Η… ΝΕΟΠΛΟΥΤΗ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Καλημέρα. Την Πόρτο περίμενε για αντίπαλο ο Ολυμπιακός, αλλά η Κράσνονταρ  προέκυψε στο τέλος… Οι ρώσοι που βρέθηκαν να προηγούνται με σκορ 0-3 (!) μόλις στο 34ο λεπτό μέσα στην Πορτογαλία, άφησαν… άλαλη όλη την Ευρώπη, αφού κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσαν να ανατρέψουν με αυτόν τον εμφατικό τρόπο το 0-1 του πρώτου αγώνα. Με πρωταγωνιστή όμως τον Σουλεϊμάνοφ τον… μεγαλοπρεπή ο οποίος σκόραρε δύο φορές, πήρε τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σίγουρα πρόκειται για μία σπουδαία επιτυχία από την πλευρά των ρώσων.

Η Κράσνονταρ θυμίζει λίγο την Μπασάκσεχιρ, καθώς πρόκειται για μία νεόπλουτη ομάδα. Ανήκει στον Ρώσο μεγιστάνα Σεργκέι Γκαλίτσκι. Αυτός την ίδρυσε (2008) αυτός την έφτιαξε, αυτός την καθιέρωσε στους ισχυρούς του ρωσικού ποδοσφαίρου και η επόμενη φιλοδοξία του, είναι να τη βάλει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! Στο Κράσνονταρ της Νότιας Ρωσίας, η ομάδα της πόλης ήταν η Κούμπαν, αλλά από τότε που εμφανίστηκε ο Γκαλίτσκι, η ομάδα διαλύθηκε μέσα σε λίγα χρόνια! Μέχρι στιγμής έχει δαπανήσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ, ενώ πριν από τρία χρόνια έφτιαξε ένα υπέροχο γήπεδο, το οποίο εξωτερικά μοιάζει με το Κολοσσαίο της Ρώμης. (δείτε φωτο).

Ο πιο γνωστός και δημοφιλής παίκτης του συλλόγου είναι ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπεργκ, του οποίου το όνομα… συζητήθηκε έντονα φέτος το καλοκαίρι στον Πειραιά. Δεν είναι όμως… μόνος του ο σουηδός διεθνής. Υπάρχουν και άλλοι καλοί και γνωστοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Ρεμί Καμπελά, ο Τόνι Ριβένα, ο Σουλειμάνογλου στον οποίον αναφερθήκαμε στην αρχή, καθώς και αρκετοί ακόμα. Εν κατακλείδι, έχουμε να κάνουμε με έναν υγιή, φιλόδοξο και εύρωστο σύλλογο, που αν τον υποτιμήσεις… κάηκες. Η Πόρτο κάπως έτσι την… πάτησε και τώρα είναι αναγκασμένη να ψάχνει την τύχη της στο υποβαθμισμένο Γιουρόπα Λιγκ…

Από ότι πληροφορούμαι πάντως, ο Μαρτίνς δεν έχει κλείσει… μάτι τις τελευταίες μέρες, γιατί από το πρωί έως το… άλλο πρωί, παρακολουθεί παιχνίδια της Κράσνονταρ. Φαίνεται ότι το 2-3 επί της Πόρτο τον τρόμαξε και εκείνον… Επειδή τον εκτιμώ και τον εμπιστεύομαι, πιστεύω ότι αυτός από τη μεριά του, θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του. Αναμένω να πράξουν το ίδιο και οι παίκτες του Ολυμπιακού, και για αυτό θα ποντάρω στον άσσο. Ούτως ή άλλως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει πολλάκις, ότι μέσα στο Φάληρο δεν χάνουν εύκολα από κανέναν… Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει τον άσσο στο… αξιοπρεπές 2.10. (και σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή)

Ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων στα δύο άλλα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ δεν συμβαδίζει με τη λογική, καθώς τόσο η Ρόζενμποργκ, όσο και ο Ερυθρός Αστέρας είναι δύο ικανές, επικίνδυνες και πολύπειρες ομάδες. Στο φινάλε, ούτε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά ούτε και η συγκριτικά άπειρη Γιουνγκ Μπόις αποτελούν ισχυρές και παραδοσιακές ομάδες στην Ευρώπη.

Προσωπικά βρίσκω εύθραυστους και επίφοβους αυτούς τους δύο χαμηλούς σε απόδοση άσσους και έτσι προτιμώ να ρισκάρω στα over, τα goal – goal, καθώς και οι τέσσερις αυτοί σύλλογοι, φημίζονται για τον «πλουραλισμό» τους στην επίθεση…

Από τα λίγα ματς της Τσάμπιονσιπ που διεξάγονται απόψε, επιλέγω τους άσσους της Κάρντιφ και της Λιντς, γιατί θεωρώ ότι υπερέχουν της αποδυναμωμένης Χάντερσφιλντ και της μέτριας Μπρέντφορντ αντίστοιχα.

Στη Β Νορβηγίας, θα συνδυάσω το διπλό με το over  στην αναμέτρηση της Τρομσντάλεν με τη Σόγκνταλ. Η Τρομσντάλεν έχοντας μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς σε 15 αγωνιστικές, θεωρείται ήδη υποβιβασμένη. Διαθέτει με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, καθώς μέσο όρο δέχεται πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Η Σόγκνταλ διατηρεί την τρίτη καλύτερη επίθεση και βλέπω κάτι… παρεμφερές με το περσινό 0-3. Ο συνδυασμός του διπλού με το over πληρώνει 2.30 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Από εκεί και πέρα βρίσκω χαμηλό το 1.70 του άσσου της Κονγκσβίγκερ για τρεις λόγους. Πρώτον η ομάδα είναι ντεφορμέ, καθώς έρχεται από τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Δεύτερον η Στρόμεν το ίδιο διάστημα των 5 αγωνιστικών υπέστη μόνο μία ήττα. Τρίτον η πρόσφατη παράδοση θέλει τους φιλοξενούμενους να φεύγουν αήττητοι για 4 σερί χρόνια από εκεί μέσα…

Στον αγώνα της Γιερβ με τη Κφουμ Όσλο θα επιλέξω το over λόγω της επιθετικής… δεινότητας των φιλοξενούμενων που έχουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Στο σκορ μπορεί να συμβάλει και η Γιερβ καθώς και αυτή παίζει αρκετά επιθετικά το τελευταίο διάστημα.

Στις ΗΠΑ το μόνο που μπορώ να κάνω προκειμένου να ανεβάσω την απόδοση, είναι να συνδυάσω τους άσσους με τα over του Λος Άντζελες και της Νιου Γιόρκ Σίτι. Το Λος Άντζελες έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Μεξικανό Κάρλος Βέλα που κάνει… μαγικά πράγματα φέτος, έφτασε τα 67 γκολ! Η δεύτερη καλύτερη επίθεση σε Ανατολή και Δύση απέχει 19 τέρματα!

Την τρίτη παραγωγικότερη επίθεση στους δύο ομίλους, την έχει η Νιου Γιόρκ Σίτι που εδώ και πολύ καιρό φέρνει το ένα over πίσω από το άλλο.

Αυτά λοιπόν για τα σημερινά παιχνίδια. Για οτιδήποτε άλλο προκύψει τα λέμε στο live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ