Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα δύο σημεία που έχουν προτιμηθεί περισσότερο σήμερα, είναι οι άσσοι της Ίντερ και της Γιουνάιτεντ. Επειδή όμως οι αποδόσεις δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, προσωπικά θα προτιμήσω να ρισκάρω στο διπλό του 2.03 (στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]) της Ρίο Άβε στην Πορτογαλία, καθώς η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες έξοδο στην Ευρώπη. Η Μαρίτιμο είναι αδιάφορη βαθμολογικά και αυτό είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επιβεβαίωση του διπλού.

Στην Τουρκία, εννοείται ότι τόσο η Μπασακσεχίρ όσο και η Τράμπζονσπορ θέλουν νίκη σήμερα για τη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά έχουν δύσκολο έργο καθώς αγωνίζονται εκτός έδρας με δύο αντιπάλους που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Αν οι αποδόσεις των διπλών ήταν υψηλότερες ενδεχομένως να το συζητούσα και πάλι. Τώρα όμως προτιμώ να αφήσω τα ματς αυτά για το live.

Προτιμώ να ρισκάρω στον άσσο της Καϊσέρισπορ που βρίσκεται σε πτώση εδώ και τρεις μέρες… Η ομάδα βρίσκεται ένα πόντο κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές παίζει με Τράμπζονσπορ και Μπασακσεχίρ. Είναι… ηλίου φαεινότερο λοιπόν πως αν απόψε δεν πάρει «τρίποντο» απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Γκαζιάντεπ, τότε ο υποβιβασμός της θα είναι σχεδόν τελεσίδικος.

Στη Λετονία η Βέντσπιλς (φωτο) θα επιχειρήσει άμεση επιστροφή στις νίκες απέναντι στην υποδεέστερη Νταουγκάβπιλς. Η παράδοση δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας στους γηπεδούχους καθώς η παράδοση στην έδρα της Νταουγκάβπιλς την τελευταία δεκαετία είναι 0-3-9!

Στο Κόσοβο έχει παιχτεί πολύ το διπλό της Μπαλκάνο με την αδιάφορη και ντεφορμέ Φερονικέλι. Για να ανεβάσουμε όμως την απόδοση θα το συνδυάσουμε με το over, αφού πρώτα υπενθυμίσω ότι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Μπαλκάνι κέρδισε ρίχνοντας ισάριθμες πεντάρες!

Στα Play off στη Ρουμανία πέφτει από προχθές παντού η απόδοση του άσσου της Σέπσι. Λογική εξέλιξη αν αναλογιστούμε ότι η ουραγός στο γκρουπ Σίντια Ταργκοβίστε έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 0-6!

Στη Β Ισπανίας απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και σήμερα φαντάζει βολικός ο βαθμός στον αγώνα της Χιχόν με τη Μάλαγα. Θυμίζω ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη 19 Χ στο πρωτάθλημα, ενώ τόσο στον πρώτο γύρο όσο και στα δύο περσινά μεταξύ τους παιχνίδια, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη…

Στην Ισλανδία τα 21 από τα 22 πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ της Βαλούρ και της Στιάρναν έληξαν στο g-g! Μη μπορώντας να αγνοήσουμε αυτό το απίθανο στατιστικό θα ποντάρουμε στο συνδυασμό του g-g με το over.

Από το πρωτάθλημα της Β Νορβηγίας θα ποντάρω σε δύο φιλοξενούμενες που ειδικά φέτος δείχνουν να υπερέχουν σαφέστατα των αποψινών τους αντιπάλων. Αναφέρομαι στη Σόγκνταλ και τη Ρανχάιμ οι οποίες σκοράρουν με μοναδική άνεση και ευκολία.

Στην Β Ιταλίας τέλος, εκτός από το προφανές διπλό της Σπέτσια που το δέχονται ελάχιστοι μπουκ, θεωρώ ότι υπάρχουν πιθανότητες ισοπαλίας στο ντέρμπι ανάμεσα στη Βενέτσια και την Πεσκάρα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 40 και βρίσκονται μόλις ένα πόντο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Στον πρώτο γύρο αναδείχθηκαν ισόπαλες, ενώ στη Βενετία έχουν τρία σερί Χ στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Μεγάλες προσφορές από την [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] στους νέους εγγεγραμμένους. Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στη [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ