ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ “ΑΕΤΟΙ”… ΜΠΟΡΟΥΝ!

Καλημέρα. Όταν το Champions League φεύγει… έρχεται το Europa League! Απόψε λοιπόν διεξάγονται αρκετοί αγώνα για τη φάση των ομίλων και θα σας πω τη γνώμη μου για ορισμένες από αυτές τις αναμετρήσεις.

ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΜΟΛΝΤΕ

Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας είναι το φαβορί απέναντι σε μια μέτρια Ιρλανδική ομάδα χωρίς περγαμηνές. Η Μόλντε το περασμένο Σάββατο έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε μετά από 21 αγωνιστικές την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία, έχει καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει την πρώτη της νίκη στον 2ο όμιλο του Europa League.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Παραμένουμε στον 2ο όμιλο σε ένα ματς που θεωρώ ότι ελλοχεύει η έκπληξη για δύο λόγους. Α) η Άρσεναλ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών, ενώ παραμένει μια καλή μεν, αναξιόπιστη δε βρετανική ομάδα. Β) η Ραπίντ Βιέννης παραδόξως, διαθέτει μια από τις ισχυρότερες έδρες στην Ευρώπη καθώς δεν χάνει μέσα στη Βιέννη στο Europa League τα τελευταία χρόνια! Πιο συγκεκριμένα στα 13 τελευταία ματς στους ομίλους του Europa League έφερε 8 νίκες και 5 ισοπαλίες! Αυτά είναι εντυπωσιακά στοιχεία για μια ομάδα που δεν είναι κορυφαία στο πρωτάθλημά της…

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Η Ρέιντζερς αποδίδει εξαιρετικά φέτος τόσο στη Σκωτία όσο και στην Ευρώπη, καθώς παραμένει αήττητη μετά από 14 ματς, έχοντας 12 νίκες και δύο ισοπαλίες με συντελεστή τερμάτων 37 – 4! Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη στα… ουράνια μετά και από το πρόσφατο διπλό (0-2) επί της μισητής Σέλτικ. Επειδή το διπλό πληρώνει καλά, προτιμήθηκε από την πλειονότητα των παικτών. (στο πολύ καλό 2.15 βρίσκουμε το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])   Βεβαίως όταν μιλάμε για Ρέιντζερς καλό θα ήταν να έχουμε πάντα υπόψη μας το over.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Η Αϊντχόφεν σε σύνολο 7 αναμετρήσεων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, μετρά 6 νίκες και μια ισοπαλία με τέρματα 18 – 4. Το Europa League είναι ένας θεσμός που την ενδιαφέρει και την αφορά και δεν πρόκειται να αφήσει στην τύχη του το αποψινό ματς με τη Γρανάδα. Η διαφορά πείρας μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι τεράστια και θέλω να πιστεύω ότι θα αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Ο άσσος προσφέρεται σε καλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα 2.05 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

ΡΙΕΚΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Σοσιεδάδ ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο την πορεία της στο πρωτάθλημα, καθώς μετά από το πέρας των πρώτων έξι αγωνιστικών προπορεύεται. Στο πρώτο ματς του 6ου ομίλου αντιμετωπίζει την φαινομενικά πιο εύκολη ομάδα του γκρουπ καθώς οι άλλες δύο είναι η Νάπολι και η Άλκμααρ. Οι Ισπανοί λοιπόν γνωρίζουν πως η πρόκριση περνά μέσα από τη Ριέκα. Θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν…

ΣΕΛΤΙΚ – ΜΙΛΑΝ

Εκ διαμέτρου αντίθετη ψυχολογία για τις δύο αυτές ομάδες, καθώς η μία έχασε στο ντέρμπι από τη Ρέιντζερς και η άλλη κέρδισε την Ίντερ στο τοπικό ντέρμπι του Μιλάνου. Η Σέλτικ αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών κυρίως λόγω κορωνοϊού και το διπλό της Μίλαν είναι από αυτά που έχουν παιχτεί περισσότερο απόψε. Προσωπικά όμως δεν συμφωνώ απόλυτα με το σετ των αποδόσεων και θα προτιμήσω να αφήσω το ματς για το live.

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΚΑΡΑΜΠΑΚ

Η Μακάμπι είναι μια ομάδα που χτυπήθηκε πάρα πολύ από τον κορωνοϊό. Γενικότερα στο Ισραήλ υπήρξαν πολλά κρούσματα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα προβληματίζει τον Γιώργο Δώνη, αφού οι παίκτες του δεν έχουν την ίδια ετοιμότητα με αυτήν των αντιπάλων τους. Ο φαβοριτισμός της Μακάμπι λοιπόν δεν συνάδει με τις τελευταίες εξελίξεις, οπότε εδώ ή πάμε για πάσο, ή πάμε για τα πολλά. Ούτως ή άλλως η Καραμπάκ που είναι πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν, διαθέτει ένα αρκετά ισχυρό ρόστερ και δεν νομίζω ότι θα πάει να παίξει φοβισμένα στο Τελ Αβίβ…

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΑΣΚ ΛΙΝΤΣ

Όλα τα ματς της Τότεναμ σε Ευρώπη και Αγγλία συνήθως εξελίσσονται σε… ροντέο, καθώς όσο εύκολα πετυχαίνει γκολ, άλλο τόσο δέχεται. Το τελευταίο… ανδραγάθημά της ήταν το 3-3 με τη Γουεστ Χαμ. Θυμίζω ότι οι λονδρέζοι στον πρώτο 15λεπτο κέρδιζαν με 3-0! Επειδή και η Λασκ Λιντς είναι μια επιθετική ομάδα, το πρώτο στοίχημα που οφείλουμε να κοιτάξουμε είναι το over. Λόγω του… πατατράκ με τη Γουεστ Χαμ πιστεύω ότι ο εγωιστής Μουρίνιο θα επιδιώξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις παίρνοντας μια εύκολη νίκη παρά το ροτέισον. Σκοπεύω λοιπόν να προβώ στον συνδυασμό του άσσου με το over σε αυτή την αναμέτρηση.

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Το 1.40 αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή κατά την προσωπική μου ταπεινή άποψη και θα εξηγήσω αμέσως γιατί… Καταρχάς ο ερυθρός Αστέρας είναι μια καλή και εμπειρότατη από ευρωπαϊκά παιχνίδια ομάδα. Έπειτα, στο πρωτάθλημα Σερβίας κάνει… περίπατο, αφού μετά από 11 αγωνιστικές έχει 10 νίκες και μια ισοπαλία, με τέρματα 35-4! Συνολικά σε Σερβία και Ευρώπη μετρά 13 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 15 ματς! Η Χοφενχάιμ από την άλλη μεριά, είναι μια τυπική γερμανική ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Στο πρωτάθλημα έχει δύο σερί ήττες και θεωρώ ότι παίζει σημαντικότατο ρόλο η απουσία του Αντρέι Κράμαριτς λόγω κορωνοϊού. Ο Κροάτης επιθετικός είναι ότι καλύτερο διαθέτει η Χοφενχάιμ μπροστά και ενδέχεται η απουσία του να την επηρεάσει για μια ακόμη φορά. Είμαι διατεθειμένος και πρόθυμος να ρισκάρω στο Χ2 της Σερβικής ομάδας.

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΑΕΚ

Για το τέλος αφήσαμε τα ματς των δύο ελληνικών συλλόγων. Η ΑΕΚ έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο από τον ΠΑΟΚ καθώς παίζει στην Πορτογαλία με την αρκετά ισχυρή Μπράγκα. Προσωπικά θεωρώ ότι αν συγκρίνουμε τα ρόστερ τους, αλλά και – κυρίως – την εμπειρία τους, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η ΑΕΚ αδικείται από τα σετ των αποδόσεων στην προκειμένη περίπτωση. Δεν πιστεύω δηλαδή ότι αν απόψε καταφέρει να πάρει ένα βαθμό μέσα στην Μπράγκα ότι αύριο θα συζητάει όλη η Ευρώπη για αυτό το αποτέλεσμα… Προσωπικά θα ξεκινήσω από το Χ του ημιχρόνου και δεν αποκλείω αυτό το Χ να… τραβήξει ως το φινάλε. (2.10 προσφέρει το Χ του ημιχρόνου το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

ΠΑΟΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια κυρίως στο συλλογικό επίπεδο. Ακόμα σημαντικότατα βήματα όμως έχει πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ ο οποίος απόψε θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί τη φετινή του πορεία σε έναν δύσκολο όμιλο. Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την Αϊντχόφεν και τη Γρανάδα, το ματς με την Ομόνοια πρέπει οπωσδήποτε να το πάρεις μέσα στην Τούμπα. Η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση και πιστεύω ότι θα πέσει ακόμα περισσότερο ως την έναρξη της αναμέτρησης. (η μεγαλύτερη τιμή είναι το 1.67 του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Αυτά λοιπόν από το Europa League. Πάμε τώρα να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά και στο υπόλοιπο μικρό πρόγραμμα της ημέρας. Στη Β Ισπανίας η Μαγιόρκα και η Σπόρτινγκ Χιχόν μετρούν 6 στα 6 under έως τώρα. Η Μαγιόρκα υποδέχεται την Αλμπαθέτε η οποία δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ μακριά από την έδρα της και η Σπόρτινγκ Χιχόν φιλοξενείται από τη Μάλαγα που ο εντός έδρας συντελεστής τερμάτων της είναι 1-0… Τι άλλο λοιπόν από τα under και τα Χ των ημιχρόνων σε αυτές τις αναμετρήσεις;

Στη Β Σουηδίας οι δύο αποψινοί γηπεδούχοι διατηρούν το προβάδισμα για τη νίκη. Η Γιόνσεπινγκ η οποία κυνηγά την άνοδο, είναι η ομάδα που έχει συλλέξει τους περισσότερους (29) εντός έδρας βαθμούς στην κατηγορία. Υποδέχεται την ουσιαστικά αδιάφορη Γκάις που χάνει αρκετή από τη δύναμή της όταν απομακρύνεται από την έδρα της…

Η Μπράγκε, η οποία διατηρεί ακόμα κάποιες αμυδρές ελπίδες για άνοδο, θα φιλοξενήσει την ουραγό και καταδικασμένη Λιουνγκσκίλε, η οποία καλείται να καλύψει 11 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές για να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη μακριά από το γήπεδό της και στην κατάσταση που βρίσκεται το πιθανότερο είναι να τελειώσει τη σεζόν χωρίς διπλό!

Στην Φινλανδία η απογοητευτική Ροβαανιέμι είναι μακράν η χειρότερη ομάδα, καθώς μετά από 19 αγωνιστικές απαριθμεί 16 ήττες! έχει τόσο τη χειρότερη άμυνα όσο και τη χειρότερη επίθεση και έτσι ο άσσος της Χέλσινγκφορς θα συνδυαστεί με το over… (2.35 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Στον ίδιο συνδυασμό θα προβώ και στην αναμέτρηση της Μάριεχαμν με την Ελσίνκι, καθώς ειδικά το τελευταίο διάστημα οι δύο ομάδες είναι η… μέρα με τη νύχτα. Η Μάριεχαμν παραμένει χωρίς νίκη για 9 σερί παιχνίδια, ενώ έρχεται και από πέντε συνεχόμενες ήττες με τέρματα 3-11. Η άμυνά της είναι η χειρότερη μετά από αυτήν της Ροβανιέμι στην οποία αναφερθήκαμε μόλις πριν. Η Ελσίνκι από την άλλη μεριά, είναι μόνη πρώτη έχοντας επτά διπλά σε 10 παιχνίδια! Διατηρεί ένα αήττητο 7 αγωνιστικών, ενώ διαθέτει και την – με διαφορά – παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.  Όλα λοιπόν μας οδηγούν στο διπλό και τα πολλά γκολ…

Καλή τύχη και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ