ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΚΕΝΥΑ

Καλημέρα. Δύσκολα θα μπορέσει να βρει κανείς σήμερα αποδόσεις της… προκοπής στα προκριματικά του Champions League, καθώς όλα τα φαβορί είναι κατακρεουργημένα! Πάντως σίγουρα υπερέχει αγωνιστικά και σε πείρα η Σερίφ Τίρασπολ της Αλασκέρτ. Από τη στιγμή όμως που την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί ρεβάνς και μάλιστα χωρίς να μετρά το εκτός έδρας γκολ, ακόμα και η ισοπαλία είναι ωφέλιμη για τους «σερίφηδες».

Βλέπω επίσης ότι πολλοί προτιμούν τον άσσο της Σέλτικ. Η αλήθεια είναι ότι αν βάλουμε κάτω τα ονόματα και τις φανέλες των δύο αντιπάλων, δεν μπορεί να συγκριθεί η Σέλτικ με τη Μίντιλαντ. Και πάλι όμως θα με δείτε επιφυλακτικό, διότι ακόμα η Σέλτικ ψάχνεται μεταγραφικά. Από την ομάδα αποχώρησαν σχεδόν 10 παίκτες και αυτή τη στιγμή έχουν αποκτηθεί μόλις δύο, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν καν απόψε.

Το πρωτάθλημα Δανίας βρίσκεται σε εξέλιξη και η Μίντιλαντ αυτή τη στιγμή ίσως είναι η καλύτερη ομάδα που συμμετέχει σε αυτό. Θεωρώ λοιπόν ότι ίσως να ήταν καλύτερο να παίξουμε το goal goal αφού και οι δύο είναι επιθετικές ομάδες, και ύστερα να ασχοληθούμε με οτιδήποτε άλλο… (1.80 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Τη Ραπίντ δεν την εμπιστεύομαι για κανένα λόγο σε τιμές φαβορί απέναντι στην Σπάρτα Πράγας που όταν βρεθεί σε καλή μέρα είναι ικανή να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Η ομάδα της Βιέννης εδώ και τουλάχιστο μια δεκαετία (από τότε δηλαδή που πήρε της ηνία η Σάλτσμπουργκ) έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Μόνο ο παράγοντας έδρα δεν αρκεί για να χαρίσουμε τον τίτλο του φαβορί σε μια ομάδα.

Η Κλουζ, η Διναμό Ζάγκρεμπ και η Φερεντσβάρος, στο 1.20 και 1.30 που προσφέρονται δεν πρόκειται να μπει κανείς στη διαδικασία να ασχοληθεί σοβαρά μαζί τους.

Από εκεί και πέρα, στο Ιράν… αχνοφαίνεται μια μάλλον βολική ισοπαλία στον αγώνα της Ζομπ Αχάν με τη Μαζανταράν. Οι δύο ομάδες έχουν από 26 και 29 βαθμούς αντίστοιχα, η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 23 και απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε. Η Ζομπ Αχάν μάλιστα, μετρά ήδη 11 ισοπαλίες σε 27 παιχνίδια!

Η πρωτοπόρος Περσέπολις δεν πρόκειται να σκοντάψει απέναντι στην ουραγό και υποβιβασμένη Μασίν Σάζι η οποία μετρά μόνο δύο νίκες σε 27 αγωνιστικές. Η Περσέπολις είναι εξαιρετική και η τελευταία της ήττα στο πρωτάθλημα σημειώθηκε στις 25 Ιανουαρίου και αυτή με ανατροπή. (2-1 από την Αλουμίνιουμ)

Παραμένουμε στο Ιράν. Η Σεπαχάν που καταδιώκει την Περσέπολις έχοντας δύο πόντους διαφορά, φιλοξενείται από τη μέτρια και ουσιαστικά αδιάφορη Σάχρ Χόδρου και επειδή πρόκειται για το σύλλογο που έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις, μάλλον θα την στηρίξω για μία ακόμη φορά. Όπως η Περσέπολις, έτσι και εκείνη, έχει να χάσει από τον περασμένο Ιανουάριο. Συμπτωματικά από τον αποψινό της αντίπαλο, με ανατροπή. Οφείλει επομένως μια ρεβάνς…

Στην Κένυα η Τούσκερ η οποία προπορεύεται στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 25 αγωνιστικές. Διαθέτει – μακράν – την παραγωγικότερη επίθεση, τη στιγμή που η Μαθάρε έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Θεωρώ λοιπόν ότι από τη στιγμή που το διπλό κυκλοφορεί σε αποδόσεις διπλασιασμού, αξίζει να ασχοληθούμε έστω και με λίγα μαζί του.

Στη Β Σουηδίας η φόρμα δείχνει ξεκάθαρα Γιόνσεπινγκ στο αποψινό ματς με τη Φάλκενμπεργκ. Οι γηπεδούχοι μετρούν 7 ήττες σε 11 αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 4 νίκες και μία ισοπαλία. Από τη στιγμή που οι αποδόσεις το επιτρέπουν, το ματς θα μπορούσε να παιχτεί και στο 2 DNB.

Με τα βραδινά παιχνίδια τέλος, δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ, οφείλω όμως να σας ενημερώσω ότι στις προτιμήσεις των παικτών, κυριαρχεί ο άσσος της Ατλέτικο Παραναένσε με την Αμέρικα Ντε Κάλι.

Κάτι άλλο δεν έχω να προσθέσω για τα σημερινά, οπότε ας πορευτούμε με αυτά και στην πορεία βλέπουμε…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ