ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

Καλημέρα. Το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς στο Champions League διεξάγεται στο Μάντσεστερ όπου η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Παρί. Οι Άγγλοι βολεύονται μια χαρά και με το Χ, αλλά οι Παριζιάνοι που ισοβαθμούν με τη Λειψία χρειάζονται νίκη προκειμένου ουσιαστικά να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Σε περίπτωση ισοπαλίας και εφόσον η Λειψία κερδίσει – όπως αναμένεται – την Μπασάκσεχιρ, θα χρειαστεί να περιμένουν ως την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να δουν τι θα κάνει η Λειψία με τη Γιουνάιτεντ… Εν κατακλείδι, οι Γάλλοι είναι αναγκασμένοι να ψάξουν για τη νίκη, και επειδή η Μάντσεστερ εξακολουθεί να μην πείθει με τα σκαμπανεβάσματα της, σκέφτομαι να δώσω ένα προβάδισμα στην Παρί στην αποψινή τους αναμέτρηση. (φωτο: Herrera, πρώην μέσος της Μάντσεστερ και νυν της Παρί – από το καλοκαίρι του 2019 – θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα)

Η Λειψία όπως προαναφέραμε, λογικά θα επικρατήσει της Μπασακσεχίρ η οποία ακόμα δεν έχει συνέλθει από το πατατράκ του 3-3 με τη Ντενίζλισπορ. Σε αυτό το ματς προηγείτο με 3-0 έως το 60’ και τελικά ισοφαρίστηκε μέσα στην έδρα της με δύο γκολ που σημειώθηκαν στο 92 και το 97 με πέναλτι!

Στο Ντόρτμουντ – Λάτσιο, η ισοπαλία… ψιλοβολεύει, αλλά εγώ θα δώσω προβάδισμα στους γερμανούς διότι είμαι σίγουρος πως θα θελήσουν να ξεμπερδεύουν μια ώρα αρχύτερα. Η Λάτσιο εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και οι επιθετικοί της Ντόρτμουντ στην καλή τους βραδιά δεν αστειεύονται. Θυμίζω μάλιστα ότι η ομάδα έρχεται από τρεις σερί νίκες στο Champions League με τέρματα 8-0.

Την Μπαρτσελόνα τέλος, δεν πρόκειται να την ποντάρω στο 1.50 διότι η ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και αναμένονται αλλαγές. Η Φερεντσβάρος θα ψάξει για έναν βαθμό προκειμένου να αποκλείσει προβάδισμα για την τρίτη θέση έναντι της Ντιναμό Κιέβου με την οποία θα κοντραριστεί την τελευταία αγωνιστική.

Κάτι άλλο από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League δεν βλέπω, οπότε θα περάσω κατευθείαν στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Στην Νορβηγία απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και αν η Σάντεφιορντ (η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο) κερδίσει απόψε την ουραγό και μαθηματικά υποβιβασμένη Αάλεσουντ, ουσιαστικά θα παραμείνει στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι μετρούν 9 ήττες και μία μόνο νίκη φέτος στην έδρα τους, ενώ η Σάντεφιορντ έχει ήδη πέντε διπλά στο ενεργητικό της. Η απόδοση του διπλού γνωρίζει πτώση και προσφέρεται στο 1.95 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Τον φαβοριτισμό της Σάρπσμποργκ αδυνατώ να τον κατανοήσω για αρκετούς λόγους. Καταρχάς η ομάδα είναι ντεφορμέ καθώς έρχεται από τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Η δε έδρα της, είναι από τις χειρότερες της κατηγορίας… Η Κρίστιανσουντ από την άλλη μεριά, διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη, είναι ανεβασμένη και μακριά από την έδρα της έχει υποστεί μόνο δύο ήττες σε 13 αγωνιστικές. Η δε πρόσφατη παράδοση δείχνει τέσσερις σερί νίκες για την Κρίστιανσουντ. Έτσι λοιπόν προσωπικά τουλάχιστο θα πάω στο 2 DNB το οποίο πληρώνει 1.93 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Βαλερέγκα προσπαθεί να διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και επειδή έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια με Ρόζενμποργκ και Βίκινγκ είναι αναγκασμένη να ψάξει για βαθμούς στο αποψινό ματς με την παντελώς αδιάφορη Στάμπαεκ. Οι φιλοξενούμενοι χάνουν σπανίως το τελευταίο διάστημα και πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες 10 αγωνιστικές ηττήθηκαν μόνο από την πρωταθλήτρια Μπόντο Γκλιμτ. Το διπλό της Βαλερέγκα το βρίσκουμε στο…

Στην Ελβετία είναι εξίσου παράδοξος ο φαβοριτισμός της Σερβέτ η οποία έχει βυθιστεί στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Η Ζυρίχη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς έρχεται από τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ έχει και μια σχετικά καλή παράδοση με τέσσερα διπλά στις 8 τελευταίες επισκέψεις της. Για μία ακόμη φορά λοιπόν θα πάω προς το 2 DNB που πληρώνει 1.92 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στη Β Ισπανίας η Εσπανιόλ παραμένει το μεγάλο φαβορί για την άνοδο καθώς υπερτερεί σε ρόστερ και… φανέλα. Απόψε παίζει εκτός έδρας με τη ντεφορμέ Καρταγένα η οποία έρχεται από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και το διπλό πληρώνει 1.95 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] που είναι η μεγαλύτερη απόδοση του κυκλοφορεί.

Στην Αγγλική Τσάμπιονσιπ η πρωτοπόρος Νόργουιτς παραμένει αήττητη για 10 συνεχόμενες αγωνιστικές με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες! Απόψε φιλοξενείται από τη μετριότατη Λούτον που τις τελευταίες επτά αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την αδύναμη Ρόδεραμ. Οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικές σχέσεις και η Νόργουιτς έχει καλή παράδοση εκεί μέσα. Το διπλό το βρίσκουμε στο 2.15 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Λιγκ 1 η ενισχυμένη μεταγραφικά Τσάρλτον έχει κάνει άλματα προόδου με την αρωγή των νέων της αποκτημάτων. Οι λονδρέζοι πλέον χτυπούν στα ίσα άνοδο  και αν σταθούν τυχεροί και εύστοχοι θα κερδίσουν και τη Μϊλτον που αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Ο άσσος της Τσάρλτον κυκλοφορεί στο 2.30 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Η Σριούσμπερι βρίσκεται στα χειρότερά της καθώς συμπλήρωσε 5 ήττες και 3 ισοπαλίες στα 8 τελευταία παιχνίδια της. Το ίδιο ακριβώς διάστημα των 8 αυτών αγωνιστικών η Άκρινγκτον σημείωσε 6 νίκες. Είναι αξιοσημείωτο μάλιστα το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δεν δέχονται γκολ για 5 σερί αγωνιστικές! Έχουν ήδη τρία διπλά σε 5 παιχνίδια και το διπλό κυκλοφορεί σε υψηλές τιμές.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]:Δείτε τους bestsellers αγώνες μας σε μια ματιά! Γρήγορα και με άμεση ανανέωση.

H [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις για περισσότερα από 5.000 αθλητικά γεγονότα την εβδομάδα σε πάνω από 60 αθλήματα για όλα τα online αθλητικά στοιχήματα και με πληθώρα προσφορών live παιχνιδιών.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ