Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Όπως έχουμε ξαναπεί, τα τελευταία χρόνια το τουρκικό πρωτάθλημα έχει εξελιχθεί ως ένα από τα πιο αμφίρροπα και ανταγωνιστικά στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι οι βασικές διεκδικήτριες του τίτλου δεν έχουν καν το δικαίωμα να σκέφτονται γκέλες, μέσα στις έδρες τους με υποδεέστερους αντιπάλους. Αυτό ακριβώς ισχύει απόψε για τη Φενέρ που φιλοξενεί την Ανκαραγκούτσου. Η ομάδα της Άγκυρας έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία, τη στιγμή που η ομάδα της Πόλης συμπλήρωνε τέσσερις συνεχόμενες νίκες με τέρματα 12-2. Ο εύλογος αυτός άσσος θα συνδυαστεί με τα πολλά γκολ, καθώς η Φενέρ συμπλήρωσε 8 over σε 9 αγωνιστικές.

Στην Β Πορτογαλίας η πρωτοπόρος Εστορίλ παρουσιάζει μια μοναδική σταθερότητα και συνέπεια, αφού παραμένει αήττητη για 13 συνεχόμενες αγωνιστικές. Διαθέτει τόσο την καλύτερη άμυνα όσο και την παραγωγικότερη επίθεση και θα αποτελέσει έκπληξη αν η Κοβίλια της κόψει βαθμό μέσα στην ισχυρή έδρα της.

Το Αμβούργο φέτος επιδιώκει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, καθώς η μεγάλη και ιστορική αυτή ομάδα δεν είναι δυνατόν να αγωνίζεται στη Β κατηγορία. Εσχάτως έχει βελτιωθεί πολύ αγωνιστικά και σήμερα φιλοξενεί την ασταθέστατη Όσναμπρικ η οποία έρχεται από 5 ήττες σε 8 παιχνίδια. Η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση και δεν νομίζω ότι αποτελεί έκπληξη αυτή η εξέλιξη.

Στην Ιταλία το καλό ξεκίνημα της Κάλιαρι αποτελεί… μακρινό παρελθόν εδώ και καιρό, καθώς η ομάδα παραμένει χωρίς τρίποντο για 10 διαδοχικές αγωνιστικές. Η Μίλαν από την άλλη μεριά, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια διεκδικεί στα ίσα τον τίτλο, αφού είναι πρώτη έχοντας ηττηθεί μόνο από τη Γιουβέντους. Έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς τα τελευταία 20 χρόνια έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 34 παιχνίδια και στις δύο έδρες. Θα το ήθελα βέβαια πιο ψηλά το διπλό (π.χ. 1.90) αλλά μη έχοντας τα… τεράστια περιθώρια επιλογών, θα ακολουθήσω την ομάδα του Ιμπραΐμοβιτς.

Στη Β Ιταλίας η Ρετζιάνα τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο καθώς η ομάδα έρχεται από έξι ήττες και μια ισοπαλία. Η ΣΠΑΛ από την άλλη μεριά, πήρε διπλό στο ντέρμπι με τη Φροζινόνε και εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Νομίζω ότι απόψε εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

Στη Β Ολλανδίας τόσο η φόρμα όσο και η ποιότητα του ρόστερ δείχνουν Μπρέντα στο ματς με την Γιόνγκ Αϊντχόφεν. Οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν άνοδο και τα πηγαίνουν μια χαρά μακριά από το γήπεδό τους. Οι γηπεδούχοι αντιθέτως, βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και η τελευταία εντός έδρας επιτυχία τους σημειώθηκε στις 2 Οκτωβρίου στο ματς με την Τέλσταρ. Αυτή ήταν η πρώτη και μοναδική εντός έδρας φετινή νίκη τους! (2.00 πληρώνει στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”])

Στο Μεξικό τέλος, αν τα… πιάσουμε τα πράγματα από πέρσι, τότε θα θυμηθούμε ότι τόσο η Κλαμπ Λεόν όσο και η Πατσούκα είναι ομάδες των under. Θυμίζω ότι οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν έξι σερί under και οι φιλοξενούμενοι 12 στα 13 τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα! (1.87 πληρώνει στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Φίλες και φίλοι για μια ακόμη φορά μεσοβδόμαδα έχουμε πλούσιο πρόγραμμα με εμβόλιμες αγωνιστικές, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε με μεγαλύτερη… διάρκεια, τόσο εδώ όσο και στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ