Η ΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΟΥΑΛΩΝ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Κύπρο, η ουραγός Καρμιώτισσα ουσιαστικά τα έχει παρατήσει καθώς έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη εδώ και μήνες. Μέσα στο 2021 έχει 7 ήττες και τέσσερις ισοπαλίες σε 11 παιχνίδια. Να λοιπόν μια καλή ευκαιρία για το Παραλίμνι να πάρει ένα διπλό απέναντι σε έναν παραδομένο αντίπαλο. (1.93 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί)

Στην αγγλική Τσάμπιονσιπ η Κάρντιφ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας καθώς έρχεται από επτά νίκες και μια ισοπαλία. Η Χάντερσφιλντ αντιθέτως δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, αφού τις τελευταίες 12 αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει μόλις μία νίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα, αφού είναι οι χειρότεροι μετά από την ουραγό Γουίκομπ. Οι Ουαλοί της Κάρντιφ από την άλλη μεριά, διαθέτουν τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση μετά από τη Μπρέντφορντ. Στην κατάσταση λοιπόν που βρίσκονται οι δύο αντίπαλοι, θεωρώ ότι το εύλογο φαβορί είναι η Κάρντιφ που πληρώνει αξιοπρεπώς στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] στο 2.10. Επικουρικά να προσθέσω ότι η πρόσφατη παράδοση είναι 9-5-0 υπέρ της Κάρντιφ και στις δύο έδρες…

Το μεγάλο αφεντικό στο φετινό πορτογαλικό πρωτάθλημα παραμένει η Σπόρτινγκ η οποία μετά από το πέρας των πρώτων 21 αγωνιστικών, μετρά 17 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες με συντελεστή τερμάτων 42-10! Σήμερα υποδέχεται τη Σάντα Κλάρα και τον άσσο θα τον συνδυάσω με το no – goal αφού οι γηπεδούχοι διαθέτουν με τεράστια διαφορά την καλύτερη άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μεριά, δεν βρίσκουν τόσο εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα. Εδώ η πρόσφατη παράδοση δείχνει 8 σερί νίκες για την ομάδα της Λισαβόνας!

Στη Β Ολλανδίας η αγωνιστική κατηφόρα της Ος συνεχίζεται καθώς η ομάδα έφτασε πλέον στις 7 ήττες σε 8 παιχνίδια. Σε αυτά τα επτά ματς μάλιστα, δέχθηκε συνολικά 20 γκολ. Η Γκόου Αχεντ είναι στα καλύτερά της καθώς έρχεται από εννιά νίκες σε 10 παιχνίδια. Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι σε αυτά τα εννιά ματς κατάφερε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της στα οκτώ! Η Γκόου Αχεντ έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αφού έχει δεχθεί μόνο 18 τέρματα. Νομίζω λοιπόν ότι αυτό το διπλό θα παιχτεί αρκετά απόψε…

Στη Β Αυστρίας η Αούστρια Λουστενάου έχει τεράστια κενά στην άμυνα τον τελευταίο καιρό, όπου συμπλήρωσε πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια. Σε αυτά τα πέντε ματς δέχθηκε συνολικά 15 τέρματα. Απόψε υποδέχεται την φορμαρισμένη Λιντς η οποία διεκδικεί άνοδο. Η έδρα της Λουστενάου δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και με λίγη τύχη η Λιντς μπορεί να περάσει νικηφόρα από εκεί μέσα.

Παραμένοντας στην ίδια κατηγορία, να επισημάνουμε ότι η Φλοριντσντόρφερ συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες με τέρματα 1-7! Σήμερα υποδέχεται την ανώτερη Βάκερ Ίνσμπουργκ η οποία τα πηγαίνει αρκετά καλά μακριά από την έδρα της. Στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο αντίπαλοι, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν το προβάδισμα…

Στην Β Δανίας δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ της Σκίβε και της Βίμποργκ, καθώς εδώ παίζει ο τελευταίος με τον πρώτο. Η Σκίβε έχει υποστεί 13 ήττες και η Βίμποργκ ούτε μία! Το εύλογο αυτό διπλό θα συνδυαστεί με το over καθώς οι γηπεδούχοι έφτασαν στα εννέα συνεχόμενα.

Στην Β Ελβετίας τέλος, η Ααράου έχει συλλέξει τους υπερδιπλάσιους βαθμούς από την ουραγό Κιάσο (36 έναντι 17). Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση και η Κιάσο τη χειρότερη. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία διεκδικώντας άνοδο και αν θέλει στο τέλος να τα καταφέρει, το αποψινό παιχνίδι θα πρέπει οπωσδήποτε να το διεκδικήσει. Η πρόσφατη παράδοση πάντως είναι με το μέρος της καθώς μετρά πέντε διπλά στις έξι τελευταίες επισκέψεις της εκεί μέσα.

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live. ([eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”])

[eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (1.42 – 3.56)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού για τη Euroleague και με πάνω από 120 στοιχήματα για επιλογή. (21.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ