Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ…

Καλημέρα. Φέτος τόσο η Ρεάλ όσο και η Μπαρτσελόνα αποδεικνύονται σταθερά… ασταθείς καθώς και οι δύο μαζί έχουν πετύχει μόνο 21 νίκες σε 36 αγωνιστικές. Η Ατλέτικο Μαδρίτης (φωτο) αντιθέτως, είναι ιδιαίτερα συνεπής, αφού από την αρχή της σεζόν έχει υποστεί μόνο μια ήττα και αυτή από τη Ρεάλ. Το… κλασικό όπλο των μαδριλένων δεν είναι άλλο από την άμυνα που με 6 γκολ παθητικό είναι μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Η δε φόρμα της είναι… εξαίσια καθώς η ομάδα συμπλήρωσε 12 νίκες σε 13 παιχνίδια. Απόψε λοιπόν θα πάει για ένα ακόμα τρίποντο στην έδρα της μέτριας Ειμπάρ που μετρά μόνο μία νίκη σε 9 αγωνιστικές στο γήπεδό της. Όσον αφορά στην πρόσφατη παράδοση, η Ατλέτικο έχει 6 διπλά στις 7 τελευταίες επισκέψεις της εκεί μέσα. Η απόδοση του διπλού πέφτει και αυτή τη στιγμή πληρώνει 1.75 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Μιας και αναφερθήκαμε σε παραδόσεις, να πούμε ότι η Βαλένθια μετρά 12 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια της με την Οσασούνα! Φέτος βέβαια δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με τα άλλα χρόνια, αλλά ακόμα και έτσι θεωρώ ότι υπερέχει έναντι ενός αντιπάλου που δεν κερδίζει εδώ και 12 αγωνιστικές. Ο άσσος της Βαλένθια κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα η ανώτερη τιμή που βρήκα είναι το  2.21 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στην Τουρκία η πρωτοπόρος Μπεσίκτας σκοράροντας συνεχώς και ακατάπαυστα, αυτή την περίοδο είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση και πετυχαίνει γκολ για 14 σερί παιχνίδια. Η νεοφώτιστη Καραγκουμρούκ είναι ξεκάθαρα ομάδα των g-g καθώς έφτασε τα 8 σερί και τα 11 στα 12 τελευταία παιχνίδια της. Το παιχνίδι αυτό είναι πιθανό να οδηγηθεί για μία ακόμη φορά στο g-g, ενώ εκ των πραγμάτων είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε προβάδισμα στους ανώτερους και εμπειρότερους φιλοξενούμενους.

Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται και η Φενέρ με τις πέντε σερί νίκες της και τα 15 γκολ που πέτυχε σε αυτό το διάστημα. Η Σίβασπορ είναι μια αξιόλογη ομάδα, μέσα στην έδρα της όμως μετρά μόνο δύο νίκες σε 9 αγωνιστικές. Οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικές σχέσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Εγώ είμαι διατεθειμένος να πάω προς το διπλό της Φενέρ, λόγω της πολύ καλής της αγωνιστικής κατάστασης.

Στη Βραζιλία η Κορίνθιανς είναι ανώτερη της Σπορτ Ρεσίφε και αναμένεται να επικρατήσει. Εδώ πάντως κοιτάμε και το under, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν 7 σερί και 13 στα 14! Τα 12 από αυτά μάλιστα, έληξαν και στο no – goal.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο; Οι αποδόσεις της [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Η  φάση των “16” του κυπέλλου Ελλάδας έχει ξεκινήσει με εκατοντάδες στοιχήματα και ειδικές επιλογές από τον STOIXIMAN.GR για σκόρερ, κάρτες κόρνερ, MatchCombo και ενισχυμένες αποδόσεις.

Ποιος θα σηκώσει την κούπα; Η [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει νικητή διοργάνωσης τον Ολυμπιακό στο 2.75 και τον ΠΑΟΚ στο 3.50. Ακολουθούν ΑΕΚ (4.25), Παναθηναϊκός (8.00) και Άρης (6.50).

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ