Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

Καλημέρα. Θα ξεκινήσουμε με Μπουντεσλίγκα… Η Χέρτα εμφανίζεται βελτιωμένη μετά τη διακοπή, καθώς στις τρεις αγωνιστικές πέτυχε συνολικά 9 γκολ. Παρεμπιπτόντως να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Βερολίνου συμπλήρωσε 8 σερί over στο πρωτάθλημα. Η Άουγκσμπουργκ αποδυναμώνεται όταν φεύγει από το γήπεδό της και στην κατάσταση που βρίσκεται η Χέρτα αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα. Είμαι λοιπόν ανάμεσα στον άσσο και το over, χωρίς να αποκλείω στο τέλος να συνδυάσω τα δύο αυτά στοιχήματα.

Το over θα επιλέξω και στην αναμέτρηση της Μάιντς με τη Χοφενχάιμ διότι οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Η δε Χοφενχάιμ δεν κλείνεται ποτέ και μακριά από την έδρα της έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 13 αγωνιστικές. Στα δε μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, συμπληρώθηκαν 8 over 3.5 γκολ σε εννέα αναμετρήσεις! Η άμυνα της Άιντραχτ είναι πλέον και επισήμως για τα… πανηγύρια. Η ομάδα έρχεται από 5 ήττες και μια ισοπαλία έχοντας δεχθεί συνολικά 21 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή ακριβώς 3.5 ανά αναμέτρηση. Η Βόλφσμπουργκ έρχεται από σπουδαία εμφάνιση – νίκη καθώς συνέτριψε εκτός έδρας τη Λεβερκούζεν με σκορ 1-4. Γενικότερα βρίσκεται σε καλή κατάσταση η ομάδα, αφού τις τελευταίες 9 αγωνιστικές έχασε μόνο από τη Ντόρτμουντ. Η φόρμα λοιπόν μας οδηγεί στον άσσο και το over όπου για μια ακόμη φορά μπορούμε να προβούμε σε έναν κερδοφόρο συνδυασμό.

Στο Σάλκε – Βέρντερ δεν αποκλείω την… μίνι έκπληξη για δύο λόγους: πρώτον η Σάλκε είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας και δεύτερον ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους καθώς οι ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη είναι μικρές. Η ομάδα παραμένει χωρίς «τρίποντο» για δέκα σερί παιχνίδια και η βελτιωμένη Βέρντερ ψάχνει για πολύτιμους βαθμούς προκειμένου να διατηρηθεί στην κατηγορία. Η ομάδα της Βρέμης έχει και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της, καθώς μετρά τρία διαδοχικά διπλά με τέρματα 1-6. Το 2 DNB είναι στρογγυλοποιημένο δυάρι στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].  

Στην Τσεχία η Σίγκμα Όλομουτς η οποία προσπαθεί να διατηρηθεί στην δεκάδα, έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 12 παιχνίδια στην έδρα της. Σήμερα υποδέχεται την ουραγό Πρίμπραμ (φωτο) που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στον… πλανήτη με 12 ήττες σε 12 αγωνιστικές και τέρματα 3-34! Σημειώστε ότι τις τελευταίες 10 αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει μόλις ένα τέρμα! Αυτός είναι και ο λόγος που θα συνδυάσω αυτόν τον άσσο με το no – goal. (2.62 είναι ο συνδυασμός στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στην Β Τσεχίας η Χράντετς Κράλοβε που διεκδικεί την άνοδο, είναι το φαβορί απέναντι στην Τρίνετς η οποία ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους. Η απόδοση όμως δεν είναι ελκυστική και έτσι αποφάσισα να επιλέξω τα προσφιλή στους γηπεδούχους 2-3 γκολ τα οποία τα φέρνουν για 7 σερί αγωνιστικές!

Στην Ουγγαρία πέφτει παντού από χθες το διπλό της ΜΟΛ Φέχερβαρ, η οποία βρίσκεται στην 2η θέση πίσω από την πρωτοπόρο Φερεντσβάρος. Είναι η ομάδα με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία με 8 διπλά και μία μόνο ήττα μετά από 12 αγωνιστικές. (η ήττα ήταν από τη Φερεντσβάρος με 1-0). Φιλοξενείται από την Πακς η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αν κρίνουμε λοιπόν από τις φετινές επιδόσεις των δύο αυτών αντιπάλων, τότε όντως δικαιολογούνται τα πολλά πονταρίσματα στο διπλό. (1.87 το προσφέρει η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Σερβία απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και η ισοπαλία φαντάζει πολύ βολική στον αγώνα της Ράντνικ με την Προλετέρ Νόβι Σαντ. Οι δύο αντίπαλοι έχουν από 29 και 28 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται στους 19. Η απόδοση του Χ γνωρίζει πτώση και έχω την εντύπωση ότι θα φτάσει σε επίπεδα κάτω από 2.75.

Στην Κόστα Ρίκα η ομάδα της Σάντος έχει πάρει την αγωνιστική κατηφόρα καθώς έρχεται από 8 ήττες σε 10 παιχνίδια. Τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές μάλιστα δέχθηκε συνολικά 18 γκολ! Απέναντι στην ισχυρότερη Χερεντιάνο αναμένεται για μια ακόμη φορά να αντιμετωπίσει προβλήματα. Ο άσσος αυτός θα συνδυαστεί με το over προκειμένου να διατηρηθεί και η παράδοση που θέλει τους γηπεδούχους να μετράν τέσσερις σερί νίκες με συνολικά τέρματα από τρία και πάνω…

Το ίδιο ακριβώς θα πράξω και στην αναμέτρηση της Τζικαράλ με την Ουνιβερσιτάριος, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχθεί τα περισσότερα (44 γκολ στην κατηγορία). Έρχονται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία, έχοντας δεχθεί συνολικά 20 γκολ!

Στην Νότιο Κορέα τέλος, πέφτει σχεδόν παντού η απόδοση του διπλού της Ουλσάν με την Γκουανζού. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν θετικά το πρωτάθλημα, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν μόνο ήττες χωρίς να έχουν σημειώσει ούτε ένα τέρμα. Αρωγός της Ουλσάν είναι και η παράδοση που τη θέλει την τελευταία δεκαετία να φεύγει αήττητη από την έδρα της σημερινής της αντιπάλου.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: Επιστροφή στη δράση σε 7 χώρες αυτό το Σαββατοκύριακο!

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητά του, έστω και χωρίς φιλάθλους. Η Bundesliga έκανε τη μεγάλη αρχή πριν δύο εβδομάδες και πλέον η μπάλα βρίσκεται και πάλι στο χορτάρι σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι 7 επιπλέον χώρες έχουν δράση αυτό το ΠΣΚ, εμπλουτίζοντας για τα καλά το ποδοσφαιρικό κουπόνι του στοιχήματος στη [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Τσεχία: Η δράση επέστρεψε μεσοβδόμαδα και αυτό το ΣΚ διεξάγεται η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ουγγαρία: Στη σέντρα κανονικά και οι Μαγυάροι με την 26η αγωνιστική να διεξάγεται από Παρασκευή έως Κυριακή.

Πολωνία: Επιστροφή στη δράση αυτό το ΠΣΚ με το πρωτάθλημα να επανεκκινεί από την 27η αγωνιστική όπου είχε σταματήσει.

Σερβία: Ακριβώς όπως και στην Πολωνία, οι γείτονες ρίχνονται στη μάχη το ΠΣΚ με τη διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής.

Δανία: Ποδοσφαιρική δράση και για τους Δανούς, με την 25η αγωνιστική να διεξάγεται από την Παρασκευή έως και την Τρίτη (2/6).

Ισραήλ: Tο Σάββατο ξεκινούν τα playoffs για τον πρωταθλητή με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής. Από Δευτέρα αρχίζουν και τα playout.

Κροατία: Κύπελλο και για τους Κροάτες το ΣΚ με δύο αναμετρήσεις, πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 5/6.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ