ΘΑ ΑΓΚΟΜΑΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ…

Καλημέρα. Βραδιά Europa League η αποψινή και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν βλέπω να γίνονται ανατροπές… καταστροφές. Η Βιγιαρεάλ είναι πολύ καλή φέτος και λογικά θα διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην υποδεέστερη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η απόδοση του άσσου γνωρίζει ήδη πτώση από χθες.

Η Γιουνάιτεντ από τη στιγμή που δεν έχει ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ, φέτος το έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει Europa League. Δεν υποτιμά καμία ομάδα και παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα, πιστεύω ότι θα κυνηγήσει με πάθος τη νίκη. Παρεμπιπτόντως και εδώ υπάρχει σημαντική πτώση της απόδοσης του άσσου.

Στα άλλα δύο ματς τα πράγματα είναι λίγο πιο… μπερδεμένα, διότι ο Άγιαξ μπορεί να έχασε στο πρώτο ματς μέσα στο Άμστερνταμ από τη Ρόμα, αλλά είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που έχει τα φόντα και τα εχέγγυα να διεκδικήσει με προοπτικές την πρόκριση. Εγώ τη Ρόμα δεν την εμπιστεύομαι και είναι μια ομάδα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Θα πάω στο gg με το over και μετά βλέπουμε στο live

Η Άρσεναλ έφερε 1-1 στο πρώτο ματς με τη Σλάβια σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι (φωτο). Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν στο 86, αλλά ισοφαρίστηκαν στο 94. Για τη Σλάβια Πράγας τα είχαμε πει και τότε και δικαιωθήκαμε. Έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα που δυσκολεύεται να την κερδίσει ο οποιοδήποτε αντίπαλος. Στο τσέχικο πρωτάθλημα έχει 21 νίκες και πέντε ισοπαλίες σε 26 αγωνιστικές. Η δεύτερη Σπάρτα βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω της. Η άμυνά της είναι εξαιρετική και οι Άγγλοι θα πρέπει να… αγκομαχήσουν απόψε για να την διασπάσουν. Δεν ξέρω ποιος θα προκριθεί στο τέλος, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι τα σετ αποδόσεων είναι λανθασμένα στην προκειμένη περίπτωση. Βασικά δύο στοιχήματα σκέφτομαι… Το ένα είναι το 1Χ και το άλλο είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου στο οποίο συγκρίνω πιο πολύ. (2.20 το πρώτο και 2.12 το δεύτερο στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Αυτά από το Europa League. Το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν πρόκειται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα και αν έπρεπε να παίξω κάτι θα κράταγα μόνο δύο άσσους. Ο ένας είναι της Πάρτικ Θιστλ και ο άλλος της Προστέχοφ από την Β Τσεχίας.

Η Πάτρικ επιδιώκει να ανέβει στην Τσάμπιονσιπ και αναμφίβολα διαθέτει ένα από τα πιο αξιόλογα ρόστερ της Λιγκ 1. Παραμένει αήττητη μέσα στο 2021 και η Μοντρόουζ είναι ένας βατός αντίπαλος για εκείνη.

Η Προστέχοφ διεκδικεί και αυτή άνοδο στην πρώτη Τσεχίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Ζιχλάβα έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος ως ομάδα, αλλά φέτος δεν μας έχει δείξει τίποτα απολύτως. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από την ουραγό και καταδικασμένη Βίσεχραντ και τις τελευταίες έξι αγωνιστικές κέρδισε μόνο την μέτρια Τρίνετς. Βάσει των φετινών δεδομένων λοιπόν, η γηπεδούχος Προστέχοφ διατηρεί προβάδισμα για τη νίκη.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ