ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ… ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ Η ΡΕΑΛ!

Καλημέρα. Χαλαρή μέρα η σημερινή και ουσιαστικά θα… ηρεμήσουμε λίγο πριν από ένα τριήμερο που γίνεται χαμός με σπουδαία παιχνίδια σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τις προηγούμενες μέρες πάντως είδαμε φοβερά πράγματα να γίνονται σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Χθες η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου με γκολ αλά… Ρονάλντο του Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις.

Ο Ολυμπιακός δυστυχώς δεν τα κατάφερε στο μπάσκετ, καθώς μετά από μια πολύ μέτρια εμφάνιση, ηττήθηκε μέσα στο ΣΕΦ από τη Ζαλγκίρις που φαίνεται ότι του έχει πάρει τον αέρα.

Ο Παναθηναϊκός αντιθέτως, προχθές ήταν ξεκάθαρα από άλλο πλανήτη. Η εμφάνιση των «πράσινων» παικτών δεν είναι μόνο η καλύτερη φετινή, αλλά ίσως η καλύτερη μετά Ζέλικο εποχής. Το ματς έμοιαζε περισσότερο με αγώνα επίδειξης και όχι με ένα τυπικό παιχνίδι της Euroleague.

Απόψε όμως η Ρεάλ θα εμφανιστεί πιο… διαβασμένη (για να μην πάει… αδιάβαστη), οπότε ας μη σπεύσουμε να θεωρήσουμε ότι ο ΠΑΟ θα κερδίσει το ίδιο εύκολα… Δύο συνεχείς μέρες πάντως τώρα, μας πληρώνουν τα ειδικά στοιχήματα στη Euroleague που αναφέραμε και στο bookenemylive.com. Οι μπουκ προβαίνουν σε ακατανόητα λάθη στις αποδόσεις και η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση…

Πάντως αν ρωτάτε τη γνώμη μου για την εξέλιξη του αγώνα, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει αλλά πολύ πιο δύσκολα απ΄ ότι την περασμένη Τρίτη. Ουσιαστικά δηλαδή περιμένω ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επειδή όμως η ελληνική ομάδα θα έχει τεράστια ώθηση από τους φανατικούς οπαδούς της, θεωρώ ότι αυτό είναι που στο τέλος θα κρίνει το ματς και θα κάνει τη διαφορά…

Στο ποδόσφαιρο ελάχιστα πράγματα… Η Σαουθάμπτον στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν θα προσπαθήσει να γλιτώσει από τον υποβιβασμό καλύπτοντας μια διαφορά 5 και 6 βαθμών που έχει από τις υπόλοιπες ομάδες. Το έργο της δεν είναι καθόλου εύκολα βέβαια και για να τα καταφέρει θα πρέπει να κάνει διπλά. Σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ και ουσιαστικά αδιάφορη Λέστερ που στον πάγκο της έχει τον Πιέλ η οποίος πέρσι ήταν στη Σαουθάμπτον. Εγώ πάντως αν ήμουν μπουκ δεν θα έδινα τόσο εμφανές προβάδισμα στους γηπεδούχους που έχουν μόνο έξι νίκες σε 16 παιχνίδια στην έδρα τους. Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει πάντως, αλλά η Λέστερ εδώ και δύο μήνες δεν σκοράρει σχεδόν ποτέ σε πρώτο ημίχρονο. Για την ακρίβεια στα τελευταία έξι παιχνίδια της, πέτυχε συνολικά 10 γκολ και μόλις το ένα από αυτό επετεύχθη κατά τη διάρκεια των πρώτων 45 λεπτών. Θεωρώ λοιπόν ότι θα μπορούσαμε στην αποψινή αναμέτρηση να επιλέξουμε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου (1.88 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] )

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η ουραγός και υποβιβασμένη Γκίσελι υποδέχεται τη Ντάγκεναμ η οποία διατηρεί ακόμα ελπίδες για είσοδο στα μπαράζ ανόδου, διότι έχει λιγότερα ματς από τις υπόλοιπες ομάδες. Στην ουσία πάντως μόνο αν κερδίσει απόψε θα εξακολουθήσει να ελπίζει βάσιμα. Βάσει ρόστερ, φόρμας και κινήτρου θα επιλέξω το διπλό της Ντάγκεναμ.

Στην Ισπανία η Μάλαγα υποβιβάστηκε και ο ιδιοκτήτης της ομάδας ο Σεΐχης Αλ Τάνι αποδοκιμάστηκε για μια ακόμη φορά από την πλειονότητα του κοινού. Να λοιπόν που αποδεικνύεται ότι δεν αποτελεί θέσφατο πως όπου υπάρχουν… σεΐχηδες, ευημερεί η εκάστοτε ομάδα. Η Μάλαγα μετρά μόλις 4 νίκες σε 32 αγωνιστικές και σήμερα φιλοξενείται από τη Λεβάντε που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά να φτάσουν στην επικράτηση προκειμένου να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το τελευταίο διάστημα πάντως έχουν ανέβει ιδιαίτερα αγωνιστικά, αφού πριν από την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο, είχαν προηγηθεί τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στην αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες της Μάλαγα δεν δείχνουν ικανοί να κερδίσουν κανέναν αυτή την περίοδο. (1.87 ο άσσος στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στην Ολλανδία η Ουτρέχτη που έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 15 παιχνίδια στην έδρα της, υποδέχεται την αδιάφορη Γκρόνινγκεν. Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν εκτός από τη νίκη να προσφέρουν και θέαμα στους φιλάθλους τους. Αυτό είναι κάτι που το συνηθίζουν άλλωστε, αφού πετυχαίνουν πολλά γκολ. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να συμβάλουν και αυτοί με τη δική τους απόδοση στο να διεξαχθεί ένα ενδιαφέρον και εντυπωσιακό ματς με πολλά τέρματα. Τείνω λοιπόν προς τον συνδυασμό του άσσου με το over(1.90 στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Από τη Σουηδία είχα επιλέξει τη Γκέτεμποργκ, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, ακόμα είναι νωρίς για να… μπλέξουμε με Σκανδιναβούς, τους οποίους θα τους… ανεχτούμε όλο το καλοκαίρι. Τόσο στο κουπόνι, όσο και στα νησιά μας… Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν και αποδυναμωμένη, αυτά τα παιχνίδια η Γκέτεμποργκ λογικά θα τα παίρνει μέσα στην έδρα της. Η Ντάλκουρτ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και συνήθως αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της.

Φίλες και φίλοι αυτά προς το παρόν και εννοείται πως για μια ακόμη φορά η συνέχεια θα δοθεί στο bookenemylive.com.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ (1.62- 2.60)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα τον δεύτερο αγώνα του ΠΑΟ με τη Ρεάλ για την Euroleague.

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ