ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η εθνική μας κέρδισε και την Αρμενία και απόψε θα επιδιώξει να κλείσει τον κύκλο των προκριματικών με μια 3η συνεχόμενη νίκη. Αποδεικνύεται πάντως αυτό που λέγαμε και χθες… Είχαμε τις δυνατότητες δηλαδή να προκριθούμε από αυτόν τον βατό όμιλο. Δυστυχώς όμως, μας στοίχησαν οι γκέλες και οι… γκάφες και οι χαμένοι βαθμοί δεν γυρίζουν πίσω…

Η Φινλανδία αντιθέτως προκρίθηκε και έτσι το μεταξύ μας παιχνίδι είναι πλέον βαθμολογικά αδιάφορο. Επειδή όμως εμείς έχουμε ανέβει αγωνιστικά και ψυχολογικά, πιστεύω πως θα κερδίσουμε τους Φινλανδούς που ούτως ή άλλως δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο ως ομάδα…

Από όλα τα ματς των προκριματικών που διεξάγονται σήμερα, το μοναδικό που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο είναι το ματς ανάμεσα στην Ιρλανδία και τη Δανία που θα διεξαχθεί στο Δουβλίνο.(φωτο)

Εδώ πραγματικά θα πέσουν… κορμιά καθώς οι ιρλανδοί χρειάζονται μόνο νίκη για την πρόκριση. Οι Δανοί βολεύονται και με την ισοπαλία και σίγουρα αναμένεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι.

Όπως έχουμε ξαναπεί, σε αυτές τις περιπτώσεις των τόσο κρίσιμων αναμετρήσεων, συνήθως επιλέγω είτε το Χ του ημιχρόνου, είτε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λεπτου και το ίδιο θα πράξω και τώρα. Ούτως ή άλλως η Δανία συνηθίζει να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο. Από τα 22 γκολ που έχει βάλει έως τώρα, τα 17 μπήκαν από την ανάπαυλα και μετά. Ακόμα και στο τελευταίο ματς επί του Γιβραλτάρ όπου επικράτησε με 6-0, στο ημίχρονο το σκορ ήταν μόλις 1-0! Η δε Ιρλανδία έχει σημειώσει μόλις δύο τέρματα σε πρώτο ημίχρονο σε σύνολο επτά παιχνιδιών.

Όπως είπαμε και πριν, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια των εθνικών ομάδων είναι αδιάφορα βαθμολογικά, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπούμε στη διαδικασία πονταρισμάτων…

Για τη Β κατηγορία του εθνικού μας πρωταθλήματος ο ΠΑΣ υποδέχεται στις 17.00 τον Απόλλωνα Πόντου που μέχρι στιγμής μετρά μόνο ήττες χωρίς να έχει σημειώσει ούτε ένα τέρμα. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και αυτό που προτίθεμαι να κάνω είναι να συνδυάσω τον άσσο με το no – goal. Επειδή ο ΠΑΣ μέχρι στιγμής τα πηγαίνει πολύ καλά, έχω την αίσθηση ότι ένα σκορ τα τάξεως του 3-0 συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης και επαλήθευσης…

Κάτι άλλο δυστυχώς δεν υπάρχει σήμερα…

Η Κρουζέιρο στη Βραζιλία θα κερδίσει την υποβιβασμένη Αβάι αλλά η απόδοση είναι τόσο χαμηλή που δεν αξίζει τον κόπο. Λίγο καλύτερα πληρώνει ο άσσος της φορμαρισμένης Φορταλέζα που υποδέχεται την ντεφορμέ Αλαγκοάνο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάκιστη παρουσία στα εκτός έδρας παιχνίδια τους (1-3-12) και πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Ήδη βρίσκονται έξι πόντους κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και δεν φαίνεται… φως στο τούνελ.

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]. 

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΕΛΛΑΔΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (2.07 – 3.45 – 4.40)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει 300 ειδικά στοιχήματα και σε μηδενική γκανιότα για το νικητή τον τελευταίο αγώνα της εθνικής μας για τα προκριματικά του EURO2020.  (21.45μμ)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ