ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΤΕΞΑΣ

Καλημέρα. Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα και εγώ να εκφράσω τον θαυμασμό μου και την μεγάλη εκτίμησή μου προς την γυναικεία εθνική μας ομάδα του μπάσκετ η οποία πέρασε στους «4» του Πανευρωπαϊκού, συντρίβοντας τις Τουρκάλες οι οποίες θεωρούνταν το φαβορί της αναμέτρησης. Μετά από την μεγάλη πρόκριση επί της Ρωσίας, ήρθε ακόμα μια τεράστια νίκη και τα κορίτσια μας είναι έτοιμα ακόμα και για το κορυφαίο σκαλί του βάθρου. Πέρασαν 30 χρόνια από την κατάκτηση του Euro από την εθνική ομάδα των ανδρών και έχω την αίσθηση ότι αυτή η επέτειος θα εορταστεί με τον ιδανικότερο τρόπο…

Στο στοίχημα τώρα, σήμερα διεξάγονται λίγα παιχνίδια και η ανεύρεση σημείων είναι αρκετά δύσκολη. Στην Ιρλανδία η Κορκ (ΦΩΤΟ) συνεχίζει να δίνει ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ καθώς μετά από 18 αγωνιστικές μετρά 17 νίκες και μία ισοπαλία! Σήμερα παίζει με την Ντέρι η οποία διατηρεί την καλύτερη εντός έδρας επίθεση μετά από την Κορκ φυσικά. Οι φιλοξενούμενοι σημειώνουν μέσο όρο πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση και όλες οι στατιστικές με οδηγούν στην απόφαση να ρισκάρω στο over 3.5 γκολ. Να σημειώσουμε ότι η Κορκ είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στο πρωτάθλημα καθώς έχει 15 στα 18.

Η Σάμροκ λογικά θα κερδίσει την Ντροχέντα, αλλά… σκέτος ο άσσος δεν αξίζει. Επειδή οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν έξι σερί παιχνίδια χωρίς να έχουν πετύχει ούτε ένα τέρμα, σκέφτομαι να ρισκάρω σε μια καθαρή νίκη της Σάμροκ χωρίς να δεχθεί γκολ. Άσσος και no – goal δηλαδή.

Στη Βραζιλία η Λουβερντένσε που έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ στην έδρα της, υποδέχεται την Αμέρικα Μινέιρο η οποία έφτασε τα 8 under σε 9 παιχνίδια, διατηρώντας μια από τις καλύτερες άμυνες, αλλά συνάμα και μια από τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Πάω προς το under και το Χ του ημιχρόνου δηλαδή. Ούτως ή άλλως και οι δύο αυτές ομάδες πολύ σπάνια σκοράρουν στα πρώτα ημίχρονα των αναμετρήσεών τους.

Στον αγώνα της Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας με την Παϊσαντού βρίσκω αδικαιολόγητα χαμηλές τις τιμές του άσσου. Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας μπορεί να κέρδισε την περασμένη Τρίτη τη μέτρια Α Μπε Σε Νατάλ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαν προηγηθεί 5 διαδοχικές ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-9. Η Παϊσαντού δεν δέχεται εύκολα γκολ και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Όπως η Αμέρικα Μινέιρο έτσι και αυτή, συμπλήρωσε 8 under σε 9 αγωνιστικές. Από τον εύθραυστο άσσο λοιπόν, προτιμώ τη λύση των λίγων τερμάτων.

Στις ΗΠΑ το Τορόντο που προπορεύεται στην Ανατολή υποδέχεται στην αήττητη έδρα του την μοναδική ομάδα του ομίλου της Ανατολής που δεν έχει ακόμα διπλό στο ενεργητικό της. Αυτή είναι η Νιου Ινγκλαντ και λογικά η ομάδα του Καναδά θα προσθέσει ένα ακόμα επιτυχές αποτέλεσα στο ενεργητικό της.

Ο αγώνας του Χιούστον με το Ντάλας τέλος, ίσως δεν είναι τόσο εύκολος για τους γηπεδούχους όσο θέλουν να πιστεύουν οι μπουκ… Το παιχνίδι είναι μεγάλο ντέρμπι του Τέξας (φωτο) και μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει έντονη και παραδοσιακή αντιπαλότητα. Σέβομαι το ρόστερ και την έδρα του Χιούστον, αλλά από την άλλη μεριά δείχνω τον ίδιο… σεβασμό και για το Ντάλας που έχει τις λιγότερες (3) ήττες σε Ανατολή και Δύση, μετά από το Τορόντο που έχει δύο. Διατηρεί παράδοση θετικών αποτελεσμάτων μέσα στο Χιούστον, καθώς έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες στις τελευταίες 12 επισκέψεις του εκεί…

Φίλες και φίλοι θα επαναλάβω ότι το σημερινό πρόγραμμα δεν προσφέρεται για… πολλά πολλά. Όσοι θελήσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, πράξτε το αλλά με μειωμένα πονταρίσματα.

Καλή τύχη.

STOIXIMAN.GR

Ψήφισε τους Κορυφαίους της STOIXIMAN.GR Basket League και κέρδισε πλούσια δώρα!

Μετά την ολοκλήρωση της STOIXIMAN.GR Basket League 2016-17 έφτασε η ώρα για την ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς! Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους, τον «έκτο παίκτη» της Stoiximan.gr Basket League, να πάρουν μέρος στην ανάδειξη των κορυφαίων του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17!

Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε τον MVP του φετινού πρωταθλήματος, τον καλύτερο προπονητή και την κορυφαία 5αδα, ενώ θα επιλέξετε τον καλύτερο αμυντικό και επιθετικό παίκτη της σεζόν, όπως και αυτούς που διακρίθηκαν για το θέαμα στο παιχνίδι τους. Με την συμμετοχή σας, 17 τυχεροί θα κερδίσουν, μέσω κλήρωσης, πλούσια δώρα, αφήνοντας τα στοιχεία τους στο τέλος της διαδικασίας ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Tετάρτης 28 Ιουνίου 2017.

Η ανάδειξη των καλύτερων της STOIXIMAN.GR Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2016-17 θα γίνει σε ποσοστό 40% από τις ψήφους των φιλάθλων και των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. και 60% των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων του Πρωταθλήματος.

Οι νικητές θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. στις 29 Ιουνίου 2017 και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και με email.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ