Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ…

Καλημέρα. Πάμε χωρίς να καθυστερούμε, να κάνουμε την καθιερωμένη περιήγησή μας στο πρόγραμμα της ημέρας…

Στη Β Γαλλίας απόψε διεξάγονται λιγότερα από τα… συνηθισμένα παιχνίδια.

Η Οσέρ πάντως, βρίσκεται στα καλύτερά της, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική μετά από το 0-4 στην Κορσική επί της Γκάζελεκ, διεύρυνε το αήττητό της στα οκτώ παιχνίδια. Βίοι… αντίθετοι με την Ορλεάν, που το ίδιο διάστημα των οκτώ αγωνιστικών, υπέστη έξι ήττες, κερδίζοντας μόνο τη νεοφώτιστη Μπεζιέρ…

Η τελευταία (Μπεζιέρ) συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες. Παραμένει μάλιστα η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος, που δεν έχει ακόμα πετύχει ούτε μία νίκη στην έδρα της! Παρουσιάζεται λοιπόν μία καλή ευκαιρία στην εμπειρότερη Τρουά να κάνει το 5ο της φετινό διπλό. (Αρκετά υψηλό το 2.40 του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στο Βέλγιο αν το πιάσουμε από εκεί που το… αφήσαμε στις 26 Δεκεμβρίου, τότε στο Σεντ Τρούιντεν – Γκενκ παίζουμε διπλό με over. Θυμίζω ότι η πρωτοπόρος Γκενκ έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις καθώς δεν έχει ακόμα υποστεί ήττα μετά από δέκα αγωνιστικές! Σε αυτά τα παιχνίδια μάλιστα, πέτυχε συνολικά 27 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή, κοντά στα τρία, ανά αναμέτρηση!

Παρόμοιες με την Γκενκ επιδόσεις, έχει και η Μαλίν που προπορεύεται στην 2η κατηγορία. Συμπλήρωσε 13 νίκες και δύο ισοπαλίες στα 15 πιο πρόσφατα, αλλά το εντυπωσιακότερο είναι ότι οι 12 από τις 13 αυτές νίκες, συνοδεύτηκαν από το over! Πάμε για συνδυασμό και εδώ λοιπόν, μιας και η Ρόζελαρ είναι αρκετά ευάλωτη αμυντικά…

Αν υπολογίζετε τις παραδόσεις, τότε έχετε υπόψη σας, ότι ανεξαρτήτως έδρας, η Νόργουιτς έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα 14 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Μπέρμιγχαμ. Εδώ βέβαια έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ και η απόδοση του άσσου θα έπρεπε να βρίσκεται σαφώς πιο ψηλά…

Στην Τουρκία, η Ακίσασπορ υποδέχεται την Μπεσίκτας και παρατήρησα ότι η απόδοση του άσσου γνωρίζει σημαντική πτώση από χθες. Η αλήθεια είναι πως η πρωταθλήτρια Μπεσίκτας έχει μείνει πολύ πίσω και είναι υποχρεωμένη να «τρέξει» στον 2ο γύρο που ξεκινά απόψε. Οι γηπεδούχοι έχοντας μόλις τέσσερις νίκες σε 17 αγωνιστικές βρίσκονται στη γραμμή του υποβιβασμού και οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε όλες τις γραμμές. Εν γνώσει μου ότι οι τούρκοι δεν πρόκειται να προταθούν ποτέ για το… όσκαρ αξιοπιστίας, σκέφτομαι να ρισκάρω στο διπλό μίας μεγάλης ομάδας η οποία δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια απώλειας πολύτιμων βαθμών… (Δεκτό το 2.05 από το ανανεωμένο στο διαδίκτυο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”])

Τον φαβοριτισμό της Χετάφε στην Ισπανία δεν τον δέχομαι, διότι η Αλαβές κάνει μία εξαιρετική πραγματικά σεζόν. Έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν πρόκειται να φοβηθεί την Χετάφε που αποδίδει καλύτερα όταν απομακρύνεται από τη Μαδρίτη. (Τέσσερις ήττες εντός και μόλις μία εκτός έδρας) Τουλάχιστον την ισοπαλία, μπορεί να τη «χτυπήσει».

Στην Πορτογαλία, η Μπράγκα μόνο από την Πόρτο και την Μπενφίκα έχει χάσει μέχρι στιγμής. Κάνει πρωταθλητισμό και αν όχι τον τίτλο, θα διεκδικήσει την 2η θέση που χαρίζει έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να τα καταφέρει διότι βρίσκεται μόλις έναν πόντο πίσω από την Μπενφίκα. Βασική προϋπόθεση όμως είναι να κερδίζει σχεδόν όλες τις μικρομεσαίες μέσα – έξω. Η Νασιονάλ ανήκει στην κατηγορία των… μικρομεσαίων και επειδή ούτως ή άλλως σκοντάφτει πολύ συχνά στην έδρα της (Πέντε ήττες σε εννέα παιχνίδια) θα δώσω πρώτη τύχη στην ανώτερη φέτος Μπράγκα…

Στην Β Ιταλίας η Παλέρμο παραμένει το πρώτο και αδιαμφισβήτητο φαβορί για τον τίτλο και την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Έχει να χάσει από τις 25 Σεπτεμβρίου και δεν πιστεύω ότι θα γκελάρει απέναντι στην ντεφορμέ Σαλερνιτάνα, η οποία δεν έχει διπλό στο ενεργητικό της. (Η απόδοση του άσσου γνωρίζει σημαντική πτώση).

Στη Β Ολλανδίας, η λογική και η φόρμα, δείχνουν άσσο στις αναμετρήσεις Ντεν Μπος – Ος και Γκόου Αχέντ – Αλμίρε Σίτι. Οι δύο γηπεδούχοι που διεκδικούν με πιθανότητες και αξιώσεις άνοδο, παίζουν με υποδεέστερους και χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες αντιπάλους. Η πρωτοπόρος Ντεν Μπος, παραμένει αήττητη για 14 συνεχόμενες αγωνιστικές! (21 Σεπτεμβρίου η τελευταία της ήττα).

Η Γκόου Αχέντ που έχει ισχυρή έδρα (7-2-1 με συντελεστή τερμάτων 20-5) φιλοξενεί την ντεφορμέ Αλμίρε Σίτι, η οποία έρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια μάλιστα, δέχθηκε συνολικά 16 γκολ! Η Γκόου Αχέντ έχει δεχθεί 22 σε ολόκληρο το πρωτάθλημα!

Αν πάλι, κυνηγάτε εκπλήξεις, τότε προσέξτε τον αγώνα της Σπάρτα Ρότερνταμ με τη Ρόντα. Πρόκειται για ένα σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο – περίπου – ισοδύναμες ομάδες και η φιλοξενούμενη Ρόντα έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένη από τις αποδόσεις. Στο φινάλε, μόνο αρνητική δεν είναι η εκτός έδρας πορεία της, αφού μετρά ήδη πέντε διπλά σε δέκα αναμετρήσεις…

Στο Μεξικό τέλος, η Σάντος Λαγκούνα είναι το «αφεντικό» των αναμετρήσεων με την Πουέμπλα, καθώς, έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα 26 πιο πρόσφατα, από το 2005 και μετά! (1-14-11). Οι αναμετρήσεις αυτές διεξήχθησαν και στις δύο έδρες και αυτό που παρατηρούμε είναι ότι κυριαρχούν οι ισοπαλίες με ένα ποσοστό που πλησιάζει το 60%. Το διπλό προσφέρεται στο ικανοποιητικό 2.70 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Καλή τύχη και τα λέμε στη συνέχεια της ημέρας στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ