Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ…

Καλημέρα. Τώρα που φτάσαμε στο φινάλε των περισσοτέρων πρωταθλημάτων, οι παίκτες επιδιώκοντας να μειώσουν το ρίσκο ποντάρουν αποκλειστικά στις μεγαλύτερες ομάδες που χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμούς. Σήμερα για παράδειγμα έχουν «χτυπηθεί» τρελά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Ίντερ. Η αλήθεια είναι ότι αν τα δούμε μεμονωμένα τότε οι αποδόσεις μόνο ως στοιχηματικές ευκαιρίες δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν. Αν πάλι το δούμε σαν τετράδα, τότε η συνολική απόδοση που αποδίδει στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] είναι 3.10. Δεν το λες και άσχημο…

Από εκεί και πέρα εγώ θα προσθέσω και τον άσσο της Βαλένθια η οποία ψάχνει βαθμούς για το Europa League κόντρα στην Εσπανιόλ των επτά σερί ετών που την οδήγησαν στον μαθηματικό υποβιβασμό.

Αν η Θέλτα κερδίσει τη Λεβάντε, τότε παραμένει κατηγορία ανεξαρτήτως υπολοίπων αποτελεσμάτων. Δεν… τρελαίνομαι με την απόδοση, αλλά το κίνητρο των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα των φιλοξενούμενων, δίνει όντως πρώτη τύχη στον άσσο.

Στην Ελβετία η πρωτοπόρος Σεν Γκάλεν πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της Λουκέρνης σε ένα ματς που διεξάγεται λίγο πριν από το φινάλε. Η Σεν Γκάλεν έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και δεν διαθέτει την πολυτέλεια απώλειας βαθμών μέσα στο γήπεδό της με υποδεέστερους αντιπάλους.

Η Άστον Βίλα ανέκτησε ελπίδες παραμονής μετά από τη νίκη της επί της Κρίσταλ Πάλας. Ο άσσος αυτός μας πλήρωσε  και ίσως ήρθε η ώρα να πληρωθούμε και μια… δεύτερη φορά ποντάροντας στο διπλό με την αδιάφορη και ντεφορμέ Έβερτον. Το ξέρω βέβαια ότι αυτό το ματς δεν έπρεπε να απασχολήσει κανέναν παίκτη στοιχηματικά, αλλά είναι κυριολεκτικά όλη η σεζόν για τους φιλοξενούμενους, αφού αν χάσουν τότε κατά 90% θα υποβιβαστούν.

Στην Σλοβενία δεν βλέπω έκπληξη και η πρωτοπόρος Ολύμπια Λουμπλιάνα θα συνδυαστεί με το over στην έδρα της Μούρα.

Το διπλό της Ρόζενμποργκ έχει παιχτεί πολύ και αυτό αποτελεί φυσιολογική εξέλιξη διότι η ομάδα είναι φορμαρισμένη και η Σταρτ παραμένει χωρίς νίκη από την αρχή της σεζόν. Αναφορικά με την παράδοση, η πρόσφατη είναι 13-2-0 υπέρ της Ρόζενμποργκ ανεξαρτήτως έδρας…

Στην Ουκρανία παίζεται ο άσσος της Ντέζνα στο ματς με την Ολεξάντρια. Εγώ το μόνο που θα συμπληρώσω είναι ότι η Ντέζνα μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος κόντρα στην Ολεξάντρια και ότι ο συντελεστής τερμάτων είναι 10-1!

Κλείνοντας με Β Λευκορωσίας, η πρωτοπόρος Ίσλοχ Β είναι το φαβορί απέναντι στη Σλουτσκ Β, αλλά θα ήθελα να συμπληρώσω ότι τα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της Ίσλοχ στο πρωτάθλημα τελείωσαν στα 2-3 γκολ. Η στατιστική λοιπόν μας οδηγεί προς τα εκεί…

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

MATCHCOMBO από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο. Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ