ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΗΤΤΗΤΗ;

Καλημέρα. Σήμερα θα ξεκινήσουμε με Τουρκία… Αυτή την περίοδο η πιο φορμαρισμένη ομάδα εκεί είναι η Σίβασπορ η οποία παραμένει αήττητη για 11 σερί παιχνίδια. Από τον Ιανουάριο έχει να χάσει! Μακριά από την έδρα της έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 16 αγωνιστικές και σήμερα φιλοξενείται από την αρνητική Γκεντζ/λιγκι που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η απόδοση του διπλού γνωρίζει σημαντική πτώση και είναι ένα από τα σημεία που θα το εξετάσουμε. (1.95 το προσφέρει ακόμα η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Συνεχίζουμε με Σλοβενία όπου η διεκδικήτρια του τίτλου Μάριμπορ δεν θα πρέπει να χάσει βαθμούς από την προτελευταία Αλουμίνι. Ούτως ή άλλως η Μάριμπορ είναι μια ισχυρή ομάδα που διαθέτει με πολύ μεγάλη διαφορά την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία.

Στην Κροατία η Γκόριτσα που διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, σήμερα υποδέχεται την πολύ μέτρια φέτος Σλάβεν Μπέλουπο η οποία μετρά μόλις πέντε νίκες σε 28 αγωνιστικές. Το τελευταίο διάστημα η Γκόριτσα δεν τα πηγαίνει καλά και πλέον αισθάνεται «καυτή» την ανάσα τόσο της Ριέκα όσο και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η απόδοση του άσσου υποχωρεί και προσφέρεται στο 2.00 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Β Ελβετίας η Τουν διεκδικεί την πρωτιά μαζί με την Γκρασχόπερς. Πρόκειται για μια αξιόλογη και φορμαρισμένη ομάδα η οποία αναμένεται να επικρατήσει της αρνητικής φέτος Ξαμάξ που μετρά τις περισσότερες (17) ήττες στην κατηγορία.

Στην Γ Γερμανίας η μάχη για την άνοδο είναι μεγάλη και σήμερα θα εμπιστευτώ τη Χάνσα Ροστόκ η οποία είναι μια από τις βασικές διεκδικήτριες. Πρόκειται για μια σταθερή ομάδα που τα πηγαίνει αρκετά καλά μακριά από το γήπεδό της. Σήμερα φιλοξενείται από τους πιτσιρικάδες της Μπάγερν που δεν μας έχουν δείξει τίποτα το ιδιαίτερο. Για του λόγου το αληθές, τις τελευταίες 10 αγωνιστικές κατάφεραν να κερδίσουν μόνο τη Βέχεν. Εδώ το διπλό βρίσκεται σε αρκετά υψηλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα στο 2.20 από την [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στην Αγγλική Τσάμπιονσιπ σκεφτόμουν να ρισκάρω στο Χ της αναμέτρησης της Μπλάκμπερν με τη Ντέρμπι. Οι δύο ομάδες έχουν από 47 και 43 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 39. Ούτως ή άλλως η Μπλάκμπερν δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά στην έδρα της φέτος για να μπορέσω να την εμπιστευτώ.

Η Ρέντινγκ προσπαθεί να μπει στην εξάδα των play off, αλλά επειδή απέχει πέντε βαθμούς από την 6η Μπάρνσλεϊ, θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρει. Σήμερα υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Κάρντιφ και καθαρά βάσει κινήτρου και μόνο σκέφτομαι τον άσσο ο οποίος ποντάρεται.

Στην Πορτογαλία, οι δύο σερί ισοπαλίες της πρωτοπόρου Σπόρτινγκ με Φαμαλικάο και Μορεϊρένσε μείωσαν τη διαφορά από τη δεύτερη Πόρτο στους έξι πόντους. Απομένουν 8 αγωνιστικές για το φινάλε και τίποτα πλέον δεν είναι βέβαιο για τη Σπόρτινγκ παρά το γεγονός ότι παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα που έχει στην πορεία δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο και αν σήμερα φέρει 3η σερί ισοπαλία με έναν βατό αντίπαλο, τότε είναι πιθανό να συμβεί το… απίθανο και η Σπόρτινγκ να χάσει το πρωτάθλημα ούσα αήττητη! Με τη Φαρένσε πάντως διατηρεί καλή παράδοση καθώς ανεξαρτήτως έδρας μετρά 9 νίκες σε 10 παιχνίδια την τελευταία 20ετία. [στη φώτο είναι ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της Σπόρτινγκ που αγωνίστηκε πριν λίγες μέρες πρώτη φορά στα 16 του απέναντι στη Γκιμαράες (Dario Essugo)]

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ.  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΟΟΚΕΝΕΜΥ.COM ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ