ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ

Καλημέρα. Όπως λέγαμε και χθες, αυτές τις μέρες τα σημεία είναι… δυσεύρετα λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, είμαστε αναγκασμένοι να ψάξουμε στα εναπομείναντα πρωταθλήματα που διεξάγονται για κάποια σημεία. Τα πονταρίσματά μας επιβάλλεται να είναι λίγα και… φειδωλά.

Από την πρώτη Αγγλίας θα κράταγα μόνο τον άσσο της Μπόλτον. Η ομάδα η οποία υποβιβάστηκε φέτος και που έως το 2012 αγωνιζόταν στην Πρέμιερ, θα διεκδικήσει την άμεση επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ και μπορεί να τα καταφέρει διότι έχει πολύ καλό ρόστερ. Ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και ήδη διατηρεί ένα αήττητο πέντε αγώνων με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Σήμερα παίζει με τη Σάουθεντ που φέτος λογικά θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς το υλικό της είναι από τα μετριότερα του πρωταθλήματος.

Στην Β Αγγλίας η Καρλάιλ παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα. Ο Κέιθ Κερλ κάνει καλή δουλειά, αλλά έχει και την τύχη να διαχειρίζεται ένα πολύ καλό ρόστερ. Η Άκρινγκτον έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρσι και μπορεί να διατηρηθεί η εξαιρετική παράδοση που θέλει τους γηπεδούχους να κερδίζουν σχεδόν κάθε χρόνο τους σημερινούς τους αντιπάλους…

Η Κόλτσεστερ, η οποία υποβιβάστηκε φέτος, έχει τις δυνατότητες να κυνηγήσει την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία. Μέχρι στιγμής έχει υποστεί μόνο μία ήττα από το μεγάλο φαβορί που λέγεται Πόρτσμουθ και σήμερα υποδέχεται τη μέτρια και αποδυναμωμένη Έξετερ η οποία συμπλήρωσε τέσσερις ήττες μετά από πέντε αγωνιστικές.

Πολύ καλό ξεκίνημα έχει κάνει και η Λούτον του Ουαλού Νάθαν Τζόουνς. Φέτος έχει βλέψεις ακόμα και για άνοδο, καθώς ενισχύθηκε μεταγραφικά και εξακολουθεί να παίρνει παίκτες. Η Γουίκομ αντιθέτως, έχει μικρό ρόστερ και αντίστοιχα μικρές… φιλοδοξίες.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Ντάγκεναμ έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στην έδρα της, καθώς μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 7-0. Σήμερα υποδέχεται την μέτρια Μπόρεχαμ η οποία συμπλήρωσε πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο Τσέστερ – Φόρεστ Γκριν σκέφτομαι τόσο το διπλό όσο και το over. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σαφώς καλύτερο υλικό και προέρχονται από πέντε σερί νίκες. Στα δύο τελευταία παιχνίδια τους σημείωσαν συνολικά εννέα γκολ. Η δε Τσέστερ έχει δεχθεί τρεις τριάρες μέσα στον Αύγουστο. Έχει έξι στα επτά over και τα περισσότερα από τα παιχνίδια της μετατρέπονται σε ροντέο… Από το 2009 που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πάλι στην ίδια κατηγορία, η Φόρεστ Γκριν μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες εκεί μέσα. Πιστεύω ότι αυτή η παράδοση μπορεί να συνεχιστεί, καθώς ούτως ή άλλως πρόκειται για ανώτερη ομάδα.

Στη Β Ισπανίας η Χετάφε ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο ισόπαλα αποτελέσματα και σήμερα θα ψάξει για την πρώτη της νίκη απέναντι στη νεοφώτιστη Ρέους, με την οποία ως πέρσι είχε δύο κατηγορίες διαφορά. Η Ρέους πάντως, έχει δείξει καλά στοιχεία στην άμυνά της και δεν θα αποτελέσει εύκολος αντίπαλος. Σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό, καθώς η ανωτερότητα και η εμπειρία των γηπεδούχων μπορεί να τους χαρίσει τη νίκη στο δεύτερο 45λεπτο.

Στη Β Ρωσίας η Ντιναμό Μόσχας η οποία την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, μπορεί κάλλιστα να επιστρέψει στις νίκες από τη στιγμή που φιλοξενείται από μια ομάδα όπως η Ταμπόφ, η οποία παραμένει χωρίς τρίποντο για επτά συνεχόμενα παιχνίδια.

Εξαιρετικές επιδόσεις έχει στην έδρα της η Βόλγαρ (5-1-1). Σήμερα φιλοξενεί την ουραγό Βλαδιβοστόκ που μετρά μόλις μία νίκη σε δέκα παιχνίδια. Η παράδοση δείχνει τέσσερις άσσους και ένα Χ στα πέντε πιο πρόσφατα.

Στη Β Βραζιλίας οι δύο ομάδες που έχουν τα περισσότερα under έως τώρα στο πρωτάθλημα, απόψε παίζουν μεταξύ τους. Αναφέρομαι στην Λοντρίνα και την Τζόινβιλ που συμπλήρωσαν από 18 στα 22. Η Λοντρίνα μετρά 10 στα 11 στην έδρα της και η Τζόινβιλ 9 στα 11 εκτός.

Στην Ουρουγουάη η Πενιαρόλ, η οποία αποκλείστηκε από το Κόπα Σουνταμερικάνα, θα στρέψει όλη της την προσοχή στο πρωτάθλημα, καθώς θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο. Στην πρεμιέρα δεν τα κατάφερε απέναντι στη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, αλλά σήμερα αναμένεται να φτάσει στη νίκη κόντρα στην υποδεέστερη Φένιξ την οποία την κερδίζει σχεδόν κάθε χρόνο. Σκέφτομαι να ρισκάρω στον άσσο από ημίχρονο…

Στο πρωτάθλημα της Κολομβίας αντιθέτως, δεν θα απέκλεια πιθανές εκπλήξεις. Η αναμέτρηση της Σάντα Φε με την Λα Εκιδάδ διεξάγεται στην φυσική έδρα της δεύτερης, οπότε το ζευγάρι θα μπορούσε να είναι και… αντίστροφο. Η Σάντα Φε δεν «πατάει» καλά το τελευταία διάστημα και η Λα Εκιδάδ δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Εξαιρετικά χαμηλό όμως είναι και το 1.40 της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Η συγκεκριμένη ομάδα ασχολείται κυρίως με το Κόπα Σουνταμερικάνα και σήμερα υποδέχεται την πολύ καλή ως τώρα Μπουκαραμάνγκα, η οποία συμπλήρωσε τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Λανθασμένο βρίσκω το σετ των αποδόσεων στο Βανκούβερ – Νέα Υόρκη για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Είναι δυνατόν να δίνεις πρώτο σημείο τον άσσο μιας ομάδας που προέρχεται από τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες; Η δε Νέα Υόρκη δεν έχει υποστεί ήττα εδώ και εννέα αγωνιστικές. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης, ότι στα έξι τελευταία τους παιχνίδια η ομάδα του Βανκούβερ πέτυχε μόλις ένα γκολ. Το ίδιο διάστημα η Νέα Υόρκη έβαλε 14!

Η ομάδα με την καλύτερη έδρα σε Ανατολή και Δύση παραμένει το Ντάλας, το οποίο έχει εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 13 παιχνίδια με συντελεστή 27-9. Σήμερα φιλοξενεί το Πόρτλαντ που είναι η μοναδική ομάδα και στους δύο ομίλους που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη μακριά από την έδρα του.

Με… Κορέες, Ιαπωνίες και Κίνες δεν ασχολούμαι. Έψαξα μόνο λίγο να δω τι ποντάρεται και διαπίστωσα ότι στην δεύτερη κατηγορία της Κίνας έχει προτιμηθεί η Κιντάο από πλευράς γηπεδούχων και η Νταλιάν από πλευράς φιλοξενούμενων…

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ