Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Απόψε διεξάγεται το κυπριακό ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ. Ντέρμπι βέβαια ήταν κάποιες άλλες μακρινές εποχές αφού τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ δεν χάνει από την αντίπαλό του. Πιο συγκεκριμένα, ανεξαρτήτως έδρας, διατηρεί ένα αήττητο 25 παιχνιδιών έχοντας 19 νίκες και έξι ισοπαλίες! Μιλάμε για μια παράδοση που σπανίζει…

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη μας καθώς και ότι ακόμα δεν έχει υποστεί ήττα στην Κύπρο, αρχικά αποκλείουμε τον άσσο… Από την άλλη μεριά όμως, η φετινή Ομόνοια τα πηγαίνει πολύ καλά και παραμένει αήττητη στην έδρα της έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Έτσι λοιπόν δίνω αρκετές πιθανότητες σε μια ισοπαλία που στην παρούσα χρονική στιγμή δεν θα άφηνε ανικανοποίητο κανέναν από τους δύο. Ως εναλλακτικές επιλογές υπάρχουν το under και το Χ του ημιχρόνου.

Στη Γερμανία αντιθέτως, η Μάιντζ και η Άιντραχτ είναι ομάδες των over, καθώς η πρώτη έχει 10 στα 12 και η δεύτερη 9 στα 12. Ειδικά στα ματς της Μάιντζ γίνεται… πανηγύρι. Παραθέτω τα τέσσερα τελευταία αποτελέσματά της: Δύο νίκες με Κολωνία και Χόφενχαϊμ με σκορ 3-1 και 5-1, και δύο ήττες με Ουνιόν και Λειψία με σκορ 2-3 και 8-0 αντίστοιχα! Δεν χρειάζεται να ψάξουμε για κάτι άλλο αφού θεωρώ ότι το over 2.5 και 3.5 γκολ είναι ότι ασφαλέστερο μπορούμε να επιλέξουμε εδώ…

Στη Γ Γερμανίας η Μπράουνσβαϊγκ που αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, είναι το φαβορί απέναντι στη μέτρια Σβικάου. Οι γηπεδούχοι έχουν μια πολύ καλή επίθεση αλλά είναι ευάλωτοι αμυντικά. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τη ΣΒικάου. Γι΄αυτό εκτός από τον άσσο υπάρχει και η επιλογή του G-G στην προκειμένη περίπτωση.

Στη Ρωσία θα συνδυάσω τον άσσο με το over στον αγώνα της Κράσνονταρ με την Τάμποφ. Οι γηπεδούχοι με 32 γκολ στο ενεργητικό τους, διαθέτουν τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μεριά, έχουν την τρίτη χειρότερη άμυνα και συμπλήρωσαν έξι σερί over.

Στον ίδιο συνδυασμό (άσσο και over) θα προβούμε και στην αναμέτρηση της Μίντιλαντ με τη Σίλκεμποργκ στη Δανία. Η πρωτοπόρος που διαπρέπει, λογικά δεν θα σκοντάψει απέναντι στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Στην Τουρκία τέλος, παίζω άσσο με no – goal το Μπεσίκτας – Καϊσέρισπορ. Η φορμαρισμένη Μπεσίκτας έχει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα αφού έχει δεχθεί μόνο δύο γκολ σε έξι παιχνίδια. Η ουραγός Καϊσέρισπορ με 11 γκολ στο ενεργητικό της, είναι η κάτοχος της δεύτερης χειρότερης επίθεσης. Τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι, η Μπεσίκτας επικράτησε με σκορ 2-0 και δεν αποκλείω να δούμε αυτό το αποτέλεσμα να εμφανίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Καλή τύχη και η συνέχεια πλέον θα δοθεί στο live, μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ