ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ… ΔΙΚΕΦΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ

Καλημέρα. Σήμερα διεξάγεται το τεράστιο ντέρμπι δικεφάλων του οποίου η έκβαση θα κρίνει κατά ένα τεράστιο ποσοστό ποια από τις δυο ομάδες θα τερματίσει δεύτερη και θα οδηγηθεί στο επόμενο Champions League. Μπορεί βέβαια να απομένει μια ακόμα αγωνιστική, αλλά αν ο ΠΑΟΚ φύγει αλώβητος από το ΟΑΚΑ, δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα να χάσει το «σεντόνι» μέσα στο σπίτι του από τον Άρη. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο, καθώς δίνει το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Το διπλό του ΠΑΟΚ στον Πειραιά έδωσε νέα πνοή στην ομάδα η οποία είχε αναθαρρήσει από την επιστροφή των βαθμών της τιμωρίας. Πλέον η ψυχολογία είναι στα ύψη και έτσι δεν είμαι διατεθειμένος να κοντράρω τους Θεσσαλονικείς στην αποψινή αναμέτρηση. Η ΑΕΚ είναι βέβαια αναγκασμένη να επιτεθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει εύκολο έργο μπροστά της. Για μένα η πλέον κατάλληλη επιλογή είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου (2.20 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) και το over όχι των γκολ αλλά των καρτών…. Σίγουρα πάντως αναμένεται ένα ενδιαφέρον και αμφίρροπο ματς το οποίο θα παρακολουθήσουμε με μεγάλη προσοχή και στο live.

Στην Ιταλία έχουν πάρει πολλά στοιχήματα ο άσσος της Μίλαν και το διπλό της Νάπολι και αυτό ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενο καθώς η πρώτη διεκδικεί  έξοδο στην Ευρώπη και η δεύτερη διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας. Σήμερα παίζουν με βαθμολογικά αδιάφορους και σαφώς υποδεέστερους αντιπάλους. Αν τα δούμε αυτά τα δύο σημεία συνδυαστικά, τότε βγάζουμε όντως μια ικανοποιητική απόδοση.

Στην Πρέμιερ Αγγλίας το ντεφορμάρισμα της Νιουκάστλ ανοίγει το δρόμο για τη νίκη στην Τότεναμ η οποία έρχεται από τη σπουδαία επιτυχία στο Λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Η Τότεναμ ξαναμπήκε στο «χορό» της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και θα την εμπιστευτώ.

Στην Τσάμπιονσιπ η Μπρέντφορντ παραμένει η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας καθώς συμπλήρωσε 7 συνεχόμενες νίκες. Σήμερα πάει για την 8η που θα την διατηρήσει κοντά στην 2η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Η απόδοση του άσσου είναι από αυτές που γνωρίζουν αρκετά μεγάλη πτώση έξω.

Στην Πορτογαλία η Μπράγκα τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έβαλε συνολικά 15 γκολ! Θα συνδυάσω λοιπόν τον άσσο της με το Over στο αποψινό ματς με τη Μπελενένσες. Θα ήθελα επίσης να σας υπενθυμίσω ότι στον πρώτο γύρο την είχε διαλύσει με το… εξωπραγματικό 1-7!

Στη Γ Πολωνίας η Μπλεκιτνι αναζητά βαθμούς σωτηρίας στο ματς με την υποβιβασμένη Λεγκιονόβο και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τους βρει.

Στη Νορβηγία θα συνδυάσω τον άσσο με το over της εξαιρετικής έως τώρα Μόλντε που μετρά 6 νίκες και μία ισοπαλία. Πέρσι είχε κερδίσει τη Βίκινγκ με σκορ 5-1 και ελπίζω σε κάτι… παρεμφερές.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]: Πληροφορίες σχετικά με το Μεγάλο Διαγωνισμό για το Συλλεκτικό Λεύκωμα “60 χρόνια Α’ Εθνική”

Με αφορμή τα 60 χρόνια από την θεσμοθέτηση της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] ως χορηγός της Super league πραγματοποιεί  έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου 10 τυχεροί μετά από κλήρωση θα κάνουν δικό τους το συλλεκτικό Λεύκωμα της Super League.

Πρόκειται για μια πολυτελή επετειακή έκδοση που αφορά στη συμπλήρωση 60 χρόνων από τη θεσμοθέτηση της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλύπτει σε 250 σελίδες όλα τα Πρωταθλήματα της Α’ Εθνικής/Super League, από το 1959 μέχρι και το 2019 και αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές, τις γνωστές και τις άγνωστες σελίδες της Ιστορίας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, μέσα σε αυτή τη διαδρομή των 60 χρόνων.

Ενδεικτικό περιεχόμενο:

– Τα ρεκόρ εισιτηρίων

– Τα μεγαλύτερα επιτεύγματα σερί στην ιστορία

– Οι προπονητές και τα ρεκόρ τους

– Τερματοφύλακας σκόρερ!

– και με εκατοντάδες σπάνιες φωτογραφίες, αρκετές από τις οποίες δημοσιεύονται για πρώτη φορά.

Πληροφορίες για την διαδικασία απόκτησης του Λευκώματος εκτός διαγωνισμού, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Super League

* Ο διαγωνισμός τρέχει ήδη στα Social Media της Interwetten, όπου και θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για να δηλώσετε συμμετοχή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ