ΚΑΘΑΡΟ ΣΚΟΡ ΤΟ 2-0!

Καλημέρα. Οι δύο δικέφαλοι παίζοντας ψυχωμένα μπορεί να έβγαλαν την δική μας… ψυχή, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ με μια ανατροπή – έπος που σπάνια βλέπουμε σε επίπεδο Champions Leahie απέναντι σε δυνατές ομάδες όπως η Σπαρτάκ, κέρδισε με 3-2 και εξακολουθεί να ελπίζει. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς και να μην ωραιοποιούμε τα πράγματα, η αλήθεια είναι ότι η άμυνα της ελληνικής ομάδας ήταν κακή σήμερα και οι Ρώσοι θα μπορούσαν άνετα να είχαν σημειώσει και άλλα γκολ. Το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό που μένει πάντα και το 3-2 χαρίζει ένα έστω μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ που δικαιούται να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, πήρε και αυτή ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Σκωτία από μια άναρχη Σέλτικ που δεν ενθουσίασε. Προσωπικά θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει ήδη προκριθεί διότι θεωρώ ότι στην Αθήνα θα κερδίσει την αντίπαλό της που δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό εξάλλου το είχαμε επισημάνει και πριν από την έναρξη του αγώνα όταν οι μπουκ έδιναν γκραν φαβορί τη Σέλτικ. Με αυτούς τους συνολικά 4 βαθμούς που κατακτήσαμε απόψε, ανεβήκαμε στη 14η θέση της βαθμολογίας της Ουέφα και αυτό αποτελεί βαθιά ανάσα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που τα τελευταία ειδικά χρόνια πελαγοδρομεί.

Πάμε τώρα στα σημερινά του Europa League. Ο φετινός Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με πέρσι, καθώς η διοίκηση του συλλόγου προέβη σε σωρεία μεταγραφικών κινήσεων. Ήρθαν πολλοί παίκτες και ορισμένοι από αυτούς όπως ο Τοροσίδης και ο Φετφατζίδης (φωτο) επέστρεψαν στην ομάδα που τους ανέδειξε. Αν προσθέσουμε και τον Χριστοδουλόπουλο, βλέπουμε ότι οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά μετά από χρόνια επιχειρούν ένα είδος «ελληνοποίησης». Προσωπικά έχω υποστηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν νοείται ελληνική ομάδα να μην έχει στη σύνθεσή της αρκετούς έλληνες ποδοσφαιριστές. Επικροτώ λοιπόν τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού και είμαι σίγουρος ότι φέτος θα πραγματοποιήσει πολύ καλύτερη πορεία από την περσινή, παρά το γεγονός ότι στα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού πραγματοποίησε μέτριες εμφανίσεις.

Στο Europa League έπεσε πάνω στη συγκριτικά αδύναμη Λουκέρνη που δεν έχει τίποτα απολύτως να επιδείξει στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Με νέο προπονητή τον Ρενέ Βάιλερ και με ένα μέτριο ρόστερ, δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να αποκλείσει την ελληνική ομάδα. Το μόνο αβαντάζ που έχει έναντι των Πειραιωτών είναι το γεγονός ότι το Ελβετικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα σπεύσω να ποντάρω στην εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού. Έχω την αίσθηση ότι στο τέλος ο άσσος θα περάσει, αλλά ότι αυτό δεν συμβεί από το ημίχρονο.

Αν έπρεπε λοιπόν να επιλέξω ένα στοίχημα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα ήταν το Χ ημίχρονο – άσσο τελικό που ανεβάζει πολύ την απόδοση. Ακόμα πιο καλά πληρώνει στο 2-0 ως τελικό σκορ που το βρίσκουμε στο 6.20 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Εγώ γενικότερα δεν ενδιαφέρομαι για προκριματικά του Europa League. Ούτε στοιχηματικά, αλλά ούτε αγωνιστικά με προσελκύουν τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Μόνο όταν αγωνίζονται ελληνικές ομάδες δίνω μεγαλύτερη έμφαση, αλλά δυστυχώς δύο εκπρόσωποί μας (Ατρόμητος και Αστέρας) αποχαιρέτησαν ήδη από τον προηγούμενο γύρο.

Θα έχετε παρατηρήσει ασφαλώς ότι όλα ανεξαιρέτως τα φαβορί προσφέρονται σε ιδιαίτερα χαμηλές αποδόσεις που μόνο δελεαστικά δεν μπορούν να λειτουργήσουν για τον παίκτη.

Λογικά βέβαια, αρκετές από αυτές τις ομάδες θα κερδίσουν. Αναφέρω ενδεικτικά τη Λειψία, τη Ζενίτ, τη Μπεσίκτας, και τη Φέγενορντ. Για ποντάρισμα όμως δεν τίθεται θέμα σε αυτές τις τιμές…

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι σύλλογοι που δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα φτάσουν στην επικράτηση όσο εύκολα πιστεύουν οι μπουκ. Πρόκειται για τις παρακάτω: Αλασκέρτ – Κλουζ, Απόλλων Λεμεσού – Διναμό Μπρεστ, Μπασακσεχίρ – Μπέρνλι, Ολίμπια Λουμπλιάνας – Ελσίνκι και Ρέιντζερς – Μάριμπορ.

Θεωρώ δηλαδή ότι τα συγκεκριμένα αουτσάιντερ μπορούν να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα αυτοί είτε να… ζοριστούν, είτε να μην φτάσουν ποτέ στη νίκη. Αυτά όμως θα τα δούμε και θα τα μάθουμε αργά το βράδυ όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα ματς του Europa League.

Εύχομαι καλή τύχη τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στις κυπριακές ομάδες και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”]

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΕΡ ΣΙΒΑ – ΑΠΟΕΛ (20.00)

Επιστροφή στοιχήματος αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”].

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ