Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ…

Καλημέρα. Το Κόπα Αμέρικα συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη διεξάγεται στις 22 ώρα Ελλάδας στο Μαρακανά, οπου η Παραγουάη παίζει με το… φιλοξενούμενο Κατάρ, το οποίο έχει κάνει σημαντικότατα βήματα προόδου στο ποδόσφαιρο, υπό την καθοδήγηση του Ισπανού Φέλιξ Σάντσες. Θυμίζω ότι πριν από λίγους μήνες κατέκτησε το πανασιατικό, πετυχαίνοντας επτά νίκες σε 7 παιχνίδια. Δέχθηκε μάλιστα μόλις ένα γκολ στον τελικό από την Ιαπωνία! Όλα αυτά βέβαια δεν είναι τυχαία, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν πέσει πάρα πολλά λεφτά εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022.

Η Παραγουάη δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο για να την ποντάρω στο 1.50. Με κάτι Ρομέρο, Καδρόσο, Αλμιρόν, Βαλδές, κλπ. δεν μπορείς να έχει ιδιαίτερες βλέψεις και φιλοδοξίες. Προσοχή για την έκπληξη λοιπόν…

Όπως λέγαμε και χθες, η ομάδα που έχει κατακτήσει τα περισσότερα Κόπα Αμέρικα είναι η Ουρουγουάη με 15 συνολικά στη συλλογή της. Ο εμπειρότατος Όσκαρ Ταμπάρες έχει πλούσιο ρόστερ στα χέρια του, με παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως είναι ο Σουάρες, ο Καβάνι, ο Κασέρες, ο Γκοδίν κ.α. (φωτο) Δεν είναι τυχαίο ότι η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη βασική ενδεκάδα, παίζουν στους μεγαλύτερους ευρωπαϊκού συλλόγους.

Το Εκουαδόρ αντιθέτως στην αποστολή του περιλαμβάνονται μόλις δύο παίκτες που αγωνίζονται στη γηραιά ήπειρο. Ο πρώτος ( και καλύτερος) είναι ο Βαλένσια της Μάνστεστερ και ο δεύτερος, ο αναπληρωματικός αμυντικός Αρτούρο Μίνα που παίζει στην τουρκική Μαλάτιασπορ. Η παράδοση δείχνει 30 νίκες για την Ουρουγουάη και μόλις έξι για το Εκουαδόρ… (ο αγώνας προσφέρεται σε μηδενική* γκανιότα από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεκινώντας από τη Νορβηγία. Εν γνώσει μου ότι η Ρόζενμποργκ απέχει αγωνιστικά σε σχέση με πέρσι αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, θεωρώ ότι μπορεί να συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση (14-1-0) που έχει κόντρα στη Βαλερέγκα και να φτάσει στην επικράτηση. (δείτε προϊστορίες) Ο άσσος πληρώνει πολύ καλά καθώς τον βρίσκουμε στο 1.97 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”].

Η Μιοντάλεν που μετρά μόλις δύο νίκες σε 10 παιχνίδια δεν δικαιούται να έχει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη φορμαρισμένη Κρίστιανσουντ η οποία έρχεται από τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Αν κυνηγάτε τις… πολύ μεγάλες αποδόσεις, τότε προσέξτε τη Μπόντο Γκλιμτ διότι κατά την προσωπική μου γνώμη η υψηλή θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική. Το θεωρώ δεδομένο ότι στην πορεία θα πέσει διότι το ρόστερ της είναι ένα από τα μετριότερα της κατηγορίας…

Στη Β Νορβηγίας αρχική συνδυάζω το διπλό με το over στον αγώνα της Νότοντεν με τη Σάντεφιορντ. Θυμίζω ότι οι φιλοξενούμενοι που δεν έχουν υποστεί ακόμα ήττα εκτός έδρας, διαθέτουν την δεύτερη καλύτερη επίθεση. Η Νότοντεν που συμπλήρωσε 8 ήττες σε 10 παιχνίδια, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από την Τρομσντάλεν. Η τελευταία (Τρομσντάλεν) έχει 9 ήττες και μια ισοπαλία με 38 γκολ παθητικό. Μέσο όρο δηλαδή δέχεται σχεδόν 4 γκολ ανά αναμέτρηση. Δεν γίνεται λοιπόν να μην στρέψουμε το βλέμμα μας προς το διπλό της Νεστ Σότρα αλλά και στο over αφού οι γηπεδούχοι έχουν 9 στα 10 έως τώρα.

Εξαιρετική παράδοση έχει η ΚΦΟΥΜ Όσλο στην έδρα της Σκέιντ, καθώς από το 2012 που ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, μετρά μόνο διπλά εκεί μέσα με 5 στα 5! Όσο για τη φόρμα; Η Σκέιντ έρχεται από 4 ήττες και μια ισοπαλία και η ΚΦΟΥΜ από έξι νίκες σε επτά παιχνίδια! Η Σόγκνταλ δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά επειδή διαθέτει πολύ καλούς παίκτες πιστεύω ότι στην πορεία θα ανέβει. Ήδη την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί τη Σάντεφιορντ με σκορ 0-3. Απόψε υποδέχεται την αποδυναμωμένη Στρόμεν η οποία παραμένει χωρίς νίκη μετά από 10 αγωνιστικές…

Στο Ούλενσακερ – Ράουφος τέλος θεωρώ ότι οι αποδόσεις αδικούν κατάφωρα τους φιλοξενούμενους που έχουν τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες με 4 σε 5 παιχνίδια! Το 1.70 δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και το κοντράρω πολύ εύκολα…

Γενικότερα πάντως οι μπουκ συνηθίζουν να στέκονται περισσότερο στο όνομα παρά στη φόρμα των ομάδων. Απτό παράδειγμα το σετ των αποδόσεων στο Χάλμσταντ – Μιάλμπι στη Β Σουηδίας. Η Χάλμσταντ έχει μόνο μία νίκη φέτος στην έδρα της, ενώ η Μιάλμπι παραμένει αήττητη για 8 συνεχόμενα παιχνίδια. Έχει σκαρφαλώσει τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει συλλέξει 14 βαθμούς περισσότερους από τη Χάλμσταντ. Προσοχή λοιπόν και εδώ…

Στη Λευκορωσία, από την πρωτοπόρο Ντιναμό Μπρεστ περιμένω αυτό που… συνηθίζει. Νίκη με πολλά γκολ δηλαδή. Παραμένει η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα, διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση και απόψε υποδέχεται τη ντεφορμέ Γκόμελ που έρχεται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία… Συνδυάζω τον άσσο με το over λοιπόν.

Στη Λετονία η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος είναι η Σπάρτακς που συμπλήρωσε 5 νίκες και μία ισοπαλία. Σήμερα υποδέχεται την ντεφορμέ Νταουγκάβπιλς την οποία κερδίζει συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Αυτά λοιπόν προς το παρόν για το σημερινό πρόγραμμα. Η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους τους παίκτες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ