Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΝΤΕΠΑΙ ΚΑΙ… ΓΚΟΛ!

Καλημέρα. Πριν ξεκινήσουμε με τα του Euro, δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι σήμερα στις 16.00 αγωνίζεται στον τελικό του Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον μεγάλο Τζόκοβιτς. Οι μπουκ δίνουν τεράστιο προβάδισμα στον Τζόκοβιτς, αλλά εγώ θα διαφωνήσω… οριζοντίως και καθέτως, διότι ο Έλληνας αθλητής βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν καταλαβαίνει από ονόματα… Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα θα γίνει η έκπληξη (κατά τους μπουκ) και θα ποντάρω κάτι λίγα έτσι για το γούρι στο 3.75 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”].

ΑΓΓΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Τους Άγγλους έχει τύχη να τους παρακολουθήσω φέτος περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα διότι έτυχε να παίζουν ώρες και μέρες που είχα ελεύθερο χρόνο. Η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα με ελπιδοφόρο μέλλον και αβέβαιο παρόν… Έχει παίκτες με πολύ καλή φυσική κατάσταση που ώρες ώρες όμως σου δίνουν την εντύπωση ότι δεν ξέρουν τι να κάνουν την… μπάλα. Αυτό είναι ξεκάθαρα θέμα προπονητή, αλλά τις ευθύνες δεν τις έχει μόνο ο Σάουθγκεϊτ, αλλά κυρίως οι προκάτοχοί του.

Αυτός είναι και ο λόγος που η εθνική Αγγλίας δεν πετυχαίνει πολλά γκολ. Τα καλά νέα όμως είναι ότι ο σημερινός αγώνας με την Κροατία διεξάγεται στο Γουέμπλεϊ.

Τα… κακά νέα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι οι Κροάτες παραμένουν μια υπολογίσιμη ευρωπαϊκή δύναμη. Ασφαλώς δεν έχουν την ίδια δυναμική και δυνατότητες με το πρόσφατο παρελθόν, αλλά μπορούν απόψε να βάλουν δύσκολα στα «Λιοντάρια».

Όπως και να έχει πάντως, επ΄ουδενί δεν είναι για 1.60 αυτός ο άσσος. Μπορεί άνετα δηλαδή να… σκάσει μια ισοπαλία της τάξεως του 1-1 που εδώ που τα λέμε  δεν θα οδηγήσει στην… κατάθλιψη ούτε τον Σάουθγκεϊτ, αλλά ούτε και τον Ζλάτκο Ντάλιτς. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο 4ος όμιλος είναι από τους πιο βατούς, αφού οι άλλες δύο ομάδες που συμμετέχουν είναι η μέτρια Σκωτία και η παρηκμασμένη Τσεχία.

Που καταλήγω λοιπόν; Στα 2-3 γκολ, αλλά και σε μια πιθανή ισοπαλία.

ΑΥΣΤΡΙΑ – Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Οι Βόρειοι γείτονές μας έχουν μια πολύ καλή επίθεση, καθώς αν δείτε τα παιχνίδια τους, πετυχαίνουν πολύ εύκολα το τέρμα. Αγωνίζονται για πρώτη φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και αυτός είναι ένας λόγος που δεν έχουν ιδιαίτερο άγχος, καθώς ακόμα και να αποκλειστούν νωρίς, δεν θα τους πει κανείς τίποτα.

Η Αυστρία εδώ και μια δεκαετία περίπου έχει ανέβει ιδιαίτερα ποδοσφαιρικά, αλλά και πάλι δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Οι περισσότεροι παίκτες της αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα, οπότε υπάρχει μια γερμανική… επιρροή πάνω τους. Προσωπικά θεωρώ ότι οι μπουκ λανθάνουν με τις αποδόσεις του ακραίου φαβοριτισμού για την ομάδα της Αυστρίας. Θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι οι γείτονές μας θα σκοράρουν, αλλά δεν γίνεται να πιστέψω απόλυτα ότι οι Αυστριακοί θα βάλουν από δύο γκολ και πάνω… Να λοιπόν μια καλή περίπτωση για πιθανή έκπληξη, οπότε θα πάω στο Χ2 έστω και με ρίσκο, ενώ βλέπω με… συμπάθεια και τις υψηλές αποδόσεις που δίνουν οι μπουκ στο over. (στο 2.37 το δίνει η [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”])

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Οι Ολλανδοί έχουν το αβαντάζ της έδρας καθώς η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ. Επίσης έχουν και το ατού της επίθεσης, αφού αν βρεθούν σε καλή μέρα, σκοράρουν… ανελέητα. Στην επίθεση λοιπόν με μπροστάρη τον Ντεπάι (φωτο) παίρνουν πολύ καλό βαθμό, στην άμυνα όμως οριακά περνάνε τη βάση…

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ έχει δηλώσει πως έχει δουλέψει πολύ για τη βελτίωση της άμυνας, αλλά τα αποτελέσματα της προσπάθειάς του θα φανούν σε αυτό το Euro.

Η Ουκρανία αντιθέτως, είναι σχετικά καλή αμυντικά, αλλά μέτρια επιθετικά. Το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει καλά, αφού σπανίως κέρδιζε στα φιλικά που έδινε. Στην επίθεση ξεχωρίζει ο Γιάρενμτσουκ της Γάνδης, αλλά από εκεί και έπειτα το χάος. Προσωπικά βλέπω νίκη των Ολλανδών σε συνδυασμό με σκόρερ τον Ντεπάι της Λυών, ο οποίος έχει πετύχει 7 γκολ στα τελευταία 7 παιχνίδια της ομάδας του. Σίγουρα ο Σεβτσένκο θα προσπαθήσει να τον περιορίσει, αλλά η Ολλανδία δεν διαθέτει μόνο τον παίκτη της Λυών που μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες όπως ο Ντε Γιόνγκ, ο Μπέργκχαους της Φέγενορντ, ο Κλάασεν και άλλοι. Εγώ θα επιμείνω όμως στο γκολ του Ντεπάι που όπως είπα θα τον συνδυάσω με νίκη των «Οράνιε».

Καλή τύχη και καλή τηλεθέαση να έχουμε. Η συνέχεια θα δοθεί στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Παρακάτω ακολουθούν επιγραμματικά οι προτάσεις από τα υπόλοιπα ελάχιστα ματς που διεξάγονται σήμερα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

19.00 ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ: 1 ΚΑΙ OVER

19.00 ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: 2

ΒΡΑΖΙΛΙΑ Β

22.00 ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΛΟΝΤΡΙΝΑ: Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ – ΑΣΣΟ ΤΕΛΙΚΟ

22.00 ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΡΕΜΟ: 1

Υ.Γ. Σας ενημερώνω ότι τις μακροχρόνιες προτάσεις μου για τα στοιχήματα του Euro που δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή στο bookenemy, μπορείτε να τις δείτε κλικάροντας στο παρακάτω λινκ. bookenemy.com/ena euro me ap’ola

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ