Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΛΣΙΝΑ…

Καλημέρα. Σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι μοναδικοί πλέον που εξακολουθούν να παίζουν ποδόσφαιρο είναι οι λευκορώσοι… Σήμερα διεξάγονται δύο παιχνίδια και αν κρίνουμε από τις αποδόσεις των μπουκ, το μεγάλο φαβορί της ημέρας, είναι η Τορπέντο Ζοντίνο. Εγώ όμως επειδή είμαι… παραδοσιακός τύπος, έψαξα λίγο τη μεταξύ τους προϊστορία και διαπίστωσα ότι η Μπελσίνα δεν χάνει για εννέα σερί σεζόν εκεί μέσα! Για την ακρίβεια, βλέπουμε πέντε διπλά, τέσσερα Χ και ούτε έναν άσσο! Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι η έκβαση της σημερινής αναμέτρησης, αλλά εγώ στο 1.60 δεν κοντράρω μία ομάδα με τόσο θετική παράδοση…

Στο άλλο ματς, κοντράρονται δύο ομάδες που στην πρεμιέρα της προηγούμενης εβδομάδας, πέτυχαν δύο σπουδαίες και μάλλον… ανέλπιστες νίκες! Η Ρουχ Μπρεστ επιβλήθηκε μέσα στο Μινσκ της Ντιναμό (7.50 το διπλό) και η δε Ενερτζέτικ, νίκησε κέρδισε την ισχυρότατη Μπάτε Μπορίσοφ με 3-1! Εδώ μάλιστα, η απόδοση του άσσου έφτασε στο 10.00!

Αν το εξετάσουμε βάσει ρόστερ, τότε η Ενερτζέτικ υπερέχει στα… σημεία. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι προτίθεμαι να ποντάρω σε αυτό το διπλό. Επειδή η ψυχολογία των παικτών και των δύο ομάδων θα βρίσκεται στα… ύψη. Έχω την αίσθηση πως θα διεξαχθεί ένα όμορφο και επιθετικό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες και – θέλω να πιστεύω – τέρματα. Για αυτό και θα ρισκάρω στο συνδυασμό του G-G με το over που πληρώνει 1.90 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”].

Καλή τύχη και… υπομονή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ