ΚΑΙ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ…

Καλημέρα. Ξεκινάμε με τα δύο σημερινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ…

Το 0-1 του πρώτου αγώνα, ουσιαστικά χαρίζει την πρόκριση στην Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά. Αν και στο ποδόσφαιρο πολλά έχουν… δει τα μάτια μας, η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να γυρίσει το εις βάρος της αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι που προσωπικά σχεδόν το αποκλείω. Η… παλιά Μάντσεστερ του Φέργκιουσον θα είχε τύχη. Η τωρινή όμως, θα περιοριστεί έως τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του θεσμού.

Αυτό λοιπόν που προέχει αυτή τη στιγμή για τη βρετανική ομάδα, είναι να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αν περιοριστεί στη συμμετοχή της στο Γιουρόπα, θα υποστεί πλήγμα τόσο στο γόητρο, όσο και – κυρίως – στα οικονομικά της. Την Κυριακή έχει να δώσει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη φορμαρισμένη Έβερτον και έχω την αίσθηση ότι οι παίκτες θα σκέφτονται από τώρα αυτό το τόσο κρίσιμο και καθοριστικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ματς. Η Μπαρτσελόνα λοιπόν, λογικά θα διπλασιάσει τις νίκες της, αλλά επειδή η απόδοση του άσου μόνο ως… κελεπούρι δεν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί, θα ποντάρω στο να βρει πρώτος τα αντίπαλα δίχτυα, ο Μέσι. (με διαφορά η υψηλότερη απόδοση το 3.40 από το [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στο Γιουβέντους – Άγιαξ, οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην… ευχάριστα όταν αντίκρισα τις αποδόσεις, γιατί ομολογώ, πως δεν περίμενα να δω τον άσο της Γιούβε σε τιμές άνω του 1.50… Το 1.70 αποτελεί λοιπόν, value bet για μένα, διότι είμαι πεπεισμένος ότι οι ιταλοί θα περάσουν στον επόμενο γύρο. (1.73 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που δίνει το παιχνίδι σε μηδενική γκανιότα*). Το ξέρω ότι ο Αγιαξ αδικείται από το 1-1 του Αμστερνταμ, αλλά έχω την αίσθηση ότι η Γιουβέντους κατά κάποιο τρόπο «βολεύτηκε» με το Χ και για αυτό δεν ρίσκαρε προκειμένου να κυνηγήσει και ένα δεύτερο τέρμα. Σέβομαι και εκτιμώ τα… «μωρά» του Τεν Χαγκ, αλλά από την άλλη μεριά ο σεβασμός που τρέφω προς τη «μεγάλη κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι σαφώς μεγαλύτερος.

Με μπροστάρη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι ιταλοί θα υπερισχύσουν και στο τέλος θα πάρουν τη νίκη. Ο Αγιαξ είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων και εκ των… αποτελεσμάτων να βγει μπροστά και να επιτεθεί και αυτό αργά ή γρήγορα θα το… πληρώσει. Εκτός από τον άσο θα ποντάρω και για πρώτο σκόρερ του ματς τον (ποιόν άλλον;) Ρονάλντο…

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει κυριολεκτικά ελάχιστα παιχνίδια, τα οποία – κατά τη γνώμη μου – είναι και επίφοβα για να σπάσουν όλα τα φαβορί!

Στη Β Σουηδίας η Έστερς έχει αρνητική πρόσφατη παράδοση με την Ντέγκερφορς, αφού μετρά μόνο μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια που τη φιλοξένησε…

Αρνητική παράδοση έχει και η Μπουκαραμάνγκα με αντίπαλο την Όνσε Κάλντας, στην Κολομβία, καθώς οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν τέσσερα σερί διπλά εκεί μέσα!

Στη Β Τσεχίας δεν ποντάρω σε τιμές φαβορί τη γηπεδούχο Προστέχοφ που είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας, με εννέα ήττες σε 10 αγωνιστικές!

Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας τέλος, η ομάδα που έχει το κίνητρο στην αποψινή αναμέτρηση της Μόρτον με την Ινβερνές, είναι η γηπεδούχος που παλεύει για τη σωτηρία της. Η Ινβερνές βλέπετε, ουσιαστικά έχει ήδη κερδίζει τη συμμετοχή της στα play off ανόδου, καθώς απέχει οκτώ βαθμούς από την 5η Ντανφέρμλιν και απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές. Σκέφτομαι λοιπόν να ρισκάρω στην ισοπαλία που θα βοηθήσει βαθμολογικά και τις δύο…

Καλή τύχη και τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου ειδικά τις τελευταίες τρεις μέρες, έχουμε περάσει απίστευτα σημεία στο live μαζί με τον Αλέξανδρο!

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ