ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ – ΚΑΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξεκινώντας από την Πρέμιερ η Λέστερ απόψε λογικά θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην αδύναμη Φούλαμ των επτά  ηττών σε 9 αγωνιστικές. Οι Λονδρέζοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και όλοι μας γνωρίζουμε τις επιθετικές αρετές των «αλεπούδων». Γι΄αυτό άλλωστε σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο της Λέστερ με τα πολλά γκολ…

Στην Κύπρο η ΑΕΚ Λάρνακας είναι σε θέση να διατηρήσει την πολύ καλή παράδοση που έχει εκτός έδρας με τον Εθνικό Άχνας και να πάρει το διπλό. Οι γηπεδούχοι άλλωστε έχουν σημειώσει μόλις μια νίκη σε 11 παιχνίδια από την αρχή της σεζόν…

Στη Γ Γερμανίας η Μέπεν είναι ουραγός έχοντας υποστεί 7 ήττες σε 9 αγωνιστικές. Η ομάδα ήταν χτυπημένη από τον κορωνοϊό και αυτό είναι ένας επιπρόσθετος ανασταλτικός παράγοντας στην αποψινή αναμέτρηση με την ισχυρή Ίνγκολσταντ που στοχεύει στην άνοδο. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη και ελπίζω να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο.

Στη Β Ιταλίας η ΣΠΑΛ μπορεί να… άργησε αλλά τελικά «χτύπησε» φόρμα με τέσσερις διαδοχικές νίκες. Απόψε φιλοξενείται από τη Βίρτους Έντελα η οποία δεν έχει πετύχει ακόμα ούτε μία νίκη στο πρωτάθλημα από την αρχή της περιόδου. Το διπλό πληρώνει 2.30 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] και θα αποτελέσει επιλογή.

Στη Β Ολλανδίας θα συνδυάσουμε τις νίκες της Καμπούρ και της Ναϊμέγκεν με τα πολλά γκολ και τα over 3.50 Η Καμπούρ διαθέτει με μεγάλη διαφορά την παραγωγικότερη επίθεση, καθώς μέσο όρο σημειώνει περίπου τέσσερα γκολ ανά αναμέτρηση! Φιλοξενείται από την ασταθή Γιόνγκ Αϊντχόφεν που μετρά 10 over σε 12 παιχνίδια. Η Ναϊμέγκεν παραμένει αήττητη εδώ και σχεδόν δύο μήνες και σήμερα φιλοξενεί τη ντεφορμέ Μάαστριχτ που όχι μόνο δεν κερδίζει, αλλά δέχεται πολλά και εύκολα τέρματα. Τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά 15 γκολ και λογική η εστία της θα παραβιαστεί πάνω από δύο φορές απόψε.

Στη Δανία η Μπρόντμπι ξαναβρήκε τη φόρμα της με τις δύο συνεχόμενες επιτυχίες και σήμερα αναμένεται να επικρατήσει της ουραγού Λίνγκμπι που παραμένει χωρίς νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος. Ο άσσος θα συνδυαστεί με το over καθώς η Μπρόντμπι έχει 4 στα 4 over εντός έδρας.

Στην Τουρκία τέλος, σκέφτομαι να ρισκάρω στο «ξερό» Χ της αναμέτρησης Σίβασπορ – Γκεζντέπε. Το 1.75 του άσσου το έχω απορρίψει διότι οι γηπεδούχοι αφενός έχουν κουραστεί από τα αλλεπάλληλα ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και αφετέρου αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα λόγω κορωνοϊού. Πρέπει να επισημάνουμε επίσης ότι η Σίβασπορ έχει πετύχει το εξής αδιανόητο: Μέσα στην έδρα της δεν έχει νίκη και μακριά από αυτήν την έχει ήττα. Εκτός, έχει βάλει 7 γκολ και εντός μόνο ένα! Η δε Γκεζντέπε μακριά από το γήπεδό της μετρά τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια!

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]: Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο

Δείτε τους bestsellers αγώνες μας σε μια ματιά! Γρήγορα και με άμεση ανανέωση. H [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις για περισσότερα από 5.000 αθλητικά γεγονότα την εβδομάδα σε πάνω από 60 αθλήματα για όλα τα online αθλητικά στοιχήματα και με πληθώρα προσφορών live παιχνιδιών.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ