ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ…

Καλημέρα. Στο Βρετανικό Λιγκ Τρόφι η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων κατεβαίνει με πολλούς αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές. Αυτός είναι και ο πρωτεύων λόγος που δεν ασχολούμαι και τόσο με αυτόν τον θεσμό. Επειδή όμως η διοργάνωση βρίσκεται σε φάση ομίλων και έχουν ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες είναι αυτές που χρειάζονται βαθμούς και ποιες όχι, θα αναφέρω επιγραμματικά τέσσερις συλλόγους που απόψε θα στοχεύσουν τη νίκη απέναντι σε βαθμολογικά αδιάφορους αντιπάλους. Πρόκειται για τις Μπέρι, Νιούπορτ, Πιτέρμπορο και Ντόνκαστερ. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο για αυτόν τον υποβαθμισμένο θεσμό με τον οποίο δεν ασχολούνται ούτε οι Βρετανοί.

Γενικότερα το σημερινό πρόγραμμα δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον λόγω έλλειψης αναμετρήσεων. Θα επικεντρωθούμε στη Β Βραζιλίας και στα δύο αποψινά παιχνίδια που διεξάγονται εκεί. Απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε και σήμερα υπάρχουν δύο ομάδες που καίγονται για βαθμούς και που κοντράρονται με αδιάφορους αντιπάλους.

Η φορμαρισμένη Πόντε Πρέτα που έρχεται από έξι νίκες και μια ισοπαλία, βρίσκεται μόλις ένα πόντο κάτω από την τετράδα ανόδου. Σήμερα φιλοξενεί την αδιάφορη Κοριτίμπα που διατηρεί τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα, έχοντας μόλις δύο διπλά σε 18 παιχνίδια. Αρωγός των γηπεδούχων η παράδοση καθώς συμπλήρωσαν πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 14-1.

Η Παϊσαντού (φωτο) βρίσκεται δύο πόντους κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και θα πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να ψάξει για βαθμούς στην έδρα της αδιάφορης Φιγκειρένσε. Οι γηπεδούχοι δέχονται πολύ εύκολα το τέρμα και διατηρούν τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Έχουν μάλιστα μόλις πέντε νίκες σε 18 παιχνίδια. Η Παϊσαντού μπορεί να βρίσκεται χαμηλά, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει αγωνιστικά καθώς έρχεται από δύο σερί νίκες και ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών.

Φίλες και φίλοι δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο σήμερα οπότε θα την βγάλουμε σπαρτιάτικα και… βραζιλιάνικα.

Εύχομαι καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live όπου χθες μαζί με τον Αλέξανδρο στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] είχαμε την καλύτερη και πιο κερδοφόρα μέρα από τότε που ξεκίνησε το site, αφού περάσαμε άπειρα σημεία και ανατροπές με εξαιρετικές αποδόσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ