ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Καλημέρα. Σήμερα έχουν μεγαλύτερο… ελληνικό ενδιαφέρον τα ματς διότι ρίχνεται στη μάχη ο Ολυμπιακός ο οποίος θα φιλοξενήσει στις 21.00 ώρα Ελλάδας την Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων που θα πρόκειται για πολύ μεγάλη έκπληξη αν οι ερυθρόλευκοι (οι οποίοι φέτος φιλοδοξούν σε κάτι μεγαλύτερο από πέρσι στην Ευρώπη) δεν κερδίσουν αυτό το ματς. Η απόδοση βέβαια είναι δικαιολογημένα πολύ πεσμένη και γι΄αυτό το λόγο θα ποντάρω στον άσσο με χάντικαπ, γιατί όπως προανέφερα βλέπω μια καθαρή νίκη του Ολυμπιακού της τάξεως του 2-0.

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι και ο Ερυθρός Αστέρας θα βάλει τα θεμέλια της πρόκρισης από σήμερα κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν. Εδώ βρίσκουμε σε σαφώς υψηλότερη τιμή το διπλό το οποίο όμως γνωρίζει πτώση παντού από χθες. (2.22 είναι η απόδοση στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Βάσει των ρόστερ όπως έχουν διαμορφωθεί εως τώρα, δείχνει να έχει προβάδισμα και η Αϊντχόφεν απέναντι στη Γαλατά. Αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζουν και οι μπουκ αλλά και οι παίκτες και γι΄αυτό η απόδοση του άσσου γνωρίζει σημαντική πτώση.

Εκεί που εγώ θα διαφωνήσω όμως με τους μπουκ, είναι στο 1.35 της Μάλμε με την Ελσίνκι. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι οι δύο ομάδες έχουν τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας για να μπορεί να αιτιολογηθεί αυτή η απόδοση. Οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν πολύ καλά στο φινλανδικό πρωτάθλημα και δεν νομίζω ότι θα εκπλαγεί κανείς αν σήμερα φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Σουηδία…

Θα προτιμούσα να ρισκάρω στο διπλό της Λουντογκόρετς η οποία έχει φτιάξει καλή ομάδα. Η Μούρα είναι μια μικρή και άσημη ομάδα από τη Σλοβενία που μπορεί να υποκύψει στις… ορέξεις των αντιπάλων της.

Στη Β Νορβηγίας όλα είναι υπέρ της Φρέντρικσταντ στην αποψινή αναμέτρηση με τη Στρόμεν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν φόρμα και παράδοση με το μέρος τους, ενώ συνολικά έχουν πετύχει τα τριπλάσια (24 με 8) γκολ από τη Στρόμεν. Το διπλό πληρώνει 1.86 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”].

Στην πρώτη κατηγορία η Στάμπαεκ αναζητεί ακόμα την πρώτη της νίκη μετά από δύο μήνες. Έρχεται από επτά ήττες και μια ισοπαλία και σήμερα αντιμετωπίζει τη φορμαρισμένη Λίλεστρομ που δεν χάνει εδώ και επτά αγωνιστικές. Το διπλό προσφέρεται σε αρκετά υψηλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα στο 2.20 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στις ΗΠΑ στην Ανατολή, η ουραγός Ίντερ Μαιάμι έρχεται από πέντε σερί ήττες με τέρματα 1-8! Θα δώσω προβάδισμα λοιπόν στην φιλοξενούμενη Νιού Ίνγκλαντ η οποία τα πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα, έχοντας και την καλύτερη επίθεση στην Ανατολή.

Το Κολοράντο το οποίο στοχεύει στην πρωτιά στη Δύση, υποδέχεται το αρνητικό Ντάλας το οποίο εκτός έδρας μετρά 6 στα 6 ήττες με τέρματα 2-13. Όπως ήταν φυσικό, ο άσσος ποντάρεται και γνωρίζει πτώση από χθες.

Προσωπικά σκέφτομαι να συνδυάσω αυτόν τον άσσο και με τη νίκη του Κάνσας το οποίο διαθέτει και την καλύτερη επίθεση σε Ανατολή και Δύση. Φιλοξενεί το Σαν Χοσέ που έχει τη χειρότερη άμυνα στη Δύση. Να πούμε ότι και εδώ υπάρχει σημαντική πτώση της απόδοσης του άσσου…

Στη Β Βραζιλίας τέλος, η Ναούτικο εξακολουθεί να προπορεύεται ούσα η μοναδική χωρίς ήττα από την αρχή της σεζόν. Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν για την Μπραζίλ Ντε Πελότας η οποία παραμένει χωρίς διπλό για 6 αγωνιστικές. Τα τελευταία χρόνια όσες φορές η Ναούτικο την υποδέχθηκε, την κέρδισε παρά το ότι δεν είχε το ίδιο καλή ομάδα…

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ