Η ΩΡΑ ΤΗΣ… ΣΙΤΙ!

Καλημέρα. Σήμερα στις 17.00 ώρα Ελλάδας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ, αλλά δυστυχώς το ενδιαφέρον έχει εκλείψει αφού το μόνο που απομένει να μάθουμε, είναι το αν ο τίτλος θα καταλήξει στο Μάντσεστερ ή στο Λίβερπουλ… Η Σίτι (φωτο) θα χρειαστεί τη νίκη απέναντι στην αδύναμη Μπράιτον και δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να χάσει τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική από έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Έτσι λοιπόν η Λίβερπουλ θα περιοριστεί στον τελικό του Champions League και στην προσπάθεια που καταβάλει για την κατάκτησή του. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει κάποιο άλλο βαθμολογικό άρα και στοιχηματικό ενδιαφέρον θα προχωρήσουμε αμέσως στα επόμενα παιχνίδια του προγράμματος.

Στη Γερμανία η Άιντραχτ θα χρειαστεί νίκη στο αποψινό ματς με την αδιάφορη Μάιντζ προκειμένου να βρεθεί μια ανάσα από την έξοδό της στο Champions League. Η ομάδα της Φρανκφούρτης που έχασε τη συμμετοχή της στον τελικό του Europa League στα πέναλτι από την Τσέλσι, θα είναι σίγουρα κουρασμένη τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, αλλά οι Γερμανοί μπορούν και ανακάμπτουν εύκολα. Σύμμαχος της Άιντραχτ είναι και η πολύ καλή παράδοση που διατηρούν απέναντι στην σημερινή τους αντίπαλο…

Στη Β Γερμανίας η έως πρότινος εξασφαλισμένη άνοδος της Ουνιόν, πλέον τίθεται εν αμφιβόλω. Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές κατάφερε να συλλέξει μόνο έξι πόντους και κάπως έτσι την προσπέρασε στη βαθμολογία η Πάντερμπορν που συνέλεξε 13. Απομένουν δύο παιχνίδια και αν η ομάδα του Βερολίνου δεν κερδίσει ούτε το προτελευταίο Μαγδεμβούργο, τότε η άνοδος θα χαθεί οριστικά…

Το 1.40 της Ίνγκολσταντ δεν… αρμόζει σε μια ομάδα που μέσα στο γήπεδό της απαριθμεί μόλις τρεις νίκες σε 16 παιχνίδια. Χρειάζεται βέβαια βαθμούς για τη σωτηρία της, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι η φορμαρισμένη Ντάρμσταντ θα της χαριστεί. Για μένα είναι προτιμότερο είτε το Χ του ημιχρόνου είτε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λέπτου, διότι έτσι… προστάζει η στατιστική.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η Ίνγκολσταντ τις τελευταίες 14 αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά 17 γκολ. Από αυτά μόνο τα δύο σημειώθηκαν σε πρώτο ημίχρονο. Το ακόμα πιο παράδοξο όμως είναι ότι και τα δύο μπήκαν με πέναλτι στο φινάλε του 45λέπτου!

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο στατιστικό στοιχείο για ομάδα που είναι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Παρόμοιες όμως επιδόσεις έχει και η Ντάρμσταντ η οποία καταφέρνει να διατηρεί απαραβίαστη την εστία της σε πρώτο ημίχρονο για περίπου δύο μήνες. Να προσθέσουμε ότι τις τελευταίες επτά αγωνιστικές που πέτυχε συνολικά 10 γκολ, τα εννιά από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Στην Ιταλία σέβομαι τη φόρμα της Σασσουόλο, αλλά από τη στιγμή που η ομάδα του Ντε Τζέρμπι είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, θα προτιμήσω να ποντάρω στην Τορίνο που διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Τα δύο τελευταία χρόνια άλλωστε, οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα πετυχαίνοντας συνολικά οκτώ γκολ!

Η Ουντινέζε αν κερδίσει σήμερα την υποβιβασμένη Φροζινόνε, ουσιαστικά θα σφραγίσει την παραμονή της στην κατηγορία, διότι ακολουθεί εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια με ΣΠΑΛ και Κάλιαρι. Σίγουρα δεν μπορώ να δηλώσω ικανοποιημένος από τις αποδόσεις του διπλού, αλλά από την άλλη μεριά η αλήθεια είναι πως και οι μπουκ δεν θα μπορούσαν να δώσουν κάτι υψηλότερο από τη στιγμή που η Φροζινόνε διαθέτει μια από της χειρότερες έδρες σε ολόκληρη την Ευρώπη με 11 ήττες και μία μόνο νίκη σε σύνολο 17 αγωνιστικών!

Η Ουντινέζε της… Ισπανίας είναι η Βαγιαδολίδ. Ίδια κατάσταση και ίδια απόδοση με τους Ιταλούς. Η ομάδα παλεύει για την παραμονή και φιλοξενείται από την υποβιβασμένη Βαγιεκάνο που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Την τελευταία αγωνιστική η Βαγιαδολίδ έχει να δώσει ένα πολύ δύσκολο ματς με τη Βαλένθια και επειδή η Χιρόνα που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της έχει πιο βατό πρόγραμμα με Λεβάντε και Αλαβές, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να ψάξει για διπλό απόψε μέσα σε μια πολύ μέτρια έδρα.

Αν η Βιγιαρεάλ κερδίσει σήμερα την Εϊμπάρ, καθαρίζει με την παραμονή και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει διότι η Εϊμπάρ αφενός είναι βαθμολογικά αδιάφορη και αφετέρου είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τις λιγότερες (2) εκτός έδρας νίκες στην κατηγορία.

Στο Βέλγιο η Σεντ Τρούιντεν επιδιώκει να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της προκειμένου να προκριθεί στον τελικό των play off για το Europa League. Υποδέχεται την ουραγό στον όμιλο Έουπεν και λογικά θα τα καταφέρει όπως και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όταν επικράτησε με σκορ 4-1…

Στην Τουρκία θεωρώ ότι βολεύει το Χ στο Καϊσέρισπορ – Κασίμπασα διότι τα πράγματα έχουν ως εξής: Οι γηπεδούχοι έχουν 37 πόντους, οι φιλοξενούμενοι 38 και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 32. Θυμίζω ότι απομένουν μόνο τρεις αγωνιστικές από το φινάλε. Εν τω μεταξύ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή…

Στην Ολλανδία δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν, η Γκρόνινγκεν μόνο με νίκη θα συνεχίσει να ελπίζει για είσοδο στην οκτάδα και τα play off για το Europa League. Υποδέχεται την Φορτούνα Σιτάρντ που είναι κάκιστη στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσε 12 ήττες σε 16 αγωνιστικές με μέσο όρο παθητικού πάνω από τρία τέρματα.

Στο Χέρακλες – Εξέλσιορ θα αποφύγω τον χαμηλό σε απόδοση άσσο, διότι οι γηπεδούχοι εξασφαλίζουν τα Play off ακόμα και με ισοπαλία. Ένα βαθμό χρειάζεται και η Εξέλσιορ για να γλιτώσει οριστικά από τον βραχνά του απευθείας υποβιβασμού…

Στην Ελβετία η Γκρασχόπερς υποβιβάζεται μετά από 70 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρώτη κατηγορία! Επικρατεί άκρατη απογοήτευση και έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη νίκη στη Λουκέρνη που κυνηγά έξοδο στην Ευρώπη.

Στην Β Νορβηγίας η Στρόμεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην ανώτερή της Άαλεσουντ η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα. Η Στρόμεν αντιθέτως δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη, ενώ έχει σημειώσει μόλις δύο γκολ σε έξι αγωνιστικές.

Θα κλείσουμε με κάποια λανθασμένα σετ αποδόσεων – κατά τη γνώμη μου – από τη Σκανδιναβία…

Αναφέρομαι στο Σάρπσμποργκ – Κρίστιανσουντ από τη Νορβηγία και στα Έστερ – Βαστέρας και Μπράγκε – Νόρμπι από τη Β Σουηδίας. Τόσο η δυναμικότητα όσο και η φόρμα αυτών των ομάδων δεν μπορούν να αιτιολογήσουν τα 1.50 και 1.60 των άσσων. Προσωπικά λοιπόν ουδόλως θα εκπλαγώ αν σπάσουν ορισμένοι από αυτούς…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

To νέο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”] είναι εδώ!

Με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, πλούσιο live streaming* και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

To νέο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”], η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ κάνει δυναμική είσοδο στην εγχώρια διαδικτυακή στοιχηματική αγορά με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, «έξυπνο» cash out και πλούσιο live streaming*

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ