Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΝΤΕΝΧΕΝΤ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα δυστυχώς θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην ανεύρεση και αναζήτηση σημείων, διότι το πρόγραμμα είναι πολύ μικρό λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Στην Β Ολλανδίας η Ντεν Μπος έχει απουσίες λόγω κορωνοϊού και δεν πρόκειται να την εμπιστευτώ σε τιμές φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση με τη Χέλμοντ η οποία τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας. Προσοχή για την έκπληξη εδώ λοιπόν…

Στην Νάσιοναλ Λιγκ υποχωρεί σχεδόν παντού η απόδοση του άσσου της Ρέξαμ και αυτό θεωρώ ότι αποτελεί φυσιολογική εξέλιξη καθώς η Μέιντενχεντ μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με τέρματα 2-9. Αν οι Ουαλοί επιθυμούν να επιστρέψουν στη Λιγκ 2, παιχνίδια σαν το αποψινό μέσα στην έδρα τους, θα πρέπει να τα καθαρίζουν με… συνοπτικές διαδικασίες. (2.15 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”])

Στην Κολομβία η φόρμα των δύο ομάδων δείχνει σαφώς διπλό στην αναμέτρηση της Τζαγκουάρες με τη Σάντα Φε. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, συμπλήρωσαν 6 ήττες στα 8 τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μεριά, έρχονται από ένα αήττητο 9 αγωνιστικών, ενώ από την αρχή της σεζόν έχουν υποστεί μόνο μία ήττα και αυτή στο φινάλε της αναμέτρησης από την Αγκίλας με 1-0. Πέρσι η Σάντε Φε είχε κερδίσει εκτός έδρας την Τζαγκουάρες με 0-3 και ελπίζω να πράξει και φέτος κάτι… παρεμφερές.

Δυστυχώς όσο και αν το… πάλεψα δεν κατάφερα να βρω κάτι άλλο. Θα ανανεώσουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] μήπως εκεί είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ