ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Η ΤΣΕΛΣΙ;

Καλημέρα. Οι απόψεις των μπουκ περί φαβορί στα δύο αποψινά ματς του Champions League, δεν θα με βρουν σύμφωνο και εξηγώ αμέσως τους λόγους:

Η Τσέλσι δεν έρχεται απλά από ήττα, αλλά από συντριβή και διασυρμό μέσα στο Λονδίνο με σκορ 2-5 από την Γουεστ Μπρομ. Όταν τρως πέντε γκολ μέσα στο σπίτι σου από μια μικρή ομάδα, η ψυχολογία σου καταβαίνει άμεσα πέντε στρώματα πιο κάτω. Από την άλλη μεριά, η Πόρτο έρχεται από 14 νίκες και πέντε ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και σίγουρα πρόκειται για μια πολύ έμπειρη ομάδα που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθεί. Σίγουρα το 1.75 του διπλού έχει να κάνει και με το γεγονός ότι η αποψινή αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία αλλά στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Σεβίλλη.

Θα ακολουθήσει αγώνας – ρεβάνς και από τη στιγμή που υπάρχει δεύτερο παιχνίδι, οι Άγγλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι ακόμα και με το Χ. προσωπικά λοιπόν προτίθεμαι να ρισκάρω στο 1Χ της Πόρτο, ή για ακόμα υψηλότερα κέρδη στο 1 DNB.

Το άλλο ματς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα και ως ένας πρόωρος τελικός, αφού τόσο η Μπάγερν όσο και η Παρί ήταν από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι Γερμανοί θα αγωνιστούν χωρίς τον μεγάλο τους φορ τον Λεβαντόφσκι και οι Γάλλοι έχουν αρκετές απουσίες λόγω covid και τιμωριών κυρίως σε άμυνα και κέντρο. Αν έπαιζε ο Λεβαντόφσκι θα πήγαινα και εγώ στον άσσο γνωρίζοντας τη δυναμική των Γερμανών. Τώρα όμως θα προτιμήσω τη σχετικά ασφαλή λύση του g-g γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που σκοράρουν με μοναδική άνεση. Ίσως τελικά πάω σε έναν συνδυασμό των δύο παραπάνω στοιχημάτων προκειμένου να ανεβάσω την απόδοση. Το 1Χ της Πόρτο με το g-g στο Μόναχο τα βρήκα στο 3.20 σε μια υψηλότατη απόδοση στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]. (κλικάρετε παρακάτω για εγγραφή)

Σήμερα όμως έχουμε και κύπελλο Ελλάδας για τα ημιτελικά του θεσμού. Οι δύο… πληγωμένοι «δικέφαλοι» παίζουν μεταξύ τους σε ένα ματς στο οποίο δεν υπάρχουν προγνωστικά. Η ΑΕΚ έρχεται από την πεντάρα από τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ από το 3-0 από τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για δύο πολύ ηχηρές… σφαλιάρες που ή θα ξυπνήσουν τους παίκτες των δύο ομάδων, ή που θα ρίξουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους. Προσωπικά αδυνατώ να προβώ σε οποιαδήποτε εκτίμηση, αλλά η αλήθεια είναι ότι με τις άμυνες που είδα το g-g φαντάζει ως μια αρκετά καλή λύση.

Για τον Ολυμπιακό τι να πω εγώ; Μια ματιά στις επιδόσεις του, πείθει και τον μεγαλύτερο… αμφισβητία ότι πρόκειται για την – με διαφορά – καλύτερη ομάδα της χώρας. Σέβομαι την ομάδα των Ιωαννίνων, αλλά αν οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν την πρόκριση από τώρα, θα το πράξουν και μάλιστα εύκολα. Εδώ λοιπόν θα συνδυάσω το διπλό του Ολυμπιακού με το g-g του ντέρμπι των δικεφάλων. (3.00 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Σήμερα διεξάγεται και η 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Απευθύνθηκα στον «παίκτη» για να μου πει τη γνώμη του και εκείνος μου ανέφερε τρία διπλά. Ξάνθη, Χανιά και Ιωνικό. Η αλήθεια είναι πως τόσο βάσει φόρμας, αλλά και βάσει… βαθμολογικού πίνακα, οι επιλογές αυτές δείχνουν ότι στηρίζονται στην ψυχρή λογική. Η τριάδα αυτή πληρώνει 4.40 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Γ Γερμανίας η Καϊζερσλάουτερν δίνει απόψε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή, κόντρα στην βαθμολογικά άνετη Σβικάου. Καθαρά και μόνο λόγω  κινήτρου κινούμαι προς τον άσσο.

Στην Ιταλία έχει… υπερπονταριστεί η Ίντερ, αλλά σε αυτές τις τιμές που έπεσε η απόδοση, θα προτιμήσω πλέον να ασχοληθώ στο live απόψε το βράδυ.

Στην Κροατία η Χάιντουκ παραμένει μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχει δύο ματς λιγότερα από τις υπόλοιπες και μπορεί να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Βασική προϋπόθεση η νίκη στο σημερινό ματς με τη μέτρια και τη ντεφορμέ Σλάβεν Μπέλουπο.

Στην Τουρκία η Μπεσίκτας θα επιδιώξει να ρεφάρει άμεσα την ήττα από την Κασίμπασα. Σήμερα υποδέχεται στην καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος, τη ντεφορμέ Αλάνιασπορ την οποία κερδίζει κάθε χρόνο εύκολα από το 2016 που η τελευταία ανέβηκε κατηγορία. Θα πάω με τους… πρωτευουσιάνους διότι η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται με μεγάλο σασπένς και ένταση.

Η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 32 και η Αντάλιασπορ με τη Σίβασπορ έχουν από 39 και 41 βαθμούς αντίστοιχα. Αν συνυπολογίσουμε ότι οι δύο αυτές ομάδες μετρούν τις περισσότερες ισοπαλίες με 15 και 14 αντίστοιχα, θα οδηγηθούμε σε ένα πρακτικά βολικό Χ…

Εκεί που θεωρώ ότι οι μπουκ λανθάνουν, είναι με τον φαβοριτισμό της Ερζουρούμ στο ματς με τη Γκεντζ/λιγκι. Οι δύο αυτές ομάδες βρίσκονται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού με τους γηπεδούχους να έχουν συλλέξει τρεις βαθμούς περισσότερους. Ο νέος τους τεχνικός ο Βουράλ ξεκίνησε με ήττα στο ματς με την Κόνιασπορ και πλέον το αρνητικό σερί διευρύνθηκε στις 7 αγωνιστικές. Η Γκεντζ/λιγκι αντιθέτως, έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Οι δύο από τις τρεις ήταν εκτός έδρας με τη Φενέρ και τη δυνατή φέτος Αλάνιασπορ. Από πού και ως που λοιπόν φαβορί η Ερζουρούμ, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. Αν όχι άσσος λοιπόν, έστω 1 DNB που πληρώνει 1.85 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”].

Στην Β Ρωσίας τέλος, η φορμαρισμένη Νίζνι που διεκδικεί άνοδο, υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της την ντεφορμέ Βελές Μόσχας. Θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ