Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΗΤΤΗΤΗ…

Καλημέρα. Για τα σημερινά εσθονικά παιχνίδια, το μόνο που έχω να επισημάνω είναι ότι η πρόσφατη παράδοση στο Τουλέβικ – Νάρβα είναι 4-4-17! 17 διπλά σε 25 αναμετρήσεις, δεν τα λες και λίγα… Επίσης, η Τουλέβικ μέχρι στιγμής, έχει πέντε ήττες και μία ισοπαλία σε έξι ματς στην έδρα της, με συντελεστή τερμάτων 6-17. Για να ανεβάσω την απόδοση, σκέφτομαι να συνδυάσω το διπλό της Νάρβα με το over…

Στα Play off για την παραμονή στη Β Γερμανίας η Βέχεν καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 του πρώτου αγώνα μέσα στην έδρα της Ίνγκολσταντ. Αυτό σημαίνει πως είναι υποχρεωμένη να παίξει πολύ επιθετικά, αφού πρέπει να σκοράρει τουλάχιστο δύο φορές. Έτσι λοιπόν θα προτιμήσω το over καθώς ούτως ή άλλως η Ίνγκολσταντ είναι μια ομάδα που σκοράρει εύκολα.

Με την ίδια λογική επιλέγω τα πολλά γκολ και στον αγώνα της Ντε Γκράαφστσαπ με τη Σπάρτα. Στον πρώτο αγώνα η Σπάρτα έχασε μέσα στο Ρότερνταμ με 1-2 και όπως η Βέχεν έτσι και εκείνη θα πρέπει να επιτεθεί. Ούτως ή άλλως πάντως και οι δύο αυτές ομάδες συνήθως παίζουν επιθετικά και φέρνουν πολλά Over.

Για το Φίτεσε – Ουτρέχτη δεν έχω άποψη, αλλά πρέπει να επισημάνω δύο πράγματα. Πρώτον υπάρχει μια μακρά παράδοση που θέλει τις δύο αυτές ομάδες να φέρνουν συνεχώς γκολ – γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Δεύτερον η απόδοση του άσσου έπεσε σχεδόν σε όλους τους μπουκ…

Στη Σουηδία η εντυπωσιακή εως τώρα Μάλμε δεν πρόκειται να σκοντάψει απέναντι στην συγκριτικά αδύναμη Σούντσβαλ που παραμένει χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδό της. Η Μάλμε από την άλλη μεριά, συμπλήρωσε 5 νίκες και μια ισοπαλία σε έξι παιχνίδια στην έδρα της, σκοράροντας μέσο όρο τρία γκολ ανά παιχνίδι. Επειδή θεωρώ ότι θα διατηρήσει τις… αγαπημένες της συνήθειες, θα συνδυάσω τον άσσο με το over.

Για το Παγκόσμιο κύπελλο under 20 κοντράρονται απόψε τα δύο μεγάλα φαβορί του 6ου ομίλου, η Πορτογαλία με την Αργεντινή. Την πρώτη αγωνιστική επικράτησαν της Νότιας Κορέας και της Νοτίου Αφρικής αντίστοιχα και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας στη μεταξύ τους αναμέτρηση είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε.

Στη Β Βραζιλίας ποντάρω διπλό draw no bet τη Σπορτ Ρεσίφε (φωτο) η οποία παραμένει η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα. Φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Οπεράριο που έχει πετύχει τα λιγότερα (2) στην κατηγορία.

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα λογικά τόσο η Ατλέτικο Μινέιρο όσο και η Ιντεπεντιέντε θα επικρατήσουν των υποδεέστερων αντιπάλων τους. Επειδή όμως οι αποδόσεις τους είναι χαμηλές μόνο αν παιχτούν συνδυαστικά αυτοί οι δύο άσσοι θα αποκτήσουν κάποιο… νόημα.

Από εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι στους θεσμούς της Νοτίου Αμερικής σπανίως σημειώνονται γκολ κατά τη διάρκεια πρώτων ημιχρόνων. Ας πάρουμε για παράδειγμα δύο αποψινές αναμετρήσεις. Το Καράκας – Λίβερπουλ, και το Κολόν – Ατλέτικο Ρίβερ Πλειτ. Οι τέσσερις αυτές ομάδες έχουν δώσει συνολικά 12 ματς έως τώρα. Σε κανένα από αυτά δεν δέχθηκαν γκολ σε πρώτο ημίχρονο! Η Λίβερπουλ και η Ρίβερ Πλέιτ μάλιστα, μέχρι στιγμής φέρνουν μόνο 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά των αγώνων τους…

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ