγω της επιθετικής δεινότητας των βέλγων και το Ρωσία – Κύπρος, Χ ημίχρονο, άσο τελικό γιατί οι κύπριοι μπορούν να αντέξουν ένα ημίχρονο (2.75 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]).

Η Γερμανία και η Γαλλία είναι για… ΠΡΟΠΟ ΓΚΟΛ, και αν έπρεπε… ντε και καλά να επιλέξω ένα σημείο, θα ήταν το διπλό της Σλοβακίας, διότι θεωρώ ότι υπερέχει αγωνιστικά του Αζερμπαϊτζάν…

Από εκεί και πέρα στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει και η 8η εμβόλιμη αγωνιστική της Β Βραζιλίας. Καταρχάς αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι για μια ακόμη σεζόν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα επικρατούν τα under, καθώς σημειώνονται πολύ λίγα τέρματα. Γι΄αυτό άλλωστε και στα 9 αποψινά ματς οι αποδόσεις των under ξεκινούν από το 1.40 και καταλήγουν στο 1.50!

Λόγω του ότι προσφέρονται χαμηλά και ότι δεν μπορούν να παιχτούν σε αυτές τις τιμές θα μπορούσαμε σε κάποιες περιπτώσεις να ρισκάρουμε στο Χ του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 0-0.

Στο Φιγκειρένσε – Μποταφόγκο για παράδειγμα, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν οι μοναδικοί στην κατηγορία που δεν έχουν δεχθεί ακόμα τέρμα μακριά από την έδρα τους! Η δε Φιγκειρένσε συμπλήρωσε 5 σερί 0-0 ημιχρόνων! Η Οέστε που μετρά 7 under σε ισάριθμα παιχνίδια, συμπλήρωσε 5 ισοπαλίες σε αυτές τις αγωνιστικές. Εδώ θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε και στο τελικό Χ από τη στιγμή που διαπιστώνουμε ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα στο να περιορίζονται στην απόκτηση του ενός βαθμού…

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τη Βίλα Νόβα που συνολικά έχει 4 ισοπαλίες σε 7 παιχνίδια με 6 στα 7 under. Η Σάο Μπέντο δεν είναι εύκολος αντίπαλος και έτσι δεν αποκλείεται το ματς να λήξει χωρίς νικητή.

Η Μπραζίλ Πελότας θα μπορούσε να προτιμηθεί λόγω φόρμας καθώς συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες. Υποδέχεται την Κρισιούμα που από την αρχή της σεζόν κατάφερε να κερδίσει μόνο την προτελευταία Γκουαρανί.

Βάσει ρόστερ, φαβορί είναι και η Σπορτ Ρεσίφε η οποία θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Υποδέχεται στην αήττητη έδρα της τη μέτρια Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας. Εδώ πάντως θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, ή και με ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο το Χ ημίχρονο – άσσο τελικό διότι οι φιλοξενούμενοι και τα πέντε γκολ που έχουν δεχθεί τις τελευταίες 5 αγωνιστικές σημειώθηκαν μετά την ανάπαυλα.

Τέλος, δεν θα σπεύσω να ποντάρω στο 1.60 του άσσου της πρωτοπόρου Μπραγκαντίνο, διότι η Αμέρικα Μινέιρο παρά τη χαμηλή βαθμολογική της θέση, διαθέτει αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι οι δύο αυτές ομάδες έως πέρσι είχαν δύο κατηγορίες διαφορά. Η Αμέρικα έπαιζε στην Α και η Μπραγκαντίνο στη Γ κατηγορία. Αν επίσης… λογαριάζετε τις παραδόσεις, τότε δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι η Αμέρικα μετρά 3 σερί νίκες εκεί μέσα, χωρίς να έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ.

Τα υπόλοιπα τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ