Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΝΙ…

Καλημέρα. Σήμερα υπάρχουν δύο μεγάλα φαβορί που συνοδεύονται από αρνητικές τιμές ρεκόρ για παγκόσμιο κύπελλο! Αναφέρομαι στο 1.10 της Ισπανίας και στο 1.05 (!) της Ουρουγουάης. Ουσιαστικά λοιπόν σε τέτοιου είδους περιπτώσεις ή δεν παίζεις τίποτα, ή ψάχνεις για ειδικά στοιχήματα.

Ο Κάρλος Κεϊρός δεν είναι… τρελός να ανοιχτεί απέναντι στους Ισπανούς. Θεωρώ λοιπόν ότι θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που έπραξαν και οι Ισλανδοί κόντρα στην Αργεντινή. Θα στήσει όλη την ομάδα πίσω δηλαδή, μήπως και γίνει κανένα… θαύμα και κλέψει τον ένα βαθμό που θα αποδειχθεί κάτι παραπάνω από πολύτιμος. Το μόνο που μπορώ να επιλέξω από αυτή την αναμέτρηση είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου και τίποτα παραπάνω. (2.05 στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Η Σαουδική Αραβία όπως φάνηκε και στην πρεμιέρα με τη Ρωσία, δεν είναι ικανή να σταθεί σε έναν τόσο μεγάλο θεσμό. Η πεντάρα της πρεμιέρας έπεσε πολύ… βαριά και ήδη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε ονομαστικά τρεις παίκτες οι οποίοι θα υποστούν κυρώσεις λόγω της αρνητικής επίδοσής τους. Ο ένας από αυτούς ήταν και ο τερματοφύλακας που δέχθηκε τα πέντε τέρματα. Ο προπονητής της, ο Πίτσι δήλωσε ντροπιασμένος στους δημοσιογράφους, ενώ ο βασιλιάς της χώρας που καθόταν δίπλα στον Πούτιν, από εκείνη τη μέρα φοράει τη… μαντήλα του ανάποδα για να μην φαίνεται το πρόσωπό του. Περιττό να σας πω ότι η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται υπό του μηδενός και το πιθανότερο είναι ότι η Ουρουγουάη θα περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα στο Ροστόφ. Ως «φαν μπετ» επιλέγω το 2-0 σκορ διότι πιστεύω ότι το πάθημα έγινε μάθημα για τους Σαουδάραβες που μη έχοντας ελπίδες πρόκρισης, αυτό που θα κοιτάν από εδώ και πέρα είναι να μην διασύρονται. Ως πρώτο πιθανό σκόρερ επιλέγω τον Καβάνι που έπιασε καλή απόδοση στο 1-0 επί της Αιγύπτου. (3.30 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Επειδή έψαξα λίγο τα ειδικά στοιχήματα του ΟΠΑΠ υπάρχει ένα που θεωρώ ότι είναι… ταμάμ για τέτοιου είδους περιπτώσεις όπου η μία από τις δύο ομάδες ούσα το μεγάλο φαβορί προσφέρεται σε απελπιστικά χαμηλές αποδόσεις. Θα σας φανεί… περίεργο, αλλά έχει να κάνει με το ποιος τερματοφύλακας θα ακουμπήσει 1ος την μπάλα. Στον αγώνα της Ουρουγουάης πληρώνει 1.72 να την αγγίξει πρώτος ο τερματοφύλακας της Σαουδικής Αραβίας. Στο ματς της Ισπανίας προσφέρεται στο 1.62, να την ακουμπήσει ο τερματοφύλακας του Ιράν. Με τη λογική ότι η ομάδα που θα επιτεθεί πρώτη θα είναι η Ισπανία και η Ουρουγουάη, τότε το πιθανότερο είναι ο τερματοφύλακας που θα έρθει πρώτος σε επαφή να φοράει τα χρώματα της φανέλας της υποδεέστερης ομάδας. Μπορεί δηλαδή αυτό το άγγιγμα, να αποδειχθεί το… άγγιγμα του Μίδα!

Το τρίτο ματς της ημέρας διεξάγεται στις 15.00 ώρα Ελλάδας στη Μόσχα. Η Πορτογαλία παίζει με το Μαρόκο και αν οι Αφρικανοί χάσουν και σήμερα θα πουν αντίο στη διοργάνωση. Στην πρεμιέρα βλέπετε, υπέστησαν μια μάλλον άδικη ήττα από το Ιράν με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις. Ο Ερβέ Ρενάρ δήλωσε απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτής της αναμέτρησης και επεσήμανε την αρνητική ψυχολογία της ομάδας του. Αυτό ακριβώς είναι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Φερνάντο Σάντος και να πάρει τη νίκη που θα χαρίσει ένα μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην ομάδα του. Οι Μαρονικοί βέβαια δεν έχουν κακή ομάδα, αλλά οι Πορτογάλοι είναι ανώτεροι. Εκτός από τον πιθανό άσσο εξετάζω και το under διότι το ποδοσφαιρικό στυλ του Μαρόκου ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ της Πορτογαλίας. Θέλω να πω με αυτό ότι λογικά δεν πρόκειται να δούμε πάλι ένα ματς ροντέο όπως στην πρεμιέρα με τους Ισπανούς. Για πιθανό πρώτο σκόρερ επιλέγουμε – ποιόν άλλο – τον αφηνιασμένο Κριστιάνο Ρονάλντο που οδεύει ολοταχώς για πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης μετά το χατ τρικ της πρεμιέρας. (3.25 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο LIVE μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: To ODDSBOOSTER πολλαπλασιάζει τα κέρδη σου.

Τώρα το παιχνίδι… αποκτά άλλο επίπεδο στην Sportingbet.gr με πριμ 5%* και επιστροφή στο Μουντιάλ!

Όλοι οι αγώνες με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα!

Πολλαπλασίασε τα κέρδη σου με το oddsbooster* καθώς η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις σε ορισμένα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του Μουντιάλ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ