ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ…

Καλημέρα. Απόψε διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική τεσσάρων ομίλων του Champions League. Ας δούμε τι συμβαίνει ανά γκρουπ.

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Σπαρτάκ Μόσχας χρειάζεται νίκη μέσα στο Άνφιλντ για να περάσει στους 16 του θεσμού. Η Λίβερπουλ προκρίνεται και με ισοπαλία, ενώ αν νικήσει, τερματίζει πρώτη. Την ίδια ώρα η Σεβίλλη παίζει στη Σλοβενία με την ουραγό και αδιάφορη Μάριμπορ. Οι Ισπανοί προκρίνονται και με ισοπαλία, ή ακόμα και με ήττα αν δεν κερδίσει η Σπαρτάκ τη Λίβερπουλ. Οι αποδόσεις των δύο φαβορί είναι… απελπιστικά χαμηλές και δεν προσφέρονται για στοίχημα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ λοιπόν, είναι το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Εκεί δηλαδή που οι Ρώσοι θα είναι αναγκασμένοι να επιτεθούν μήπως και πετύχουν ένα τέρμα. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης, ότι τα επτά από τα εννέα γκολ που έχει πετύχει έως τώρα η Σπαρτάκ στον όμιλο, μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο… (1.83 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ τα πράγματα είναι αρκετά πιο απλά, καθώς για να προκριθεί η Νάπολι χρειάζεται αφενός διπλό στο Ρότερνταμ και αφετέρου να χάσει η Σαχτάρ από τη Μάντσεστερ Σίτι. Προσωπικά, δεν υπάρχει περίπτωση να ποντάρω στο 1.20 των Ιταλών διότι όπως σας έχω πει από την αρχή της σεζόν, έχω διακρίνει ότι η Νάπολι έχει αφοσιωθεί στο Καμπιονάτο και στην προσπάθεια που καταβάλει για την κατάκτηση του τίτλου. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα και ο Σάρι ίσως χρησιμοποιήσει κάποιους αναπληρωματικούς απόψε. Με πολλές αλλαγές θα κατέβει και η Μάντσεστερ Σίτι καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα, ούτως ή άλλως έχει τερματίσει και μαθηματικά πρώτη και λογικά η Σαχτάρ θα βρει τον ένα βαθμό που χρειάζεται προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16 χωρίς να την απασχολεί το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης. Εν ολίγοις το μόνο ρίσκο που μπορούμε να πάρουμε σε αυτόν τον όμιλο θεωρώ ότι είναι το ξερό Χ στον αγώνα της Σαχτάρ με τη Μάντσεστερ Σίτι. (3.30 στην [eafl id=”9215″ name=”netbet” text=”NETBET.GR”])

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Μπεσίκτας και η Μονακό τερμάτισαν οριστικά πρώτη και τελευταία αντίστοιχα. Η μάχη θα δοθεί για την δεύτερη θέση στην οποία ισοβαθμούν η Πόρτο με την Λειψία. Στην τελική ισοβαθμία υπερέχουν οι Πορτογάλοι λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Αυτό σημαίνει πως αν σήμερα νικήσουν την Μονακό, θα προκριθούν όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

Τόσο η Μπεσίκτας όσο και η Μονακό θα παραταχθούν με εναλλακτικές ενδεκάδες και λογικά οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν. Οι αποδόσεις βέβαια είναι πολύ μικρές και δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθούμε… Εξετάζω μόνο το ενδεχόμενο, μήπως ο Χάζενχιτλ θελήσει να «κοιμίσει» την Πόρτο είτε με το να βρεθεί πίσω στο σκορ, είτε με το να παραμένει το 0-0 έως το φινάλε της αναμέτρησης. Αν κάτσουμε και το… καλοσκεφτούμε, ουσιαστικά μόνο με αυτόν τον τρόπο έχει κάποιες ελπίδες η Λειψία να πετύχει τον στόχο της. Μπορούμε λοιπόν να ρισκάρουμε στην εκτίμηση του να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (1.95 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]) ή ακόμα και σε αυτήν της ανατροπής!

ΟΓΔΟΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ποιος άραγε ανάμενε ότι μετά από πέντε αγωνιστικές δεν θα είχε πετύχει ούτε μια νίκη η Ντόρτμουντ; Οι Βεστφαλοί που φέτος απογοητεύουν σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, κινδυνεύουν να τερματίσουν τελευταίοι και να μην συνεχίσουν ούτε στο Europa League! Πώς θα συμβεί αυτό; Αν ο ΑΠΟΕΛ φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνους. Οι Γερμανοί παίζουν στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ και οι Κύπριοι στο «Γουέμπλεϊ με την Τότεναμ. Επειδή Η Ρεάλ ενδέχεται να μην χαριστεί λόγω… DNA, είναι πολύ πιθανό ο ΑΠΟΕΛ να πετύχει τον στόχο του, αν αποσπάσει μια ισοπαλία μέσα στο Λονδίνο. Πιστεύω λοιπόν, ότι η Κυπριακή ομάδα θα παίξει πολύ αμυντικά και από εκεί και πέρα θα αναμένονται τα… ευχάριστα νέα από τη Μαδρίτη. Ο Γιώργος Δώνης είναι ένας άξιος και έμπειρος προπονητής και του έχω εμπιστοσύνη ότι μπορεί να τα καταφέρει. Το under στο Τότεναμ – ΑΠΟΕΛ κυκλοφορεί σε πολύ υψηλές αποδόσεις και ένα μικρό ρίσκο θα το λάβω… (2.55 η υψηλότερη τιμή στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ