ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ!

Καλημέρα. Αν κρίνω από τα πενιχρά πονταρίσματα, φαίνεται ότι ουδείς ασχολείται με τα σημερινά παιχνίδια του κουπονιού. Ξεκινώντας από τα δικά μας πάντως, σήμερα ομολογώ ότι δεν βλέπω εκπλήξεις.

Σέβομαι και… υπολήπτομαι τη Λαμία η οποία έχει αποδειχτεί εμπράκτως ένας ιδιαίτερα σκληροτράχηλος αντίπαλος, αλλά από τον ΠΑΟΚ (φωτο) είτε εύκολα είτε δύσκολα, είτε με το καλό είτε με το κακό θα ηττηθεί… Από το 2017 που ανέβηκε κατηγορία, χάνει εντός – εκτός, χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει ούτε ένα τέρμα! Τα γκολ είναι 13-0 (!) υπέρ του ΠΑΟΚ και επειδή η απόδοση του διπλού είναι ιδιαιτέρως χαμηλή, θα συνδυάσω το σημείο με το N-G προκειμένου να διατηρηθεί και η παράδοση…

Ο Άρης μέσα στην έδρα του έχει να χάσει από τις 6 Οκτωβρίου, όταν υποτάχθηκε στον Ολυμπιακό με σκορ 1-2. Ακόμα και σε εκείνο το ματς όμως αν θυμάστε, είχε προηγηθεί στο σκορ! Μπορεί η Ξάνθη να αποδίδει καλύτερα εσχάτως, αλλά πιστεύω ότι σήμερα λογικά θα χάσει. Ο Άρης άλλωστε της έχει πάρει τον… αέρα, καθώς τη φετινή σεζόν την έχει κερδίσει ήδη τρεις φορές! Δύο για το κύπελλο και μία στο 1ο γύρο μέσα στη Θράκη για το πρωτάθλημα.

Πέρσι μάλιστα την είχε συντρίψει την τελευταία αγωνιστική, με το ανεπανάληπτο 7-2! Σε εκείνο το παιχνίδια, είχε βάλει πέντε γκολ από το 70ο λεπτό έως το φινάλε! Το… «know how» λοιπόν το έχουν οι Θεσσαλονικείς και πιστεύω ότι θα το χρησιμοποιήσουν για μία ακόμη φορά… Προκειμένου όμως να ανεβάσω την απόδοση, θα ρισκάρω στο Χ ημίχρονο άσο τελικό. Η Ξάνθη βλέπετε, είναι μία ομάδα που σπανίως δέχεται ή πετυχαίνει γκολ κατά τη διάρκεια πρώτων ημιχρόνων…

Ο Πανιώνιος έρχεται από επτά σερί ήττες στο πρωτάθλημα και από έναν αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Παναιτωλικό. Στην κατάσταση που βρίσκεται λοιπόν, δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να φύγει αλώβητος από την Τρίπολη, κόντρα στον αναπτερωμένο Αστέρα. Οι αρκάδες επικράτησαν και στον 1ο γύρο και πιστεύω ότι το ίδιο θα πράξουν και τώρα…

Το φετινό στοίχημα της Λίβερπουλ δεν είναι πλέον η κατάκτηση του τίτλου η οποία είναι δεδομένη, αλλά αν θα καταφέρει η ομάδα να τερματίσει αήττητη κάνοντας νέο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών. Οι 21 νίκες και η μία ισοπαλία σε 22 αγωνιστικές είναι… εξωπραγματικές επιδόσεις οι οποίες σπανίζουν σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα του πλανήτη.

Η Γουλβς δεν είναι εύκολος αντίπαλος και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μετά από τη Λίβερπουλ είναι η ομάδα που έχει υποστεί τις λιγότερες (5) ήττες στην κατηγορία. Πλέον αποτελεί… πρόκληση να κόψεις βαθμούς από τη Λίβερπουλ και όλες οι ομάδες αυτό θα επιδιώκουν προκειμένου να… συζητηθούν παγκοσμίως. Το μόνο που προσωπικά μπορώ να επιλέγω από αυτό το παιχνίδι είναι τα 2-3 γκολ και τίποτα περισσότερο.

Στο Βέλγιο η Άντβερπ διαθέτει την καλύτερη έδρα με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες σε δέκα αγωνιστικές. Σήμερα δίνει τον πρώτο ημιτελικό στο κύπελλο απέναντι στην υποδεέστερη Κόρτραϊκ που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά μακριά από την έδρα της. Στο πρωτάθλημα η Άντβερπ είχε επικρατήσει με σκορ 3-1 και πιστεύω ότι το ίδιο θα πράξει και απόψε.

Η Θέλτα αντιθέτως είναι πλήρως αφοσιωμένη στο πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ακολουθούν κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδια και δεν ξέρω αν και κατά πόσο θα ασχοληθεί με το κύπελλο. Σήμερα παίζει με τη Μιραντές που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία και δεν αποκλείω τη μίνι έκπληξη. Ούτως ή άλλως η Μιραντές έχει υποστεί μόνο μία ήττα φέτος σε 12 παιχνίδια στην έδρα της…

Στην Τουρκία η Γαλατά έχει χάσει κάθε ελπίδα για τίτλο, οπότε ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Απέναντι στην Ρίζεσπορ πιστεύω ότι θα τα καταφέρει όπως και στο πρωτάθλημα όταν είχε κερδίσει με 2-0. Θυμίζω ότι η Ρίζεσπορ με μόλις έξι γκολ στο ενεργητικό της διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση στην Τουρκία.

Για τον 2ο όμιλο της Γ Ιταλίας τέλος, απόψε διεξάγεται η αναμέτρηση της Πιατσέντζα με την Αρτζινιάνο. Οι γηπεδούχοι που διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας, είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους και λογικά θα φτάσουν στη νίκη. Η Αρτζινιάνο είναι ένας μέτριος αντίπαλος που μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 21 αγωνιστικές, διατηρώντας τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Συνδυαστικά με τον άσσο πάντως θα μπορούσαμε να δούμε είτε το under είτε το no – goal. Θυμίζω ότι οι φιλοξενούμενοι με 16 στα 21, μετρούν τα περισσότερα under στην κατηγορία.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΖΕΝΙΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2.17 – 1.84)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού για τη Euroleague (21.00μμ). Και μην ξεχνάτε ότι με το MatchCombo μπορείτε να συνδυάζετε σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ